A
acilikiz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi acilikiz
Benden bıktınız artık biliyorum ama ben de bıktım kendimden mafoldumben mafoldumben Kendi içimden çıkıp başka bir ben olamıyorum maalesef mafoldumben mafoldumben Sevgilimin beni aldattığını söylediği bir konu açmıştım ve abisi, annesi hatta kendisi dahi bana başkasının olmadığını söyledi. Bi kaç gündür mailleşiyoruz. Maillerde öyle ılımlı yaklaşıyor ki bana :S Benim hiç bişeyi yanlış anlamamı istemiyor. Nereye gideceğini, ne yapacağını söylüyor bana. İki gündür dikkatimi çeken şey şu oldu. İki gündür bana hep mail yazmaya akşam 5 de başlıyor. Hep 5 ama. İşede gitmiyo. Neden 5 dedim. Okula başvurdum vs vs dedi. İnanmış gibi gözüktüm ama içimi bi şühe kemirdi. Kendiside benim başkasıyla çıktığımı sanıyordu ve kuduruyodu resmen. Bi şekilde ikna ettim başkası yok diye ( gözünde kendimi küçük düşürmek istemedim) Ama bugün tutmuş gene aynı kişiden şüphelenince ben de evet var çok seviyorum çıktığım kişiyi dedim ve sanırım biraz afalladı :S Kafam iyi zaten gelme üstüme mutlu olun vs dedi. Ben de biraz üstüne gidince bağırıp çağırmaya başladı. Ben de onun başkasıyla çıktığından şüphelendim yine ve bana yeminler etti başkası varsa şunu şunu yapmak nasip olmasın vs diye. Tam inanmışken tuttu bana. Ben artık sanaldan aşk mı yaşarım burdan bi kız var dedi :S Şimdi gerçekmi yalan mı anlayamıyorum. Sakın neden hala irdeliyosunuz ki demeyin lütfen bu elimde değil çünkü mafoldumben