Var mi acaba benim gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TatliDillim85

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
160
57
323
Slm arkadaslar, ablalar, kardesler.. Beni cok üzen yoran bunaltan bir derdim var. Bunun tam ne oldugunu, adini bilmiyorum ve care ariyorum. Cocuklugumdan beri zaman zaman bende olan bisey bu. Uzun zaman olmayip sonra yine yoklayan bisey. Bisey diyorum cünkü gercekten ne oldugunu bilmiyorm,kelime bulamiyorum anlatmaya. Cok korku veriyor bana. Bana olan o an agirlik cöküyor sanki bisey beni takip ediyor. Hersey, hareketlerim özellikle hizli oluyor sanki sonra birden yavasliyor. Tonlarca agirlik cöküo sanki üstüme ve bunlar beni cok korkutuyor cildircak gibi oluyorum. Ne olur dalga gecmeyin ciddi söylüyorum cildirmaktan korkuyorum böyle olunca dua okuyorum sakinlesmeye calisiyorum. Durdugum yerde durmaya calisiyorum hareket edince cogaliyor cünkü. Ben konusunca yürüyünce ne yaparsam yapayim aynisini yapan bisey var sanki. Görmüyorum duymuyorum sadece his ve bu bana cok korku veriyor artik cok zorlaniyorum 2 aylik bebegim var, gecen o kucagimda yine böyle bise oldu ben mahf bi durumdayim bebegim agliyor napacagimi bilemedim var mi benim gibi olan, benzerini yasiyan ? Sacma gelebilir belki ama inanin kelime bulamiyorum anca bu kadar anlatabildim.

saçma olmaz niye olsun canim, insaniz hepimiz, her dert tasa bizim için , keske olmasa ama oluyor iste ..
bebegin hayirli olsun , Allah anali babali buyutsun
bence uzman yardimi almalisin bu konuda, , bu zamana kadar hiç psikologa gittinmi ?

Gecmis olsun canim yeni dogum yaptiniz ondanmi acaba bu durum olabilir duyuyordum seni bagzi seyler rahtsiz etmek isteye bilir ismini soylemek istemiyorum yada dpgum sonrasi olan bir durum bol bol dua okuyun namaz kilin yada doktora gidin umarim gecer enkisa zamanda

Canım bence once psikiyatriste ardından norologa gitmelisin. Kendini korkutma bosuna, dusunmemeye calıs, sakin ol

Acaba o an tansiyonunuz filan mi düşüyor ya da kan değerlerinizde bir degisme filan. Bence doktora gidip bir tarama yaptirin bunun bir sebebi vardir muhakkak. Kan tahlili vs artik doktor söyler. Panik atak gibi sanki ama bilemiyorum fizyolojik bi durumda olabilir ihmal etmeyin.

Cvplariniz icin cok tsk ederim. Uzmana gittim, hocaya da gittim kesin bisey demediler, gecicek diye konustular. Yine gidicem ins dr bakalim ne dicek. Cok duaya ihtiyacim var bana dua edin olur mu. Bana yazmaniz beni cok mutlu etti Allah razi olsun hepinizden. Güzel dilekleriniz icn de cok tsk ederim. Esimle de konusamiyorum bu konuyu, üzülüyor cok bende anlatamiyorum yada anlatimca bisey diyemiyor bu sefer bende anlatamiyorum icimden gelmiyor. Annem babama da anlatamiyorum Anksiyete rahatsizligim var ama bu yasadiklarim onunla alakali degil diye biliyorum. Nazar dan böyle oldun diyen de oldu vesvese yapiorsun diyen de. Inanin cok zor bisey Allah kimseye yasatmasin

sen kuçuklugumden beri var dedin diye ben lohusa sendromu olayina girmedim
onceki anksiyete bu degisik diyorsan dogumdan sonra olan
mutlaka tekrar git dr a , baskasina git, mumkunse uni hast olsun
lutfen hoca vs gibi seylerle ugrasma , duani kendin evind eoku istiyorsan, namazini kil ne istiyorsan yap evinde
ama Allah la arani hocayim diye geçinip napti belli olmayan adami sokma yani sokmaya çalisma
buraya da ne zaman istersen yaz
içine attikça daha kotu olursun mutlaka bisekidle paylas konus yaz derdini

Uzerinde dusundugun ve tekrar olacak mı diye korktugun seyler tekrar tekrar basına gelir, evrenin kanunu bu. O yuzden bu durumu unut, dusunmemeye calıs, aklına geldiginde ya da yasadıgında nefes al bunun zihninin oyunu oldugunu dusun. Bak bebecigin de varmıs guclu ol baska uzmanlardan da yardım al. Dua etmek rahatlatıyosa dua et, kafanı dagıtacak oyalanacak bi seyler bul

Kaç yıldır oluyor ??
Hemen bir nöroloji uzmanına ve Psikoloğa gitmelisiniz...
Hadi şimdi bebeğimiz küçük ama büyüdükçe size 'o şey' olduğunda çok çok endiselenecek.

Canim benim de mesela yillardir bas agrim vardi cok gittim doktorlara en son tesadufen sebebi bulundu ki cok alakasiz bi hastalik simdi tedavi oluyorum dunya varmis diyorum bas agrisiz bir hayat. . Yani belli olmuyor Allah sifa versin.

Ben 30 yasindayim ve bildim bileli oluyor. Bazen yil arayla,bazen ay,bazen gün. Nörolojiden termin alicam ins yarin ins size yazarim gelismeleri. Caresiz kalio yanlis seylere basvurmam ins. Buraya yazmak bile bana cok iyi geldi. Bana yazan iyi dileklerde bulunan herkese cok tsk ederim. Allah sizi darda koymasin. Ben imtihan diyorum dua okumaya calisip atlatmaya calisiyorum, bir arkadasin dedigi gibi umursamiyorum seni diyorum o an ama bazen gücüm tükeniyor, o düsünce galip geliyor..

Anksiyeteyi yenicem diye hep umutlu oldum yendim de zaman zaman belki az kaldi belki daha cok var ama tamamen yenicem ins onu. Ama bu "sey" dedigim sey cok baska arkadaslar yasayam bilir dicem ama simdiye kadar yasiyani görmedim duymadim ve forumlarda okumadim da.. Belki burdan biri vardir benim gibi, ki kimseye dilemem bunu

Dua işin çözümü değil, aracısı.
Sizin probleminizi bilim çözebilir çünkü beyninizle ilgili bir şeyler var, zaten anksiyete diye belirtmişsiniz.
Sizin yapmanız gereken dua ve bilimi birleştirip gerisini Allah'a bırakmak.
Panik atak geçiriyor olabilir misiniz? Psikolojik bir rahatsızlığınız var, bunlar terapiyle çözülebilir şeyler.
Hacı hocaları Allah'la kul arasına koymayın bence, onlar derdinize derman olamaz.
'Lohusalıktandır' diye basite indirgeyenleri de dinlemeyin psikolojik rahatsızlık kanserden beterdir bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…