Var mı Böylesi

Doktora Git Hormonlarının Normale Dönmesi İçin, Doğum Kontrol Hapı Verecektir..
Yasmin'in Son Çıkan Hapı Olmasına Özen Göster..
Kilo Aldırmıyor, Ağda Yaptırıyorsun 1 Ay Çıkmıyor..

Ama Mutlaka Uzmana Görün..
Onun Tavsiyesiyle Al..

Bu Kadar Dert Etme..
Düşündüğün Gibi Değil Hiç Bir Şey

hormonal bozuklugu varsa kesınlıkle doktora gıt .dıger arkadasların dedıgı gıbı buyuk ıhtımalle dogum kontrol hapı verıcektır .onun dısında cnm hangı bayanın kıl tuy sorunu yok kı .hepımızın tuylerı var .hepımız agdaya gıdıyoruz .yanı bu kadar cok dert etme derım .ayrıca konu da yazdıgın bır bolume cok guldum '' ben evlenırsem ev ısımı yapıcam cocuk mu bakıcam kendımemı bakıcam '' canım cok tatlısın ama ,evlı coluk cocuklu bayanlar bosuna mı dıyor kendıme vakıt ayrıamıyorum bakım yapamıyorum dıye .evlı oldugunuz da tabıkı de kendınıze vakıt ayrımanız cok zor .ama bu sızın ıcın degıl kı sadece hepımız ıcın zor .kıl tuy ıcın de kendını cok uzme derım .hepımızın az ya da cok kılı tuyu var .sonucda hepımız agdaya gıdıyormuyuz .hepımız bu konuda ortakmıyız .o zaman sorun yok demektır

Size de doğum kontrol hapı mı verdi doktor acaba?Yoksa kıl tüy işleri ile ilgili farklı bir ilaç mı? Bir de kilo aldırma gibi bir yan etki gördünüz mü?

Size de doğum kontrol hapı mı verdi doktor acaba?Yoksa kıl tüy işleri ile ilgili farklı bir ilaç mı? Bir de kilo aldırma gibi bir yan etki gördünüz mü?

evet test oldum bi dizi diyebilir bissürü ama sonra sorunumu anladı doktor sonra diane 35 diye doğum kontrol hapı verdi 6 ay kullan sonra tekrar gel dedi sonra bitince 6 ay tekrar gittim bütün değerlerim düzelmişti herşey yolunda dedi düzelmiştima ma ben kesin olsun diye 6 ay daha kullandım etti bi yıl yani jinekoloğum istediğin kadar kullanabilirsin bu hapı dedi 5 yıl dan fazla kullanma ama dedi çok memnundum ben doktorumdan zaten sürekli jinekoloğumdu o yüzden arkadaş gibi ilgilendi benimle canım benimkiloda aldırmıyo bu hap aksine o kadar çok güzel tarafı oldu ki bende bi defa cildimi bebek gibi yaptı her önüne gelen cildine noldu diyip durdu kendimi aynada seevesim geldi yaniyalnız çok aşırı stres ve sinir yapıyo bu hap patlıcak gibi oluyordum bide reklamlarda bile ağlar hale gelmiştim o çok kötü oluyo yani bi de selülit yapıyor o kadar ama ben bu hapı çok sevdim yani ilerde evlensemde bu hapı kullanırım korunmak için en zararsız hap fiyatı da 10 lira umarım verdiğim bilgiler işine yarar:80:

Konu sahibi arkadaşın şaç bakım boya konusunda resmi var çokda güzel bi hatunmuşsunuz..
Kaşınız felanda pekde güzel
Öyle mi dersiniz ay çok teşekkür ederim güven tavan yaptı:81:

haha alemsin canım ya
maalesef türk kızları hep kıllı ya:44:

çok teşekkür ederim canım çok ama gel gör ki insanız ve ufacık şeyi kafamıza takıyoruz allah nasip ederse bayram sonu tedaviye başlıyıcam..

ay çok güldüm canım ya doğru diyorsun ama gel gör ki erkeklere bunu demeye gelince tıkanıp kalıyoruz..Evet kendimiz için yapmamız şart ama sürekli anneciğim boşar seni boşar alan adam dedikçe kafama yerleşti artık.ÖÇok teşekkürler o güzel yorumun adına..

Bıyığım kaşlarım alnım yüzüm eller kollar bacaklar parmaklar sırtım göbeğim daha sayım mı ki
Hangisine ağda yaptırıyım canım yetiştiremem ki baba evindeyim her isteğim makul karşılanmıyorda.
Ama tedavi görcem inşallah.Çok kısa sürede inş işe girer lazer yaptırırsın sende çok saol güzel yorum adına.

kocam bana espri yapsa öldürürüm herhalde çok alınganım maalesef.Ama evlenirsem inş azalır ve sorun olmaz canım.
Yorum için teşekkür ederim cnm

Polistik Over rahatsızlığım mevcut zaten ..ama tedavi için doktorum bekar olduğum için bişey yapmadı ya da ihtiyardı zaten işine gelmedi evlen gel dedi

Jilet çok kötü yaHiç sürmedim jilet ..
Epilasyon çok pahalı cidden ya üf..
Doğum kontrol hapı verdi ya annem istemedi kullandırmadı:44:

Amin çok saol canım inş bende 1 yıl sonra tüysüz gacı oldum diye bağıra bağıra foruma koşcam

Tamam canım yardımların için çok ama çok teşekkürler

Çok saol canım önerileirnizi dikkate alıcam çok teşekkür ederim

Ben de böyleyim yaa. Her tarafımdan kıl tüy fışkırıyor. Yüzüm kollarım sırtım bıktım kendimden. Hadi bekarım bunları kışın almıyorum zaten çok canım yanıyor veya çıkmaya başladıklarında falan ben görmezden geliyorum ama yarın evli olduğumda adam görecek. Ben bile kendimden soğumuşken bilemiyorum bir erkek ne düşünür. Bazen ne çok kılın varmış diyenler de oluyor. sen mi yarattın madem rahatsoz oldun hadi yok etsene deyip tersliyorum, üzülmüyormuş gbi yapıyorum ama aslında içim kan ağlıyor.

Kadın doğuma gittim hormon testi yapıldı herşey normal. Gerçi o doktor olasıca doğru düzgün ilgilenmedi. Bu tüy sorunu yumurtalıktaki kistlerden de oluyormuş, birde ultrasondna bakılıyormuş. Üniversite hastanesi endekrinolojiye yüzümü, kollarımı falan aldırmdan gidicem. Belki o zaman ciddiye alıp da muayene eder, ne gerekiyorsa yaparlar.

İçten şu kılların aşırı çıkması engellense veya azaltılsa lazere gidicem hemen. Ülen şu ağdaya giden paralarla valla araba alırdık bee...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…