- 5 Ağustos 2013
- 160
- 57
- 323
- Konu Sahibi TatliDillim85
-
sen kuçuklugumden beri var dedin diye ben lohusa sendromu olayina girmedimCvplariniz icin cok tsk ederim. Uzmana gittim, hocaya da gittim kesin bisey demediler, gecicek diye konustular. Yine gidicem ins dr bakalim ne dicek. Cok duaya ihtiyacim var bana dua edin olur mu. Bana yazmaniz beni cok mutlu etti Allah razi olsun hepinizden. Güzel dilekleriniz icn de cok tsk ederim. Esimle de konusamiyorum bu konuyu, üzülüyor cok bende anlatamiyorum yada anlatimca bisey diyemiyor bu sefer bende anlatamiyorum icimden gelmiyor. Annem babama da anlatamiyorum Anksiyete rahatsizligim var ama bu yasadiklarim onunla alakali degil diye biliyorum. Nazar dan böyle oldun diyen de oldu vesvese yapiorsun diyen de. Inanin cok zor bisey Allah kimseye yasatmasin
Ne kadar sıklıkla tekrarlaniyor peki?
Uzerinde dusundugun ve tekrar olacak mı diye korktugun seyler tekrar tekrar basına gelir, evrenin kanunu bu. O yuzden bu durumu unut, dusunmemeye calıs, aklına geldiginde ya da yasadıgında nefes al bunun zihninin oyunu oldugunu dusun. Bak bebecigin de varmıs guclu ol baska uzmanlardan da yardım al. Dua etmek rahatlatıyosa dua et, kafanı dagıtacak oyalanacak bi seyler bulCvplariniz icin cok tsk ederim. Uzmana gittim, hocaya da gittim kesin bisey demediler, gecicek diye konustular. Yine gidicem ins dr bakalim ne dicek. Cok duaya ihtiyacim var bana dua edin olur mu. Bana yazmaniz beni cok mutlu etti Allah razi olsun hepinizden. Güzel dilekleriniz icn de cok tsk ederim. Esimle de konusamiyorum bu konuyu, üzülüyor cok bende anlatamiyorum yada anlatimca bisey diyemiyor bu sefer bende anlatamiyorum icimden gelmiyor. Annem babama da anlatamiyorum Anksiyete rahatsizligim var ama bu yasadiklarim onunla alakali degil diye biliyorum. Nazar dan böyle oldun diyen de oldu vesvese yapiorsun diyen de. Inanin cok zor bisey Allah kimseye yasatmasin
Canim benim de mesela yillardir bas agrim vardi cok gittim doktorlara en son tesadufen sebebi bulundu ki cok alakasiz bi hastalik simdi tedavi oluyorum dunya varmis diyorum bas agrisiz bir hayat. . Yani belli olmuyor Allah sifa versin.Cvplariniz icin cok tsk ederim. Uzmana gittim, hocaya da gittim kesin bisey demediler, gecicek diye konustular. Yine gidicem ins dr bakalim ne dicek. Cok duaya ihtiyacim var bana dua edin olur mu. Bana yazmaniz beni cok mutlu etti Allah razi olsun hepinizden. Güzel dilekleriniz icn de cok tsk ederim. Esimle de konusamiyorum bu konuyu, üzülüyor cok bende anlatamiyorum yada anlatimca bisey diyemiyor bu sefer bende anlatamiyorum icimden gelmiyor. Annem babama da anlatamiyorum Anksiyete rahatsizligim var ama bu yasadiklarim onunla alakali degil diye biliyorum. Nazar dan böyle oldun diyen de oldu vesvese yapiorsun diyen de. Inanin cok zor bisey Allah kimseye yasatmasin
pardon ? kime kufur ettiniz?Ben ona direkt küfür ettim. Baya baya yani. Bu da saçma ama...o an bu his gitmişti benden...
Böyle bir konu yine açılmıştı önceden. Çok değişik ya, geçmiş olsun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?