Var mı bir ayvalık tatili anlatacak :)

esraeken

YAŞAMALIYIM
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
393
0
26
İstanbul
kızlar geceleri daha güzel oluyor sohbetler :) var mı ayvalık tatilini anlatacak başka biyerde açtım konuyu ama ilgilenen olmadı ayvalıkta zaman nasıl geçer yada ayvalıkta yaşayanlar neler tavsiye eder :) tatile gidecez inşaallah eşim cimrileşmezse :) buaralar cimriliği üzerinde canım kocam ama beni durduramaz :)

kızlar geceleri daha güzel oluyor sohbetler :) var mı ayvalık tatilini anlatacak başka biyerde açtım konuyu ama ilgilenen olmadı ayvalıkta zaman nasıl geçer yada ayvalıkta yaşayanlar neler tavsiye eder :) tatile gidecez inşaallah eşim cimrileşmezse :) buaralar cimriliği üzerinde canım kocam ama beni durduramaz :)

Ben varim uzgunum ama ben bodrum antalya ve birkac yerden sonra gittigimde vardigim kani oraya ancak emekli oldugumda sikca giderim.Cok guzel dingin biryer ama yalnizca kafa dinlersin herkezin tatil anlayisi farklidir bunu unutma

ben ayvalıkta hiç bir eğlence görmedim ama eğlenmek istiyorsan marmaris antalya bodrum kuşadası tavsiye ederim eğer güzel bir kum ve deniz dersen didimi tek geçerim iyi tatiller size:)))

sarımsaklıya mutlaka gıdın

ayvalık bızım ıçın çok özel,okadar çok anım var kı orda

pek gezılcek yerler yoktur ama güzeldır ayvalık

hele tostu :56:

Back
X