Var mı başına böyle bir şey gelen ?

Aynısı benim bir öğretmen arkadaşımın başına gelmişti, arkadaşa başka bi kız arkadaşı msj atıyor, işte bugün şu saatte şunu yapalım mı diye, msj okul müdürümüz adına geliyor, kız kıza atıyor ama tel no müdürünkü çıkıyor, anlamamıştık ama ilginç ve ürkünç bişey:26:

Canım erkek arkadasından sana o mms leri göstermesini iste bu işte bir iş var gibi yanlış anlama ama..

Konu ilginç tamam da, erkek arkadaşının bu sebepten dolayı senden ayrılmak istemesi yaşadığın olaydan daha ilginç bence.
İnsan böyle bir durumda ancak "şaşırır". :26:

Bütün görüşme detaylarını çıkarabilirsin sanıyorum. Erkek arkadaşının telefonunda da mesaj dursun. Sende de dursun.
Ve bunun peşini bırakmayın. Başkası da sizin hattınızı aynı anda kullanıyor olabilir. Ya da sizin sınırsız mesaj hakkınız varsa, bunu kullanıyor olabilir.
Böyle bir olay daha önce yaşamadım da, duymadım da...Sadece fikir yürüttüm.

Bi kaç konuna daha denk gelmiştim Mace. Fakat haklı olarak diye bi terim yok. Aynısını sende yaşayabilirdin ama ayrılmak mı isterdin, şaşılcak bi durum anladığım kadarıyla güven eksikliği var ilişkinde.

Olaya gelince; başıma gelmedi yada böyle birşey duymadım giden numarayı alıp kendin aramayı düşündün mü hiç? Yada sevgilin başka bi numara kullandığından şüpheleniyorsa aradığında çıkan erkekten sonra bu düşünceyi sürdürdü mü?

Telefonunuzdan attığınız mesajı ve iletilmedi raporunu gösterseniz?
Fatura ayrıntınızdan da ispatlayabilirsiniz böyle bir şeyi.
Durum kafa karıştırıcı ama böyle hemen ayrılık muhabbeti hoş olmamış.
Benim başıma daha bir değişiği gelmişti, aylar aylar önce attığım bir mesaj buluşmak üzere olduğum kız arkadaşıma o an attığım mesajla birleştirilip yollanmıştı.
Hem de o kadar alakasız ki içerik, daha önce doğumgününü kutlamıştım son satırlardaki sevgi sözcükleri ve seni seviyorumla bekle 5 dkya ordayım mesajım birleştirilmiş.
Bir erkeğe gitse ne oluyor bu ne derdi, arkadaşımla üşenmedik daha önce attıpım mesajı bulduk hafızadan.

Yani böyle saçmalıklar arada sırada olabiliyor, durumu güzelce açıkladığınızda erkek arkadaşınız hala inanmıyorsa yapabilecek bir şey yok.
Siz yapmadığınız bir şeyin vebalini kabul edip de daha fazla üzülmeyin derim.

Son düzenleme:
gercekten mi
ayrilmak istedi?
ee senin telde iletilmedi raporu duruyordur,onada giden

saatleri filan bakin?
hem baska telden birsey geldi diye ayrilmak nasil birsey yahu

yine mace, yine erkek arkadaşı, yine ayrılmak istiyor, hem de haklı olarak :37:

hangi tarifeyi neyi kullandığınızı bilmiyorum ama o numaradan mesaj gidiyorsa, telefon şirketinin numarası olması ve herkese aynı şekilde mmslerin oradan iletilmesi gerekir, bu durumda aradığınızda birinin açmaması gerekir.

gerçi nadiren tuhaf olaylar olabiliyormuş telefonlarda, inşallah kendini aklayabilirsin de, erkek arkadaşın "yine" ayrılmaz senden.

Konu ilginç tamam da, erkek arkadaşının bu sebepten dolayı senden ayrılmak istemesi yaşadığın olaydan daha ilginç bence.
İnsan böyle bir durumda ancak "şaşırır". :26:

Bütün görüşme detaylarını çıkarabilirsin sanıyorum. Erkek arkadaşının telefonunda da mesaj dursun. Sende de dursun.
Ve bunun peşini bırakmayın. Başkası da sizin hattınızı aynı anda kullanıyor olabilir. Ya da sizin sınırsız mesaj hakkınız varsa, bunu kullanıyor olabilir.
Böyle bir olay daha önce yaşamadım da, duymadım da...Sadece fikir yürüttüm.

İlk defa duyuyorum.:53::53::53:
Sağlam koz var bu sefer erkek arkadaşında Mace.:ssz: Yolun sonu gözüküyor gibi.Senin yapamadığını o yapacak.:31:

gercekten mi
ayrilmak istedi?
ee senin telde iletilmedi raporu duruyordur,onada giden

saatleri filan bakin?
hem baska telden birsey geldi diye ayrilmak nasil birsey yahu

bence de karşılaştırsınlar mesaj saatlerini. enteresan bir durum yani... hem bu yüzden ayrılınır mı yahu? :ssz:

İşin komik tarafı ayrılma aşamasına gelmiş olmanız .Hani resimde kıyafet resmi . O kıyafetin içinde sen varsan sorun yaratabilirdi eğer sadece kıyafetin resmini attıysan sorun yaratmaz . Banada erkek arkadaşın bahane yaratmış gibi geliyor . Sana inanıp bu işin ucundan tutup , neyin ne olduğunu anlamak için uğraşacağına , ayrılmayı seçiyor .. :34:

İşin içinde teknik şeyler olunca olası bi'durum bence. Sonuçta hatalar oluyor, eskiden daha çok olurdu böyle şeyler. Hatta bi'çoğumuz sevgilisiyle ilk kavgasını "neden mesajıma geç cevap veriyorsun!!"diye yapmıştır:1:. Şöyle söyleyim bi'gün arkadaşa mesaj atıyorum, iletim raporum da geliyor ama arkadaş mesaj atıyor bana "işin var heralde!!" diye. Meğer gitmiyormuş mesajlar:44:

Oluyor yani...

İşin ilginci insan bi'düşünür bu kız saf mı böyle bi'şey de karıştırsın da başka telden mesaj atsın diye...

Bence sen telefon sorununa değil de sevgilinle aranızdaki asıl soruna yönel:31:

Değişik bir durum benim de başıma şu şekilde geldi. Arkadaşımdan gelen mesaj kardeşimin numarasından geliyor gibi gözüküyor ve ben sen il dışında mısın diye kardeşime mesaj atıyorum o da bana mesaj göndermediğini söylüyor. Yani telefonda kayıtlı olan isimler birbirine karışıyor. Bana telefondan olabileceğini söylemişlerdi.

Çok şaşırdım her an bizim başımızada gelebilir nereye şikayet edebilirsin bilmiyorum ama şikayet et canım :53::53::53:

Aklıma gelmişken bana da şey oluyor sevgilimin yanındayım mesela annem arıyo ama ekranda bi'tane erkek arkadaşımın veya başka bi'kız arkadaşımın adı gözüküyo. Allah Allah bu beni şimdi niye arıyor ki diye bi'açıyorum ve gelen ses "kızıımmm çok geç kalma emi eve":9:

Oluyor yani şaşırmıyorum artık:19:

Back
X