Vanti Burun Estetiği Ameliyatı

Cok guzel olmus cnm, gule gule kullan:)) bepanten kremi cok iyi geliyor hem icine hem ustune surebilirsin, kabuklanmayi onluyor nemlendiriyor ve kurutmuyor cnm

Çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan sen de güle güle kullan innnanılmaz güzel olmuş yemin ederimboshayallersmile
Bepanten aldım bugun sprey+bepanten devam edelim bakalım hemenceceik yumuşattı zaten:)

Jupitoocuğum merhaba

işlerin yoğunluğundan hergün siteye bakamıyorum o yüzden hemen cevap yazamadım.Ben henüz ameliyat olmadım o yüzden burun ucu ile ilgili yanlış birşey söylemek istemiyorum fakat burun ucunun sertleşmesini pek çok arkadaştan daha duydum.
bende senin gibi heyecanla resimlerini takip ediyorum ve maşallah diyorum çok hoş bir burun çıkmaya başladı ortaya ama şunu da yine yine yine söyleyeceğim senin eski burnunda benim çok hoşuma giden kendine özgü bir güzelliği, karizması olan bir burundu...
Cilt için benim iki tavsiyem var birincisi bepanten krem çok iyidir banada eczacı bir tanıdık tavsiye etmişti yaraları çabuk iyileştirmesi,cildi beslemesi bakımından biz ailecek devamlı kullanıyoruz.
ikinci olarakta maden suyunu içine az biraz limon suyu sıkarak buzlukta donduruyorum sonra sabahları masajla cildime sürüyorum içindeki mineraller cilde ii geliyor ve ödemleri alıyor....suna dumankaya televizyonda söylemişti denedim ve memnun kaldım...

sewgiler.....

Maden suyunu denedim yüzümün canlandığını hissettim resmen güzel bilgin için teşekkür ederim tatlım :) bepantene de bugün başladım
Okuldan çoğu arkadaşlarım ameliyat olduğumu farketmiyorlar sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum:emir_bebek:
ama eski burnumu zerre özlemiyorum şuanda umarım boyle devam eder zemuszemus
henüz ameliyat olmadım demişsin çok kolay gelsin sana da umarım gönlünce olur herşey içten diliyorum:)

oiiyy kıyamam bilmiyorumkismile
ben de burnumun altındaki dikişlerle oynadım hep çıktıktan sonra kabuk soydum hiç dayanamam, izi derin kalırsa kendime çok kızarım

öğlen burnumun içindeki kabukları alayım derken deliğin üst kısmı ile fazla oynadım galiba ayyy birde ne göreyim cımbızın ucunda beyaz bir ip sanırım ipi çektim delikafadulden Allah tan 7. günümde derim kaynamış durumda .:kedi: sonra buz gibi bir ter bir baş dönmesi derken kendimi yatakta buldum o panikle kaydirigubbakcemile3 neden elimiz kolumuz rahat durmuyoo anlamıyorum bende kabukları soyuyorum canım ya inaşllah bişeycik olmaz. -tatlicadiarzu-

Çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan sen de güle güle kullan innnanılmaz güzel olmuş yemin ederimboshayallersmile
Bepanten aldım bugun sprey+bepanten devam edelim bakalım hemenceceik yumuşattı zaten:)

:))) bende cok tsk ederim cnm:)) benim doktorumda bana masaj yapma demisti aklim karisti simdi:(( zarari olur mu acaba yapsam??

Benimde burundeliklerimde bir orantisizlik var cnm benimde sol daha kucuk gibi geldi bana ama sol tarafimda daha fazla sislik var ondan herhalde diye dusunuyorum. Senin ki de oyledir herhalde cunku sag ve sol tarafin sisligi ayni olmadigi icindir o farklilik, sikma canini derim:)

çok tatlı bence :) böyle de kalabilir ucu hafif kalkık da olabilir.. benim 95 dereceymiş kalkıklığı ama şu an 97 olsa daha mı iyi olurdu diyorum.. ;) bilgin olsun canım

Jupitoo fotoğraflarına şimdi baktım da bence çok güzel olmuşsun, şu şişliklerin bi insin o zaman harika olacak. Sen ve birkaç arkadaşın fotoğraflarına bakınca anladım ki, iyi yapılan burun kendini alçılar açılır açılmaz belli ediyor. Senin burnun şu an şiş fakat çok orantılı gözüküyor, özellikle burun deliklerine bayıldım. Benimkiler ise alçıdan çıktığından beri yamuk. ıki burun deliğimin birbiriyle alakası yok, sanki başka insanlara aitmiş gibi. Umarım kısa zamanda tümüyle iyileşirsin.

çok tatlı bence :) böyle de kalabilir ucu hafif kalkık da olabilir.. benim 95 dereceymiş kalkıklığı ama şu an 97 olsa daha mı iyi olurdu diyorum.. ;) bilgin olsun canım

çok sağol canım. oyle iki derece üç derece bilemedik kaç şimdi benimki gönyeyi koyup ölçücem vallahi sempatiksalakcinni

Jupitoo fotoğraflarına şimdi baktım da bence çok güzel olmuşsun, şu şişliklerin bi insin o zaman harika olacak. Sen ve birkaç arkadaşın fotoğraflarına bakınca anladım ki, iyi yapılan burun kendini alçılar açılır açılmaz belli ediyor. Senin burnun şu an şiş fakat çok orantılı gözüküyor, özellikle burun deliklerine bayıldım. Benimkiler ise alçıdan çıktığından beri yamuk. İki burun deliğimin birbiriyle alakası yok, sanki başka insanlara aitmiş gibi. Umarım kısa zamanda tümüyle iyileşirsin.
Of sorma canım ya benim de orantısız olmaya başladı ikigündür, şişlikler inince mi ortaya çıktı yoksa dengesiz mi iniyorlar anlamadım vallahi. çok geçmişler olsun sana da canım hayırlısı olsun valla

bakın bilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:
jupitoo, şişlikler orantısız indiğinden öyle görünüyor seninki merak etme:) sen hele benimkini görsen deliklerin kesimi resmen birbirinden farklı olmuş, bakıp bakıp ağlıyorum her gün..

tatlım saçmalama yaaaaa..gayet orantılı deliklern..iki tarfn tamamen simetrk olmasını bekleme zaten cnm iki elimiz bile birbirinden farklı..çok süper maşallah..

jupitocum gecmis olsun canim amliyat olmussun resimlerini baktim kendi tasarimmindan dahada guzel gorunuyor cok hos olcak bence:)))

mrb jupito
bende yazın revizyon ameliyatı olmayı düşünüorum. burnumda hem sekil hemde solunum bozukluğu oldu. doktor arastırıorum işte:(
özel olmazsa ameliyatının maliyeti ne kadar oldu.bi msj atarmısın? ben sana özel msj atamadımda
simdiden tesekkürlerolumunekankayizsmile

jupitoo burnunun son hali çok daha güzel olmuş...Özellikle 14. gün yandan pozuna bayıldım...albüme ve özele hala yazamıyorum...

mrb jupito
bende yazın revizyon ameliyatı olmayı düşünüorum. burnumda hem sekil hemde solunum bozukluğu oldu. doktor arastırıorum işte:(
özel olmazsa ameliyatının maliyeti ne kadar oldu.bi msj atarmısın? ben sana özel msj atamadımda
simdiden tesekkürlerolumunekankayizsmile

canım ufuk beyin ameliyatları ilk ameliyatsa eğer yaklasık 3000-3500 tl burna göre değisebilir,senin revizyon olacağı için biraz daha yüksek olabılır.

Jupitoo geçmiş olsun öncelikle ve arkadaşlık teklifimi kabul ettiğin için teşekkürler.

Cidden çok hoş olmuş...

Çok teşekkür ederim :) Albume iki aylık fotolarımı ekledim bakabilirsiniz.

jupitoo ufuk beyi düşünüyorum ama senin de resimlerini görmek istiyorum,,arkadaş olarak eklersen görebilirim.

Back
X