Vanti Burun Estetiği Ameliyatı

Çok teşekkür ederim :)

Bartokcuğum ekledim seni arkadaş olarak kabul edersen albumume bakabilirsin.

jupito ben de estetik düşünüyorum burnum etli ve geniş.acaba burun tasarımını kendimiz nasıl yapabiliyoruz yardım edebilir misin ?

Ben photoshop kullanmıştım ama www.picnik.com diye bir online editor var kolay kullanımı fotoğrafının çözünürlüğü yüksek olursa aynı sonucu elde edebilirsin.

Çok teşekkür ederim :)

Bartokcuğum ekledim seni arkadaş olarak kabul edersen albumume bakabilirsin.

Tşk jupitoo.Öncelikle geçmiş olsun burnun yüzünün güzelliğini ortaya çıkarmış ve gençleştirmiş seni. Seni görünce biraz daha cesaret geldi bana çünkü burnun gerçekten çok güzel olmuş ve yüzüne çok yakışmış ama ben aynı sonucu alabilir miyim bilemiyorum=(( Bu arada12. gününde pek bi morluk kalmamıştı galiba ben çok korkuyorum morluklardan iyileşme süreni anlatır mısın birazcık rica etsem=))

burnun çok güzel olmuş bende ufuk bilkaya olmayı düşünüyorum diğer resimlerinede bakmam mümkünmü arkadaş olark eklesem?

bende ufuk bilkaya olmayı dusunuyorum hatta gun ameliyat gunu alacagım yakında. fotolarınızı gorebilrimiyim beni eklermisiniz? cok zor karar vermek. bende ekim ayında olacagım sanırım.

Hepinizi ekledim:) Bartokcuğum 4.günden sonra gözle görülür bir şekilde morluklarım ve şişliklerim geçmeye başladı 6. günde falan çok rahat bir şekilde dışarı çıkabiliyorsun ama yine de kendini korumakta fayda var kesinlikle hiç darbe yememen gerekiyor ben bir hafta evden çıkmadım mesela. Doktorum da bunu onermişti zaten. Benim iyileşme sürecim çok hızlı gelişti ama Ufuk Bey de çok şaşırdı bu duruma. Şişliklerim hızlı indi. Babişim güzel baktı bana :) Morlukların ve ağrıların benden bir parça daha çok olabilir şahsem ben boğazımdaki solunum cihazının hortumunun yarasından acı çektim dayanılmayacak bir ağrım olmadı hiç. Aklına takılan başka bir şey varsa sorabilirsin istediğin zaman.

Hepinizi ekledim:) Bartokcuğum 4.günden sonra gözle görülür bir şekilde morluklarım ve şişliklerim geçmeye başladı 6. günde falan çok rahat bir şekilde dışarı çıkabiliyorsun ama yine de kendini korumakta fayda var kesinlikle hiç darbe yememen gerekiyor ben bir hafta evden çıkmadım mesela. Doktorum da bunu onermişti zaten. Benim iyileşme sürecim çok hızlı gelişti ama Ufuk Bey de çok şaşırdı bu duruma. Şişliklerim hızlı indi. Babişim güzel baktı bana :) Morlukların ve ağrıların benden bir parça daha çok olabilir şahsem ben boğazımdaki solunum cihazının hortumunun yarasından acı çektim dayanılmayacak bir ağrım olmadı hiç. Aklına takılan başka bir şey varsa sorabilirsin istediğin zaman.[/QU
Gerçekten çok hızlı iyileşmişsin.Ya aslında sorcak o kadar çok sorum var ki...:3: Neyse ben baştan başlayıp sormak istiyorum ilk olarak aileni nasıl ikna ettin ya benim babam tmm dio da annem ikna olmuyo bi türlüsenağlama

Gerçekten çok hızlı iyileşmişsin.Ya aslında sorcak o kadar çok sorum var ki...:3: Neyse ben baştan başlayıp sormak istiyorum ilk olarak aileni nasıl ikna ettin ya benim babam tmm dio da annem ikna olmuyo bi türlüsenağlama

Ben rhinoplasty olmayı 14 yaşımdan beri istiyorum açıkçası. Şimdi 20bitiyor düşün yani. Başlarda yani 6 sene önce ailem gerek yok kafana takma daha erken diyordu haliyle ama takıntı değil de kozmetik de olsa bir ihtiyaçtı benimkisi. Yani ben öyle görüyordum. Israr etmiyerek bu düşüncemi ailemle paylaştım ve babam ameliyat olabileceğim olgunluğa geldiğimde hala istiyorsam destek olacağına söz verdi. Hatta ben izmirde öğrenciyim sene başında hala sen doktor bulmadın mı diye zımpara atıyordu bir de telefonda :) sana tavsiyem karşına alıp neden rahatsız olduğunu yaşantını nasıl etkileyeceğini bu ameliyatı şu zamanlarda olmasan bile 6-7 sene sonra kendi imkanlarınla her halükarda olacağını ve sana destek olmaları o 6-7 seneyi daha kendine güvenli ve kendiyle barışık aynaya baktığında mutlu üzülmeyen bir evlatları demek olduğunu yumuşak yumuşak paylaşmantır. Sana tavsiyem anneni de oturt yanına internetten öncesi-sonrası fotoğrafları göster güzel yorumları ve ameliyat sonrasının çok kolay bir süreç olduğunu oku ona.

Ya anneme çok ciddi bi şekilde anlattım bak iş hayatımda herşeyimde çok önemli diyorum şimdi üniversiteye başlıcam ama çok mutsuzum yani iyi bi puan alınca kesin kabul eder diyodum ama yok kabul etmiyo.Ben de küçüklüğümden beri olmak istiyodum kbb uzmanına falan gidiyoduk annem hemşire bu arada çok güvendiği bi doktora gittik kesinlikle olma burnun düşer dedi o gün bu gündür ikna olmuyo=(( ya resmen ailede dalga konusu oldu burnum annem bile bazen dalga geçip gülüyo psikolojimi bozdular benim yaa

jupitoocum ekledigin icin tesekkur ederim cok değiştirmiş seni yeni burnun zaten cok güzel bir yüzün varmış daha da güzellik katmış yüzüne :))) beğendiiimm.

Ben rhinoplasty olmayı 14 yaşımdan beri istiyorum açıkçası. Şimdi 20bitiyor düşün yani. Başlarda yani 6 sene önce ailem gerek yok kafana takma daha erken diyordu haliyle ama takıntı değil de kozmetik de olsa bir ihtiyaçtı benimkisi. Yani ben öyle görüyordum. Israr etmiyerek bu düşüncemi ailemle paylaştım ve babam ameliyat olabileceğim olgunluğa geldiğimde hala istiyorsam destek olacağına söz verdi. Hatta ben izmirde öğrenciyim sene başında hala sen doktor bulmadın mı diye zımpara atıyordu bir de telefonda :) sana tavsiyem karşına alıp neden rahatsız olduğunu yaşantını nasıl etkileyeceğini bu ameliyatı şu zamanlarda olmasan bile 6-7 sene sonra kendi imkanlarınla her halükarda olacağını ve sana destek olmaları o 6-7 seneyi daha kendine güvenli ve kendiyle barışık aynaya baktığında mutlu üzülmeyen bir evlatları demek olduğunu yumuşak yumuşak paylaşmantır. Sana tavsiyem anneni de oturt yanına internetten öncesi-sonrası fotoğrafları göster güzel yorumları ve ameliyat sonrasının çok kolay bir süreç olduğunu oku ona.

jupitocum bu aralar pek giremedim o yüzden sorularıma kaldığım yerden devam etmek istiyorum=))) İlk randevu alıp konuştuktan sonra mı hemen tasarım yaptınız bi de ilk görüşmeden ne kadar zaman sonrasına ameliyat günü verdi doktor bey????

jupitocum bu aralar pek giremedim o yüzden sorularıma kaldığım yerden devam etmek istiyorum=))) İlk randevu alıp konuştuktan sonra mı hemen tasarım yaptınız bi de ilk görüşmeden ne kadar zaman sonrasına ameliyat günü verdi doktor bey????

Hmm şöyle oluyor ki ben randevu aldım ilk görüşme için sonra çok dolu oldupundna doktor birbuçuk ay sonrasına ameliyat günü belirleyebildik. Ameliyat gününden bir hafta once tahliller için gittiğimde tasarımı yaptı ama tasarımdan çok farklı ve kat kat daha güzel oldu.:)

Hmm şöyle oluyor ki ben randevu aldım ilk görüşme için sonra çok dolu oldupundna doktor birbuçuk ay sonrasına ameliyat günü belirleyebildik. Ameliyat gününden bir hafta once tahliller için gittiğimde tasarımı yaptı ama tasarımdan çok farklı ve kat kat daha güzel oldu.:)
Evet cnm tasarımı görmeye gerek yok zaten muhteşem olmuş burnun Allah nazardan saklasın.Ya ben bi de bu muayene ücretini sormak istiyorum alçılar alındığında falan hani ilk günler kontrole gittiğinde hep ücret ödediniz mi??

jupitocum nerelerdesin yaa uzun zamandır yazmıyorsun birşey çok merak ediyorum durumlar nasıl diye=))

Back
X