O ofline Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2010 271 7 46 İzmir 17 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ofline #1 bu sayfaya bu başlık uymadı belki ama yine de cvplarınızı bekliyorum.bir odada sabit klimam var ama seyyar dolaştırabileceğim bir vantilatöre de ihtiyacım var önerileriniz nedir. kullananlar menmun oldukları ürünler var mı.tavsiyelerinizi bekliyorum
bu sayfaya bu başlık uymadı belki ama yine de cvplarınızı bekliyorum.bir odada sabit klimam var ama seyyar dolaştırabileceğim bir vantilatöre de ihtiyacım var önerileriniz nedir. kullananlar menmun oldukları ürünler var mı.tavsiyelerinizi bekliyorum
derinss Nirvana Kayıtlı Üye 26 Eylül 2007 15.714 20.306 923 İstanbul 17 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ofline #2 benim de çok ithiyacım var kışın evlendik aklımıza bile gelmedi vantilatör almak. ben de bekliyorum merakla tavsiyeleri.
benim de çok ithiyacım var kışın evlendik aklımıza bile gelmedi vantilatör almak. ben de bekliyorum merakla tavsiyeleri.
O ofline Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2010 271 7 46 İzmir 17 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ofline #3 bir de salon için siz kaçlık soğutma kapasteli klima kullanıyorsunuz.