Var mı bi ihtimal

Can'ım ne gıbı şüpelerin vardı test yaptın paylaşsana
Son bir haftadır halsizlik baş dönmem vardı. Hep uyuyasım geliyordu. Sonra grip oldum heralde dedim ondan. Bulantılarda başladı. Hatta geçen hafta Cumartesi 20lik dişim için randevu aldım çektirecektim. İçimden gelmedi gitmek ya varsa bişey diye iptal ettim. Çok şükür gitmemişim. Adet belirtilerim her ay ki gibi vardı. Her an adet olacakmışım gibi hissettim. 1-2 gündür de bel ağrım var. Başka belirgin bişey olmadı :)

Teşekkür ederim:) erken midir diye düşündüm kan için daha bir hafta daha beklesem mi ne yapsam bilemedim. Eşimin haberi Yok henüz. Sürpriz olacak ona :)

yoo erken değil benimde aynı sizinki gibi çıkmıştı testim ertesi günü verdiğim kan sonucu 260 çıkmıştı.. bence bugün gidin kan verin sonrada eşinize süprizinizi hazırlayın

ihtimal değil bariz hamilesiniz. hayırlı olsun :) benim böyle çıktığından 1 saat sonra gidip kan vermiştim

yoo erken değil benimde aynı sizinki gibi çıkmıştı testim ertesi günü verdiğim kan sonucu 260 çıkmıştı.. bence bugün gidin kan verin sonrada eşinize süprizinizi hazırlayın
Okul çıkışı cesaret edip gideyim bari :)

Dış gebelik geçirmişsin canım. Hemen dra git. Canın sıkılmasın ama dış gebelikte de test pozitif çıkar. Yükselmesi ve kese oluşumu çok önemli. Bu hafta git mutlaka.

Dış gebelik geçirmişsin canım. Hemen dra git. Canın sıkılmasın ama dış gebelikte de test pozitif çıkar. Yükselmesi ve kese oluşumu çok önemli. Bu hafta git mutlaka.
Evet pozitifti o da. Normal gebelik sandık doktor keseyi göremeyince gebelik olmadığını anladık ama dış gebelik dememişti o zaman bile. 1 ay yaşadım onunla çok zordu. Ondan sonra zaten tüp bebekten vazgeçtim. Tahlili yaptırıp gitmek istiyorum aslında hemen doktora

Aynı seyler bende de var bende ağır bi grip gecırdım bugun ıyılestim daha adet günüm gectı ıkı gun test yapmaya korkuyom

Aynı seyler bende de var bende ağır bi grip gecırdım bugun ıyılestim daha adet günüm gectı ıkı gun test yapmaya korkuyom
Ben de sıkıldım beklemekten kendimi dinlemekten bi cesaret yaptım. Şimdi sıra kanda baktırmaya cesaret lazım:)

Sonucu öğrendim kızlar pozitif kan testim. Çok şükür telefonda heyecandan tam anlayamadım ama 533 dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…