- 26 Temmuz 2016
- 5
- 0
- 1
- 41
- Konu Sahibi mrs_beatrice
2 yıl önce hamileyken bana 2 kez şiddet uyguladı eşim,emniyete şikayetim oldu, sonra şikayetimi geri aldım,o günden sonra düzeldi, şiddete karşı yaptırımların olduğunu gördü, ayrıca iş-akraba çevresine şiddet yanlısı olduğunu anlattım, kısacası reziloldu, 2 yıldır dayak yok ama ben affedemiyorum, öte yandan şimdi çokiyi davranıyor ama hatırladıkça yaptıklarını kafayı yiyorum.ayrıca palavracı, atma huyu çok, sohbetiçok sıkıcı, hep aynışeyleri anlatır, köşeye sıkışınca hemen adamı satar ve ben artıkonunla aynı yatakta bile yatmak istemiyorum, ilişki zaten aylardır yok ayrıca istemiyorum,onunla aynı yatakta yatmak bile çıldırtıyor.
boşansak mı diyorum ama ne annem var ne babam, kimsem yok, maaş 2100, nafaka istemiyorum, 2100 ile kafama göre bir hayat kurabilirmiyim, 19 aylık bebeğimle birlikte, yuva masrafları vs de olacak
EDIT:O da beni sevmiyo, havaalanında gece 3 te bebeğimle beni havaalanında unutacak kadar pişkin, onu h.alanında aradım,kalktı, ben servise bindim,servisten indiğim yerde değildi, 2. kez bizi unutmuşmesela, gecenin3-4 üv biz dışarıdayız, 2 kez uyudu aynı gün
boşansak mı diyorum ama ne annem var ne babam, kimsem yok, maaş 2100, nafaka istemiyorum, 2100 ile kafama göre bir hayat kurabilirmiyim, 19 aylık bebeğimle birlikte, yuva masrafları vs de olacak
EDIT:O da beni sevmiyo, havaalanında gece 3 te bebeğimle beni havaalanında unutacak kadar pişkin, onu h.alanında aradım,kalktı, ben servise bindim,servisten indiğim yerde değildi, 2. kez bizi unutmuşmesela, gecenin3-4 üv biz dışarıdayız, 2 kez uyudu aynı gün
Son düzenleme: