Vanderin rüyası bittii

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.014
348
Evet sabah bu konuyu açmıştım kendisiyle konuştuk ve aslında bu konudan çok daha farklı yerlere gitti konu....

farkında olmadığımız daha büyük yol ayrımınde olduğumuzu fark ettim ben...

Geleceğimi aşkın ellerine bırakamayacağımı anladım ve sevginin aşkın her şeye yetmediğini bir kez daha anladım....

Cuma gelecek yanıma düşünücez o gune kadar sonra konuşucaz....
Şuanlık gördüğüm en güzel rüyaydı....
Pişman değilim üzgün de değilim ama mutlu da değilim....

Belki de fiilen ayrılmadığımız için böyleyim...
Vander buraya 2 gün sonra musluklarını akıtmak için gelecek sanırım
Sadece paylaşmak istedim....

Öğrenci halinizle fedakarlık yapıyorsunuz ama sevginiz aynı ölçüde karşılıklı değil sanırım yol parasının bi kısmını falan vermeyi teklif ediyormuydu bari

Öğrenci halinizle fedakarlık yapıyorsunuz ama sevginiz aynı ölçüde karşılıklı değil sanırım yol parasının bi kısmını falan vermeyi teklif ediyormuydu bari
Ediyordu ama ben öyle bir şeyi kabul edemezdim
Bir kere 30 tl aldım çok utanmıştım açıkçası çünkü maddi açıdan yanına gittiğimde elinden geleni yapıyordu yememı o karşılıyordu...
tabiki yol parası yeme içmemden daha fazla saglık sorunlarım nedeniyle zaten yiyemiyorum öyle

Akrep mısınız?

Yoookk ne yükselenim ne burcum akrep
Neden öyle dediniz ki?
Benim yükselenim akrep , bu aralar akrep ya da yükselen akrep olanların aşk hayatı korkunç gidiyor cevremde onun için dedim
Konunuz çok abartılacak ayrılacak bir konu değil Aslında ama bende hissel olarak bir yol ayrımında olduğunuzu hissettim umarım sizin için güzel olan neyse o olur.

Evet değil ama içimizde tuttuğumuz o kadar şey varmış ki
Kustuk yani temızlesek bile kokusu kalır
Seviyormuyum evet hala seviyorum
Ama kendime karşı sorumluluğumu geleceğimi kabul ettiremediğim adamla nasıl devam edebilirim ki?

çok sagolun umarım sizinki düzelirrr

Ahah benim de hem yükselen hem de burcum akrep ve daha fazla haklı olamazsınız.

Hayatımın en büyük ilişki facialarini üst üste yaşıyorum. Nasıl hala beraberiz bilmiyorum ve açıkçası sorunların hepsi de benim yüzümden.

23 ünden sonra rayına girecek diyorlar astrologlar ama bilmiyorum :/ umarım konu sahibi de dahil hepimiz için çok güzel şeyler olur

Ben aşkın ve sevginin her şeye yettigine inananlardanım bu fikrim hic değişmeyecek ve sizin düştüğünüz gibi bir duruma düşsem eminim ki seve seve asla ayrılmam , nefret etmem gerek heralde ayrılmak için ben severek ayrıldım bir kere ama benim elimde degildi kader ayırdı o duygu oyle kötü ki yeri dolmuyor isterseniz en mükemmel erkek gelsin O hep biricik oluyor gözünüzde, her şeyini kiyasliyorsunuz karşınıza çıkan adamla ah ah neyse diyeceğimi dedim gideyim

Yeniay ile alakası var mı?
Bilmiyorum ki sadece ben öyle okumuştum . Basta kendi ilişkim sonra akrep güneş ya da yükselen bütün arkadaşlarımın ilişkisi tepe taklak olunca herhalde doğrudur dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…