Teşekkür ederim. İnşallah öyledir. Mart ayında dış gebelik geçirdim. Şimdi kendiliğinden hamile kalmış olabilirim. İnanasım gelmiyor bi türlüCok bariz goruluyor zaten cizginiz,hayirli olsun
İnşallah Çok teşekkür ederimSeninki ihtimali geçmiş biraz hayırlı olsun inşallah kanda da bi sorun çıkmaz
4 senedir ilk defa gördüm bu çizgiyi. Olması gereken bu mu emin olamadımBir ihtimali mi kalmış bunun bariz belli ikinci çizgi :)
Hayırlı olsun o zamn :)4 senedir ilk defa gördüm bu çizgiyi. Olması gereken bu mu emin olamadım
İnşallah inşallah öyledir Çok teşekkür ederimBal gibi hamişsin canım benim hayırlı olsun
Teşekkür ederimHayırlı olsun o zamn :)
Çok teşekkür ederim İnşallah kan tahlilinde de güzel haberi alırım. Rabbim benimle beraber isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahhayirli olsunnn
Pozitif canimSon adet tarihim 20 eylül. Son bir haftadır şüphelerim vardı bugün evde test yaptım. Sizce var mı gebelik ihtimalim ????
Hayirli olsun bu sonuca gore hamilesinSon adet tarihim 20 eylül. Son bir haftadır şüphelerim vardı bugün evde test yaptım. Sizce var mı gebelik ihtimalim ????
4 yıllık evliyim. 3 buçuk senedir uğraştım. İki tüp bebek denedik. Biri negatif biri dış gebelik. En sonunda bıraktık herşeyi oluruna. Varsa nasibimizde kendiliğinden olur diye çok şükür zamanı gelmiş :)amin insallah rabbim isteyen herk3se versin ne zamandir uğraşıyorsun hamile kalmaya
Pely diye bi marka. 4 liraya aldım. İyi bi marka olup olmadığını bilmiyorum:)Pozitif canimHayirli, uğurlu olsun
Testin markasi ne cnm ögrenebilirmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?