Var m, yok mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

acilikiz

Ziyaretçi
Benden bıktınız artık biliyorum ama ben de bıktım kendimden mafoldumben mafoldumben Kendi içimden çıkıp başka bir ben olamıyorum maalesef mafoldumben mafoldumben Sevgilimin beni aldattığını söylediği bir konu açmıştım ve abisi, annesi hatta kendisi dahi bana başkasının olmadığını söyledi. Bi kaç gündür mailleşiyoruz. Maillerde öyle ılımlı yaklaşıyor ki bana :S Benim hiç bişeyi yanlış anlamamı istemiyor. Nereye gideceğini, ne yapacağını söylüyor bana. İki gündür dikkatimi çeken şey şu oldu. İki gündür bana hep mail yazmaya akşam 5 de başlıyor. Hep 5 ama. İşede gitmiyo. Neden 5 dedim. Okula başvurdum vs vs dedi. İnanmış gibi gözüktüm ama içimi bi şühe kemirdi. Kendiside benim başkasıyla çıktığımı sanıyordu ve kuduruyodu resmen. Bi şekilde ikna ettim başkası yok diye ( gözünde kendimi küçük düşürmek istemedim) Ama bugün tutmuş gene aynı kişiden şüphelenince ben de evet var çok seviyorum çıktığım kişiyi dedim ve sanırım biraz afalladı :S Kafam iyi zaten gelme üstüme mutlu olun vs dedi. Ben de biraz üstüne gidince bağırıp çağırmaya başladı. Ben de onun başkasıyla çıktığından şüphelendim yine ve bana yeminler etti başkası varsa şunu şunu yapmak nasip olmasın vs diye. Tam inanmışken tuttu bana. Ben artık sanaldan aşk mı yaşarım burdan bi kız var dedi :S Şimdi gerçekmi yalan mı anlayamıyorum. Sakın neden hala irdeliyosunuz ki demeyin lütfen bu elimde değil çünkü mafoldumben

sevgili acılıkız, adınız gibi oldukça acılısınızz
daha önceki konulara da göz atmıştım size tavsiyem kişisel gelişim kitapları okumanız film izlemeniz yrüyüş yapmanızz başka şeylere odaklanmanız kişisel gelişim demişken gelişmediğinizi katetmiyorum yanlış anlamayın:roflol:
sadece düşünecelerinizi daha sağlıklı yönlendirmenize yardımcı olacaktırr
sürekli aynı insan için kafa yormayın bellki sağlıklı bir ilşki içinde değilsinizz kurtulunuzzz okuyorsanız ona odaklanmaya çalışın..
bellki bu kişiyle bir evliliğiniz söz konusu olmayacakk şansınızı daha fazla zorlamayın bence Allahtan hayırlısını isteyinn sizde bıkmayın kendinizden bizde sizin açtığınız konulardann

nedir bu çocuktan çektiğin senin yaa şakkıdı

ayrıl mutlu olcagn,böyle dolanmaçlı olmayan bi ilişki yaşa...o zaman aşk yaşamak bölemiymiş görcen

ya çok koyuyo ama ya . Kimileri var oğlanın ailesi istemez kızı oğlan binbir oyunla kabul ettirmeye çalışır. Kimileride var benim gibi çocuğun ailesi tapıyo bana çocukta iş yok. Ya bide hem var diyo hem yok. Bi yandan işleri düzeltmeye çalışıyo sonra aniden yıkıyo :S

acılıkız "kafam iyi" derken ne demek istedi bu adam?
içki mi içiyor?

yok cnm ya içmez bu içki felan. Asla ağzına sürmez

boşver uğraşma görüşme artık
devam etmek istiyorsa gelsin karşına konuşsun
1 ileri 2 geri ile yürümz
:olmaz:

Ben onunla devam etmeye çalışmadım ki cnm ya :( Ama gururumu çok kırmıştı. Annesi abisi dahil benim ailemde başkası olmadığından o kadar emindiler ki benide ikna ettiler ama ondan bişeyler duymak istedim. Duymak istediklerimi söyledi. Bana kendini çok temize çıkartmaya çalıştı. Ama şimdi gene herşeyi yıktı

yıktıysa bırak yıkıntıların arasında kalsın

madem devam etmeye çalışmıyorsun

kafanı dağıtacak bişeylerle meşgul olmalısın bence...
bu çocuk ömrünü yedi resmen canım...en iyisi onu düşünmemek..
bak seni hala üzüyor we yoruyor..değer mi böyle biri için kafanı meşgul etmeye.kendine biraz iyi dawran we onu düşünme...

haklısın cnm ya biraz sosyalleşmem lazım ama nereden başlıyacağımı bilemyiyorum. Mesela gönüllü olarak bişeyler ytapmak istiyorum yardım kuruluşlarına ama nasıl bilmiyorum

Back
X