• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vanlı bir sevgiliniz varsa..

KATRANLI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
71
37
38
38
vanlı ve vanda yaşayan bir sevgiliniz varsa ve 6 yıldır uzaktan uzağa bir ilişki yürütüorsanız, istanbulda doğup büyüdüyseniz, öğretmen olup atanamadıysanız, 30 yaşında ve hala hiç bir baltaya sap olamadıysanız, babanız yoksa ve hayattan gerçekten sıkıldıysanız hiç bişeyden zevk almıyor gülmüyor konuşmuyorsanız, sevgiliniz evlenelim die sürekli baskı yapıorsa, anneniz asla vermem diye diretiyorsa ve hep böyle arada kalıp mutsuz olan siz oluyor hatta herşeyin farkında ola ola hiç bişey yapamıyorsanız, çıkış yolunuz ne olurdu :(

Uzaktan uzağa ilişki sürdürdüğünüz için iyice tanıyıp emin olmadan evliliği düşünmeyin derim. Zamanı gelince annenizinde neden bu şekilde düşündüğünü sorar konuşur ikna edersiniz umarım işinizde de başarılı olursunuz.

ben istanbuldayım. kpss ye çalışmam için çok booolll bi zamanım olması lazım ama çalışıyorum ne yaptıysam ne kadar çalıştıysam beceremedim küsüratlarla kaçırdım atanamadım. annem istemiyor çünkü kim çocucğunun vana gitmesini ister ki ben olsam bende vermezdim. aynı şehirde yaşadınızmı die sormussunuz yaşadık aramızda hiç sorun yok he var tabi ama orta yol bulabilioruz. bu şehir farklılığı yüzünden 2 defa ciddi ayrılı yaşadık ama ne ben onsuz ne o bensiz yapamıyor. olmuyor bi çıkışımız yok

bilmiyorum nasıl tanıştınız nasıl bir ilişkiniz var ama ,
bence gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözüne katılıyorum.

ve birde duygusal değil mantıksal bakmanızı öneririm da batı ve doğu çok ayrıdır.
örfler , adetler ... eğer bunları aştıysanız evlenmek için bir sorun yoksa kalbinizi dinlerim derim..

ve bu süreçte tabii hemen kpssye hazırlanıp atanmaya bakınız.
bu hayatta kimse kimsenin elinden tutmuyor maalesef. kendi kendinize ayağa kalkmanız lazım.

umarım her şey gönlünüzce olur ..

ben istanbuldayım. kpss ye çalışmam için çok booolll bi zamanım olması lazım ama çalışıyorum ne yaptıysam ne kadar çalıştıysam beceremedim küsüratlarla kaçırdım atanamadım. annem istemiyor çünkü kim çocucğunun vana gitmesini ister ki ben olsam bende vermezdim. aynı şehirde yaşadınızmı die sormussunuz yaşadık aramızda hiç sorun yok he var tabi ama orta yol bulabilioruz. bu şehir farklılığı yüzünden 2 defa ciddi ayrılı yaşadık ama ne ben onsuz ne o bensiz yapamıyor. olmuyor bi çıkışımız yok
Sonuçta belli bir olgunluğa erişmişsiniz.eğer sevdiğinizden eminseniz ve onunla yaşamak istiyorsanız bence aşkınızın peşinden gidin.annenizde zamanla durumu kabullenecektir.

vanlı ve vanda yaşayan bir sevgiliniz varsa ve 6 yıldır uzaktan uzağa bir ilişki yürütüorsanız, istanbulda doğup büyüdüyseniz, öğretmen olup atanamadıysanız, 30 yaşında ve hala hiç bir baltaya sap olamadıysanız, babanız yoksa ve hayattan gerçekten sıkıldıysanız hiç bişeyden zevk almıyor gülmüyor konuşmuyorsanız, sevgiliniz evlenelim die sürekli baskı yapıorsa, anneniz asla vermem diye diretiyorsa ve hep böyle arada kalıp mutsuz olan siz oluyor hatta herşeyin farkında ola ola hiç bişey yapamıyorsanız, çıkış yolunuz ne olurdu :KK43:
Ülke bu haldeyken vanlı sevgili diye başlık atılması çok manidar geldi

annen neden vermiyor istemiyor sebep?

bilmiyorum nasıl tanıştınız nasıl bir ilişkiniz var ama ,
bence gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözüne katılıyorum.

ve birde duygusal değil mantıksal bakmanızı öneririm da batı ve doğu çok ayrıdır.
örfler , adetler ... eğer bunları aştıysanız evlenmek için bir sorun yoksa kalbinizi dinlerim derim..

ve bu süreçte tabii hemen kpssye hazırlanıp atanmaya bakınız.
bu hayatta kimse kimsenin elinden tutmuyor maalesef. kendi kendinize ayağa kalkmanız lazım.

umarım her şey gönlünüzce olur ..

:( bu kpss hayatımı mahvetti diyebilirim. bir sınav yüzünden ne mesleğimi yapabiliyorum ne de evlenip bir düzen kurabiliyorum.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :(

Ülke bu haldeyken vanlı sevgili diye başlık atılması çok manidar geldi

annen neden vermiyor istemiyor sebep?

o aklınıza gelen herşey beni de düşündürmüyor değil. çok şükür ki kötü düşünceye sahip insanlar değil. annem istemior çünkü bahsettiğim yer van

vanlı ve vanda yaşayan bir sevgiliniz varsa ve 6 yıldır uzaktan uzağa bir ilişki yürütüorsanız, istanbulda doğup büyüdüyseniz, öğretmen olup atanamadıysanız, 30 yaşında ve hala hiç bir baltaya sap olamadıysanız, babanız yoksa ve hayattan gerçekten sıkıldıysanız hiç bişeyden zevk almıyor gülmüyor konuşmuyorsanız, sevgiliniz evlenelim die sürekli baskı yapıorsa, anneniz asla vermem diye diretiyorsa ve hep böyle arada kalıp mutsuz olan siz oluyor hatta herşeyin farkında ola ola hiç bişey yapamıyorsanız, çıkış yolunuz ne olurdu :KK43:
Yanı sevgilinizi bilmem ama vanlilara ben olsam gelin gitmezdim büyük hata ben böyle millet gormedim biri mi iyi olmaz yha :KK70:

o aklınıza gelen herşey beni de düşündürmüyor değil. çok şükür ki kötü düşünceye sahip insanlar değil. annem istemior çünkü bahsettiğim yer van
hııı anladım o zaman annene kulak vermeni tavsiye ederim

Bu yaşıma kadar öğrendiğim en önemli şey, annelerin çocuklarıyla ilgili hislerinin kuvvetli olduğu. yani bi annenin içine çocuğunun ilişkisi, evliliği, arkadaşlıkları sinmiyorsa, mutlaka doğru çıkıyor. Van ve İstanbul arası hem kültürel olarak hem mesafe olarak çok uzak. Sevgilinizle iyi anlaşabilirsiniz ama evlenince ailesiyle de muhatap olacaksınız. anneniz bunları da düşünüp endişe ediyodur bence.

insan doğduğu yerde değil doyduğu yerde yaşamalı

siz de oturun çalışın; karalar bağlamak çözüm değil

branşınızı bilmiyorum; küsüratlar ile kaçıran binlerce kişi var

bir şekilde hayata atılıyorlar; KPSS olmayacaksa i,ş bulun çalışın; bir yerden başlayın umutsuzluk daha çok yer bitirir sizi

KPSS ile atansanız da annenizin dizinin dibinde olamayacaksınız ama o biraz da yalnızlık psikolojisine girmiş

bir de bu sevgili ne iş yapar; Van merkezde mi Tatvan'da mı köyde mi nerede

Örneğin Bitlis'teki doktorlar vs Tatvan'da oturuyor; orası daha gelişmiş diye

bu arada net çözüm kararlar bağlayıp zaman öldürmeyin; açın iki test çözün, bir iki konu anlatımı videosu izleyin

girip küsüratla kaçıran eksikliklerinin nerede olduğunu bilir; bu sene de o eksiklikleri tamamlar 5 puan yukarı alır puanını ama kadrolar konusunda maalesef sıkıntıyı çözecek bir sihirli değneğimiz yookkk

Back
X