• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

var benim gibi yeni başlayan?? yol arkadaşım var mı?

Ben dukan yaptım iyi de kilo verdim ama evrelerini tamamlayamadim zaten tamamlayan da cokk cok az kisi var ve guclendirme yapmayinca direkt hepsini geri aliyosun ben hepsini hatta fazlasini geri aldim ilk diyete basladigimda dukandan sonra kilo alanlari okuyunca ben almam ya onlar birakinca diyeti baya yemisler ki almislar demistim ama oyle degil tavsiye etmem

aslında herkes aynı şeyi söylüyor :( verdiğini evreleri tamamlamadığın zaman geri alıyormuşsun.evreleri tamamlamak da çok zor,bugn 4. günüm ve artık zor gelmeye başladı atak dönemi.. şimdiden sıkıldım ben

bugün itibariyle bırakmış bulunmaktayım canım :) 5 günlük atak döneminde 82.6 dan 78.8 e düştüm fakat yaşadığım kabızlık sorununa dayanamayarak bıraktım.
Ödeminizden kurtulmussunuz dukan hakkaten iyi kilo verdiriyor kesinlikle lafim yok ama dediginiz sıkinti olsun halsizlik yorgunluk olsun baya oluyor bunlar
Simdi hangi diyeti yapmayi dusunuyorsunuz :)

Back
X