VAR MI BANA BİR AKIL VERECEK?

mrs_beatrice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
5
0
1
41
2 yıl önce hamileyken bana 2 kez şiddet uyguladı eşim,emniyete şikayetim oldu, sonra şikayetimi geri aldım,o günden sonra düzeldi, şiddete karşı yaptırımların olduğunu gördü, ayrıca iş-akraba çevresine şiddet yanlısı olduğunu anlattım, kısacası reziloldu, 2 yıldır dayak yok ama ben affedemiyorum, öte yandan şimdi çokiyi davranıyor ama hatırladıkça yaptıklarını kafayı yiyorum.ayrıca palavracı, atma huyu çok, sohbetiçok sıkıcı, hep aynışeyleri anlatır, köşeye sıkışınca hemen adamı satar ve ben artıkonunla aynı yatakta bile yatmak istemiyorum, ilişki zaten aylardır yok ayrıca istemiyorum,onunla aynı yatakta yatmak bile çıldırtıyor.
boşansak mı diyorum ama ne annem var ne babam, kimsem yok, maaş 2100, nafaka istemiyorum, 2100 ile kafama göre bir hayat kurabilirmiyim, 19 aylık bebeğimle birlikte, yuva masrafları vs de olacak
EDIT:O da beni sevmiyo, havaalanında gece 3 te bebeğimle beni havaalanında unutacak kadar pişkin, onu h.alanında aradım,kalktı, ben servise bindim,servisten indiğim yerde değildi, 2. kez bizi unutmuşmesela, gecenin3-4 üv biz dışarıdayız, 2 kez uyudu aynı gün

Son düzenleme:
Yeter herhalde size.. sevginin saygının bittiyse uzatmanin anlamı yok ama iyi düşünün

Yaşadığın yere göre masrafların değişir tabi.
En büyük masrafın kira olacak.
Ayrıca nafaka da verecek eşin bebek için.
Allah yardımcın olsun.

Slm essinizin siddet yonunden duzeltigin soyluyosunuzya belki ibur davranislarida duzelir canim yavrun varmis eger evine ocagina bakmakta sikintisi varsa yol ayrimi mecbur olur derim ama esini geri kazanabilcegin biraz zaman versen dzekir belki

2 yıl önce hamileyken bana 2 kez şiddet uyguladı eşim,emniyete şikayetim oldu, sonra şikayetimi geri aldım,o günden sonra düzeldi, şiddete karşı yaptırımların olduğunu gördü, ayrıca iş-akraba çevresine şiddet yanlısı olduğunu anlattım, kısacası reziloldu, 2 yıldır dayak yok ama ben affedemiyorum, öte yandan şimdi çokiyi davranıyor ama hatırladıkça yaptıklarını kafayı yiyorum.ayrıca palavracı, atma huyu çok, sohbetiçok sıkıcı, hep aynışeyleri anlatır, köşeye sıkışınca hemen adamı satar ve ben artıkonunla aynı yatakta bile yatmak istemiyorum, ilişki zaten aylardır yok ayrıca istemiyorum,onunla aynı yatakta yatmak bile çıldırtıyor.
boşansak mı diyorum ama ne annem var ne babam, kimsem yok, maaş 2100, nafaka istemiyorum, 2100 ile kafama göre bir hayat kurabilirmiyim, 19 aylık bebeğimle birlikte, yuva masrafları vs de olacak

zaten çocuk için nafaka vermek zorunda yanlış bilmiyorsan bence boşanmayı kafana koyduysan bi avukata danışırsan daha sağlıklı bilgi alırsın, nafaka tazminat konularında

Boşanmak için seni tek tutan 2100 = geçim denklemi ise ;olur bir şekilde ayakta durursun .

Nafaka sen almasan da çocuk için bağlanır , o da tamam .

Peki düzeltmek için gücün var mı ? Yani tek tek hatalarını konuşsan , yeni bir başlangıç için şans tanısan hem kendine hem eşine ... hiç umut ışığı yok mu ?

Sevmediğin hatta nefret ettiğin bir adamla evli kalmak için zorla demiyorum şartları , sevmediğinden ve her şeyin bittiğinden emin misin ?

zaten çocuk için nafaka vermek zorunda yanlış bilmiyorsan bence boşanmayı kafana koyduysan bi avukata danışırsan daha sağlıklı bilgi alırsın, nafaka tazminat konularında
boşanırsak nafaka almayacaksın diye dövmüştü beni, yanio zor şartlarda çalışıp bize mi yedirecekmiş vs

Gecmisi silemiyorsan gelecege yon vereceksin.Ama bunun icin iyi dusunmelisin.Sonradan pisman olmak ta var.Iyi dusunmek lazim.Kisa sureli bir sogukluk mu yoksa icinizdeki herseyi tukettiniz mi esinize karsi ?

Zor bir durum, Allah sana güç versin.

Mutlu olmanı dilerim, nafakayla birlikte de geçinebileceğini düşünüyorum. ;)

Valla 2100 çok da az değil. Nafaka da alacaksınız. Bebeğe bakacak kiminiz kimseniz yok mu?

Bir de kiralar nasıl oralarda?

boşansan o para çocuğunla sana yeter, hee öyle aman aman zengin olmazsın ama bir 500, 600 de kocandan gelir bence yeter, bir ömür sevmediğin bir adamla yaşamaktansa kıt kanaat özgürce yaşamak daha mantıklı.

kúcük bir bebegn varmiş. bu şartlarda gecinmen biraz zor gibi görünüyo. helede arkanda duracak bi ailen yoksa. allah yardimcin olsun cnm. ama umudunu kaybetme. dua et allah bi kapi açar mutlaka

Back
X