İnşallah:)Hayirli olsun bu sonuca gore hamilesin
Teşekkür ederim:) erken midir diye düşündüm kan için daha bir hafta daha beklesem mi ne yapsam bilemedim. Eşimin haberi Yok henüz. Sürpriz olacak ona :)hayırlı olsun gayet net 2. çizgi yarın kan verin
Son bir haftadır halsizlik baş dönmem vardı. Hep uyuyasım geliyordu. Sonra grip oldum heralde dedim ondan. Bulantılarda başladı. Hatta geçen hafta Cumartesi 20lik dişim için randevu aldım çektirecektim. İçimden gelmedi gitmek ya varsa bişey diye iptal ettim. Çok şükür gitmemişim. Adet belirtilerim her ay ki gibi vardı. Her an adet olacakmışım gibi hissettim. 1-2 gündür de bel ağrım var. Başka belirgin bişey olmadı :)Can'ım ne gıbı şüpelerin vardı test yaptın paylaşsana
Teşekkür ederim:) erken midir diye düşündüm kan için daha bir hafta daha beklesem mi ne yapsam bilemedim. Eşimin haberi Yok henüz. Sürpriz olacak ona :)
Okul çıkışı cesaret edip gideyim bari :)yoo erken değil benimde aynı sizinki gibi çıkmıştı testim ertesi günü verdiğim kan sonucu 260 çıkmıştı.. bence bugün gidin kan verin sonrada eşinize süprizinizi hazırlayın
Teşekkür ederim :) bugün bi cesaret gidip vereyim bari kanıihtimal değil bariz hamilesiniz. hayırlı olsun :) benim böyle çıktığından 1 saat sonra gidip kan vermiştim
Allah tamamına erdirin inşallah :))))))))))Son adet tarihim 20 eylül. Son bir haftadır şüphelerim vardı bugün evde test yaptım. Sizce var mı gebelik ihtimalim ????
Evet pozitifti o da. Normal gebelik sandık doktor keseyi göremeyince gebelik olmadığını anladık ama dış gebelik dememişti o zaman bile. 1 ay yaşadım onunla çok zordu. Ondan sonra zaten tüp bebekten vazgeçtim. Tahlili yaptırıp gitmek istiyorum aslında hemen doktoraDış gebelik geçirmişsin canım. Hemen dra git. Canın sıkılmasın ama dış gebelikte de test pozitif çıkar. Yükselmesi ve kese oluşumu çok önemli. Bu hafta git mutlaka.
Amin inşallah:)Allah tamamına erdirin inşallah :))))))))))
Aynı seyler bende de var bende ağır bi grip gecırdım bugun ıyılestim daha adet günüm gectı ıkı gun test yapmaya korkuyomSon bir haftadır halsizlik baş dönmem vardı. Hep uyuyasım geliyordu. Sonra grip oldum heralde dedim ondan. Bulantılarda başladı. Hatta geçen hafta Cumartesi 20lik dişim için randevu aldım çektirecektim. İçimden gelmedi gitmek ya varsa bişey diye iptal ettim. Çok şükür gitmemişim. Adet belirtilerim her ay ki gibi vardı. Her an adet olacakmışım gibi hissettim. 1-2 gündür de bel ağrım var. Başka belirgin bişey olmadı :)
Ben de sıkıldım beklemekten kendimi dinlemekten bi cesaret yaptım. Şimdi sıra kanda baktırmaya cesaret lazım:)Aynı seyler bende de var bende ağır bi grip gecırdım bugun ıyılestim daha adet günüm gectı ıkı gun test yapmaya korkuyom
He test yaptın mı ne çıktı silik miBen de sıkıldım beklemekten kendimi dinlemekten bi cesaret yaptım. Şimdi sıra kanda baktırmaya cesaret lazım:)
Paylaşmıştım fotoğrafı belli oluyor ikinci çizgi ama emin olamamıştımHe test yaptın mı ne çıktı silik mi
Kaç gün geçmişti canım adetinden ? Bu sonuç cıktıSonucu öğrendim kızlar pozitif kan testim. Çok şükürtelefonda heyecandan tam anlayamadım ama 533 dediler
Son adet tarihim 20 eylüldü. Yarın aslında günüm. Ama benim her ay 2-3 gün önce olurdu. Ben erken diye daha düşük bekliyordum :)Kaç gün geçmişti canım adetinden ? Bu sonuç cıktı
Hadi gözün aydın Can'ım bende yarın sabah test alcamSon adet tarihim 20 eylüldü. Yarın aslında günüm. Ama benim her ay 2-3 gün önce olurdu. Ben erken diye daha düşük bekliyordum :)
Çok teşekkür ederim:) inşallah hayırlı haberler alırsın sen de. Bekleyen herkesin kucağını doldursun rabbim hayırlı evlat nasip etsinHadi gözün aydın Can'ım bende yarın sabah test alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?