Evet sabah bu konuyu açmıştım kendisiyle konuştuk ve aslında bu konudan çok daha farklı yerlere gitti konu....Evet hanımlarrr zurnanın zırt dediği yerdeyim sanırım....
Şöyle kii ben öğrenciyim sevgilim de çalışan bir kişi....
Uzak mesafe ilişkisi
Ve genelde kendisi iş yoğunluğundan şikayet ettiği için ve cidden yorulduğu için ben gidiyorum....
Fakat ben de onun çalışstığı saat kadar okuldayım....
Şimdi izin alacakmış ama 15 tatile ve ben o tarihler de de ben yokum ailesi için alacak ve cidden mantıklı haklı yani...
Ama sorun şu senin olduğun tarihler de alsam bile sadece haftasonu görüşebilicez dedi açıkçası zoruma gitti....
E ben de sadece haftasonu görüşmek için gidiyorum benim okulum 8-17 arası koştur koştur...
ve bu olay beni acaba uygun değilmiyiz aslında hayatın farklı donemlerini yaşıyor olmak sorun ileri de ne olur gibi düşüncelere itti...
hatalı mı düşünüyorum???
Hahah henuz başlamadım suan ne iyi ne kötü hissediyorumBen de bir ayrılık sürecindeyim. Gel sarılıp ağlayalım
Ediyordu ama ben öyle bir şeyi kabul edemezdimÖğrenci halinizle fedakarlık yapıyorsunuz ama sevginiz aynı ölçüde karşılıklı değil sanırım yol parasının bi kısmını falan vermeyi teklif ediyormuydu bari
Yoookk ne yükselenim ne burcum akrepAkrep mısınız?
Benim yükselenim akrep , bu aralar akrep ya da yükselen akrep olanların aşk hayatı korkunç gidiyor cevremde onun için dedimYoookk ne yükselenim ne burcum akrep
Neden öyle dediniz ki?
Evet değil ama içimizde tuttuğumuz o kadar şey varmış kiBenim yükselenim akrep , bu aralar akrep ya da yükselen akrep olanların aşk hayatı korkunç gidiyor cevremde onun için dedim
Konunuz çok abartılacak ayrılacak bir konu değil Aslında ama bende hissel olarak bir yol ayrımında olduğunuzu hissettim umarım sizin için güzel olan neyse o olur.
Benim yükselenim akrep , bu aralar akrep ya da yükselen akrep olanların aşk hayatı korkunç gidiyor cevremde onun için dedim
Konunuz çok abartılacak ayrılacak bir konu değil Aslında ama bende hissel olarak bir yol ayrımında olduğunuzu hissettim umarım sizin için güzel olan neyse o olur.
23 ünden sonra rayına girecek diyorlar astrologlar ama bilmiyorum :/ umarım konu sahibi de dahil hepimiz için çok güzel şeyler olurAhah benim de hem yükselen hem de burcum akrep ve daha fazla haklı olamazsınız.
Hayatımın en büyük ilişki facialarini üst üste yaşıyorum. Nasıl hala beraberiz bilmiyorum ve açıkçası sorunların hepsi de benim yüzümden.
Yeniay ile alakası var mı?23 ünden sonra rayına girecek diyorlar astrologlar ama bilmiyorum :/ umarım konu sahibi de dahil hepimiz için çok güzel şeyler olur
Bilmiyorum ki sadece ben öyle okumuştum . Basta kendi ilişkim sonra akrep güneş ya da yükselen bütün arkadaşlarımın ilişkisi tepe taklak olunca herhalde doğrudur dedimYeniay ile alakası var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?