Size hakkımı helal etmiyorum konum sizin yüzünüzden maf oldu allahıbızdan bulun!Tek bir cümle sildim. Bana yakışmadığına karar vererek. Sizin alıntınızda duruyordur zaten. O kadar panik yapmayın.
Cevap vermedim size farkındaysanız. Ceza yemek istemiyorum bu sebepten. Uzatmayalım. Zaten muhatap olabilecek iki insan değiliz belli ki. Umarım güvenilir bir bakıcı bulursunuz bebeğinize. İyi forumlar.
Lojmanda oturan polis eşleri kk den görür diye açtım konuyu senin aklın almayabilir normal lütfen tartışma çıkarma çık konumdan!
Ben yorum istemedim ne düşünüyorsunuz diyede sormadım her türlü yorumu yapamazsınızda zaten konu açtık diye! Kovmam gerekenide kovarım konu açtım diye agzına geleni saçma sapan yorumları atacagınımı sanıyorsun! Görüşmek iş arayan isteyen olursa görüşücem konuşucam hemen kabulmu edicez araştırıcaz görüşücez yüzyüze kendini akıllı zamnediyorsun sen galiba yer kaplıyorsun şuanda tartışma çıkarma çık konumdan!
kız polislikle alakası olur mu hiç ahanda benim herifte polis ama kimse kucağını açmadı ver bana ver bana diye doğmadan arge çalışmaları yaptık bakıcı içinForumda eski üyesiniz, konumdan çık diye milleti kovamayacağınızı biliyor olmalısınız. Konu açınca her türlü yoruma açık olmalısınız.
Polis eşi olunca çocuk emanet edilecek kadar güvenilir mi oluyor?
Size çok teşekkür ederim inanın yorumlar yüzünden oturdum agladım insanlar tanımadan nasıl yorum yPıyorlar eşime söyliyim çok sagolunayhkdry şu an durum nedir bilmiyorum ama ikinisan polisevine ilan bırakın size tavsiyem..biri iskele caddesinde biri cumhuriyet caddesinde biri de kazımkarabekirde olmak üzerede üç ordu evi var vanda oraya da eşinize söyleyin bırakabiliyorsa bıraksın. ilan.sosyal olanaklar kısıtlı olmasa da asker polis eşleri pek sivilde takılmıyorlar bilirsiniz ben bekarken vanda 3 sene görev yaptım...asker eşleride çok çocuk bakarlar bilginiz olsun.
estağfurullah bakıcı krizini net yaşayanlardan biriyim vanda olsaydım nasıl bulurdum pek bir fikrim yok dediğim gibi yaşadığım ilde bile doğmadan başlamıştım aramaya...4 sene oldu ayrılalı ilişkilerimiz bayatladı arkadaşlarımızla daha çok yardımcı olmak isterdim ama elimden geleni bu kadar..bir de komşuluk ilişkileri çok önemli sağa sola haber salabilirsiniz..polis eşlerinin yüksek oranı genelde evde oluyor hani güvendiğiniz bir komşuya iş aramadığı halde sana çok güveniyorum sen bakar mısın da diyebilirsinizSize çok teşekkür ederim inanın yorumlar yüzünden oturdum agladım insanlar tanımadan nasıl yorum yPıyorlar eşime söyliyim çok sagolun
estağfurullah bakıcı krizini net yaşayanlardan biriyim vanda olsaydım nasıl bulurdum pek bir fikrim yok dediğim gibi yaşadığım ilde bile doğmadan başlamıştım aramaya...4 sene oldu ayrılalı ilişkilerimiz bayatladı arkadaşlarımızla daha çok yardımcı olmak isterdim ama elimden geleni bu kadar..bir de komşuluk ilişkileri çok önemli sağa sola haber salabilirsiniz..polis eşlerinin yüksek oranı genelde evde oluyor hani güvendiğiniz bir komşuya iş aramadığı halde sana çok güveniyorum sen bakar mısın da diyebilirsiniz[/QUOTE/]
Hiç komşumuz yok sıfır şuan olsa zAten konu kesinlikle açmazdım belki biri denk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?