Kızlar Firma ismi vermek doğru mu bilmiyorum o yüzden malum bir firmada 2 yıldır faturalı hat müşterisiyim. Belirli bir tarifem var (Sözde ücreti sabit olan) ve bu tarifenin aynısından erkek arkadaşımda da var. Erkek arkadaşıma 2 gün önce bi MMS gönderdim. Kıyafet resmiydi,buraya da konu açmıştım,panço alacaktım karar veremedim. Ona sormak için MMS gönderip arkasından bir tane de kısa mesaj attım. Bana ' Telefon kimin? ' dedi. Ben ne telefonu modundayken,arayıp başka bi numaradan mesaj geldiğini söyledi. Başta inanmadım ama sonra resmi bana tekrar gönderdi ve benim MMS'im iletilmemişti. Haklı olarak başka hat kullandığımı yanlış attığımı düşündü,ki benim mesajımı benden başka kim bilebilir ki? O numarayı aramış,başka bir erkek açmış. Firmayı arayıp durumu anlattım,bunun imkansız olduğunu söylediler. İnternetten araştırdığımda aynı firmadan başka bir kişinin daha başına geldiğini okudum.
Bakın o şikayet şu şekilde,
Normal olarak suçlu durumdayım,ki bende olsam böyle bi duruma kızardım. Nasıl olur kızlar ? Firmayı aradım,bana da aynı şeyler söylendi ! Arkadaşın açtığı konu 2010 yılında açılmış. Ne yapacağımı bilmiyorum...Sikayet edebileceğim bir siteye sikayette bulundum. Saçmalığın ta kendisi yardım edin lütfen..
Bakın o şikayet şu şekilde,
" S.a. arkadaşlar.
biraz önce başıma gelen tuhaf bir olayı anlatmak istiyorum ve yardım istiyorum.
Kız arkadaşım ile mesajlaşırken attığım mesajın aynısı bir başka numara üzerinden kız arkadaşıma gitmiş. benim attığım mesaj gitmiş ve aynı mesaj başka bir numaradan daha gitmiş. ve o numarayı ikimizde bilmiyoruz. numarayı aradık açmadılar. mesaj attık cevap vermediler. bir süre sonra yine aynı işlem oldu fakat bu sefer farklı bir gsm numarası üzerinden mesaj gitti.
Sizinde başınıza böyle bir olay geldimi:S yada böyle bir olaya şahit oldunuzmu. inanılcak birşey değil ya. benim attığım mesaj attığım kişi ve benden başka kim bilebilirde başka numara üzerinden attığım mesajın aynısını atar:S
Telefon numaralarını veriyorum.
0541 720 91 28
0544 282 17 76
"
numaralar kimin üzerine diye baktım. birisi abidin diğeri ise serpil adına kayıtlı.
0541 720 91 28 abidin köksoy
0544 282 17 76 serpil durdağ
"
Bu iki numaradanda benim attığım mesajın aynısı kız arkadaşıma mesaj olarak gitti. "Firma Adı" aradığımda ise herhangi bir problem olmadığını söylediler. hat klonlanmışmı diye sordum herhangi bir problem görünmüyor dediler.
Bilgisi olan varmı? "
biraz önce başıma gelen tuhaf bir olayı anlatmak istiyorum ve yardım istiyorum.
Kız arkadaşım ile mesajlaşırken attığım mesajın aynısı bir başka numara üzerinden kız arkadaşıma gitmiş. benim attığım mesaj gitmiş ve aynı mesaj başka bir numaradan daha gitmiş. ve o numarayı ikimizde bilmiyoruz. numarayı aradık açmadılar. mesaj attık cevap vermediler. bir süre sonra yine aynı işlem oldu fakat bu sefer farklı bir gsm numarası üzerinden mesaj gitti.
Sizinde başınıza böyle bir olay geldimi:S yada böyle bir olaya şahit oldunuzmu. inanılcak birşey değil ya. benim attığım mesaj attığım kişi ve benden başka kim bilebilirde başka numara üzerinden attığım mesajın aynısını atar:S
Telefon numaralarını veriyorum.
0541 720 91 28
0544 282 17 76
"
numaralar kimin üzerine diye baktım. birisi abidin diğeri ise serpil adına kayıtlı.
0541 720 91 28 abidin köksoy
0544 282 17 76 serpil durdağ
"
Bu iki numaradanda benim attığım mesajın aynısı kız arkadaşıma mesaj olarak gitti. "Firma Adı" aradığımda ise herhangi bir problem olmadığını söylediler. hat klonlanmışmı diye sordum herhangi bir problem görünmüyor dediler.
Bilgisi olan varmı? "
Normal olarak suçlu durumdayım,ki bende olsam böyle bi duruma kızardım. Nasıl olur kızlar ? Firmayı aradım,bana da aynı şeyler söylendi ! Arkadaşın açtığı konu 2010 yılında açılmış. Ne yapacağımı bilmiyorum...Sikayet edebileceğim bir siteye sikayette bulundum. Saçmalığın ta kendisi yardım edin lütfen..
Son düzenleme: