Var mı böyle bir şey??

Ben bunun bir taktiğinin bir yolunun olduğuna inanmıyorum. Aşk bence karşılıklı bir elektirik. çok fazla dışardan anlaşılacak birşey değil iki kişi arasındaki çekim. Onsuz nefes bile alamadığını düşünürsün. Elin kolun herşeyindir sevdiğin. tabi onun içinde sen öylesindir. Ruh ikizine çok inanıyorum. Onu bulduğunda zaten ister istemez bağlanıyorsun. Bunun nasıl olduğunu anlamıyorsun bile...

Bunu kendimden biliyorum. 3 senelik bir ilişkim var. Öyle bişeyki aramızdaki bağı kelimelerle anlatmam imkansız. Onsuz hayatımda hiçbirşey düşünmüyorum. Aynı şekilde sevgilimde öyle.Gözlerine bakınca bana olan hislerini tamamen görebiliyorum. Ben bunun için herhangi bir taktik uygulamadım. Hep olduğum gibi davrandım. Zaten bir taktik uygulasaydım ben ben olmazdım ve de sevgimizde bu kadar büyüyemezdi.

Valla bağlansın diye yapılan şeyler yapmacık olur gibi geliyor bana bilinmezki o anda neden etkilenceği kişiliğine bağlı olabilir kendinde olan birşey onu çekmiş olabilir aşkın pisikoanalizi gibi oldu

birbirilerini gercekten seven cift ogreneyin ben baglaniyor..
ben ve askim birbirimizden uzakta olsakta, aramizda sehirler degilde ulkeler olsada ben onsuz o bensiz yapamaz. gun boyunca onun sesini yuzunu gormezsem dunyam karanlik oluyo. ben ona baglandim, ama bu kotu bisi degilki, bence cok guzel bisi birini sevmek ve ona baglanmak. umarim bi gun sende gercekten aski bulur ve sen ona oda sana baglanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…