- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.966
- 133
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Kusura bakmada sevgilin de pek ağırmış hani
Gidip iki üç otel bulacak altı üstü kendine yakın olan
Sen onca şey yapmışsın bilettir, vizedir, izindir
Bence haklısın arama bu saatten sonra bırak biraz üstüne düşme, özür de dileme neyin özrünü diliyorsun
Otel aramamasına mı, sevinmemesine mi daha sen napcaksın
Ayrılalım derse de tamam de geç, sizi istese direk uçarak arar oteli falan
Sen nasıl bir insansın sözüne mi takılmış. Çocuk gibi azarlamak niye? O kadar azar canına tak etmiş belli ki. Bekle. Sabret. Umarım yoluna girer.
Ailen sevgilinin yanına gidecegini biliyor muydu?Defalarca özrümü diledim ama, onu sevdiğimi ve son zamanlarda hayatımın zor olduğunu biliyor.. O kadar berbat bir konumda kaldım ki, aileme karşı herkese karşı.. Odamdan çıkamıyorum, babam suratıma dahi bakmıyor..
Başlığı okuyunca evladınızı, anne babanızı kaybettiniz sandım.
Ölüm dışında çaresi olmayan ne var?
Üstelik bu derece acı çekecek kadar hayatınızın merkezine koymayın kimseyi. Hadi koydunuz, anladığım kadarıyla üslubunuzdan daha önce de rahatsızmış. Bu konuda sizi uyarmış. Haklı olduğunuz bir konuda tepki verme bicimizin yüzünden haksız konuma düşmüşsünüz.
Ben de bu azar olayına takılan tek benim galiba diye düşünmeye başlamıştım.Sen nasıl bir insansın sözüne mi takılmış. Çocuk gibi azarlamak niye? O kadar azar canına tak etmiş belli ki. Bekle. Sabret. Umarım yoluna girer.
Ailen sevgilinin yanına gidecegini biliyor muydu?
Ben de bu azar olayına takılan tek benim galiba diye düşünmeye başlamıştım.
Siz de sanki zorla gidiyorsunuz gibi, sürekli sinirle, azarla konuşmuşsunuz. Onun da vardıysa da hevesinin kaçması normal.
Hayır otel ayarlamak da ne var ki. Adresini alsan çocuğun anında tüm civar oteller bulunur netten.
Söylemek var, söylemek var.Durumun aciliyetini kavrayamamasına çok kızdım o anda.. Babamdan utana sıkıla aylarca yalvararak aldım ben o izni.. Ve biletimiz gerçekten çok pahalıydı bunu biliyor.. "Umrumda değil, ben karışmıyorum" dediği dakika kendimi havalimanında tek başıma ortada kalmış hayal ettim.. O lafı demekle haksızım ama onun beni o konumda bırakması ne kadar haklı?..
bende aynını düşündüm..Gelmenizi istemedigi icin kavga sebebi cikarmis ;-)
Ben de kızıyorum kendime şu an, ama o dakika bulunduğum durum gerçekten gergindi.. Ve bunu umursamadığını düşünmek beni çıldırttı o dakika..
Ailen yurtdışına erkek arkadaşına kalmaya gitmene izin verdi yani. Bence bunu da atlatırlar. Unutulur zamanla.Evet, aylarca yalvararak izin aldım.. Ve bundan da haberdar.. Kendisi bazen diyordu nolur gel yanıma diye..
bende aynını düşündüm..
istekli olan adam konu sahibinin demesine bile bırakmadan ayarlardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?