Merhaba kk sevgili bayanları;
Bakıcı kısmını bulamadıgım için buraya açtım o yüzden konumun taşınacagını biliyorum.
Vanda havaalanı polis lojmanlarında oturuyoruz ekim gibi işe başlıcam önceligim lojman içinde oturan yarım zamanlı oğluma bakabilicek biri. İşe başladıgımda 14 aylık olucak eşim evde oldugunda eşim bakıcak olmadıgında öğlene kadar birini arıyoruz. Çocukları seven vicdanlı sevgiyle bakıcagına inanan varsa özelden yazsın.
Lojmanda oturan polis eşleri kk den görür diye açtım konuyu senin aklın almayabilir normal lütfen tartışma çıkarma çık konumdan!Valla bravo. İnternetten bulduğunuz insana güvenip bebeğinizi mi emanet edeceksiniz.
Ben bu konuları hiç anlayamıyorum. Büyük cesaret.
Lojmanda oturan polis eşleri kk den görür diye açtım konuyu senin aklın almayabilir normal lütfen tartışma çıkarma çık konumdan!
Lojmanda oturan polis eşleri kk den görür diye açtım konuyu senin aklın almayabilir normal lütfen tartışma çıkarma çık konumdan!
Ben yorum istemedim ne düşünüyorsunuz diyede sormadım her türlü yorumu yapamazsınızda zaten konu açtık diye! Kovmam gerekenide kovarım konu açtım diye agzına geleni saçma sapan yorumları atacagınımı sanıyorsun! Görüşmek iş arayan isteyen olursa görüşücem konuşucam hemen kabulmu edicez araştırıcaz görüşücez yüzyüze kendini akıllı zamnediyorsun sen galiba yer kaplıyorsun şuanda tartışma çıkarma çık konumdan!Forumda eski üyesiniz, konumdan çık diye milleti kovamayacağınızı biliyor olmalısınız. Konu açınca her türlü yoruma açık olmalısınız.
Polis eşi olunca çocuk emanet edilecek kadar güvenilir mi oluyor? Aferin böyle devam edin.
Daha ne nedegil diye sormadan saldırıya geçerseniz nasıl bir uslüp bekliyorsunuzki karşımdakinin üslübu çok uygunduda benmi saldırdım evet yasak ilan asmak konu açmaktamı yasak pişman oldu. Resmen kk içinde saldırıya hazırsınız yeminleTam @sephora ya öyle deme hemen gel demeyecek ya çaresiz kalmış arıyor diyecektim ki bu nasıl üslup
Bir de lojmandan arıyorsan gider büfeye girişe vs ilan asarsın yasaksa sen ya da eşin kim polisse o mesai arkadaşına çaycıya çorbacıya haber salar
Bana çokmu gğzel yaklaşılmış hanımefendi ? Hemen saldırı moduna ilk yorumu attılar yardım alıcagıma şoka girdim şuanUslup cok kotu
Kimse bu sekilde calismaz sizinle
Bana çokmu gğzel yaklaşılmış hanımefendi ? Hemen saldırı moduna ilk yorumu attılar yardım alıcagıma şoka girdim şuan
Yazısın birçok şeyide düzenleden silmişsin brova valla bende silsem milletin gözünde haklı olurmuyum acaba !Forumda eski üyesiniz, konumdan çık diye milleti kovamayacağınızı biliyor olmalısınız. Konu açınca her türlü yoruma açık olmalısınız.
Polis eşi olunca çocuk emanet edilecek kadar güvenilir mi oluyor?
Arkadasin yorumunda hakaret yokBana çokmu gğzel yaklaşılmış hanımefendi ? Hemen saldırı moduna ilk yorumu attılar yardım alıcagıma şoka girdim şuan
Hayır yazdıklarınıda düzenleden silmiş bilmeyen haklı zannedicekkonu sahibi haklı
Üç hafta oldu taşınalı kimsemiz yok malesef hoşgeldine bile kimse gelmedikiArkadasin yorumunda hakaret yok
Siz ise kovmussunuz
Gercekten anlamsiz burada bakici aramak
Vanda yasayan sizsiniz, buradan arayacaginiza oradan bulabilirsiniz daha kolay.saga sola haber salin, komsunuza gidin sorun edin vs
İnsanlara hakaret edince içiniz mi ferahlıyor yasak hanımefendi yasak beynini başka işlere kullanLojman girisine,kantine,atm ye numaranizi asin ulassinlar size.
Bu zekayla bu yasa kadar nasil geldiniz hayret ettim bu arada.
Yazısın birçok şeyide düzenleden silmişsin brova valla bende silsem milletin gözünde haklı olurmuyum acaba !
Siz gidin. Yardima ihtiyaci olan sizsiniz onlar degil ki. Yapin bir kek borek calin kapilari girin oturun bakin ,belki kafa yapiniz uygun olan insanlrla tanisirsinizÜç hafta oldu taşınalı kimsemiz yok malesef hoşgeldine bile kimse gelmediki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?