Var mı bu yollardan geçenler ?

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
Ben şuan öğrenciyim. Fakat babam çalışmıyor üniversite okumak da kolay değil bu devirde ve paraya ihtiyacım oluyor sürekli. Ne yapıcamı bilmiyorum çalışmak istiyorum ama iş nasıl bulucam haftaiçi 3 gün part-time calısabilirim ancak birde haftasonları . Cv filan doldurdum internetten ama sonuc yok :/// Başım ağrıdan çatlıyor şuan ouf düşün düşün nereye kadar kendimi çaresiz hissettim

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah yardımcın olsun.. Kaçıncı sınıftasın..? Masraf elbet cıkıyor fakat masrafları minimuma indirebilirsin belki ...

İnşAllah hakkında hayırlı olcak, derslerini aksatmadan çalışabileceğin, güzel bir iş bulursun..

kıyamam ya ilk önce bu kadar takma bende boştayım allah verir elbet birgün bizede ..internetten iş bulan hiç tanıdığım yok bilmyorum kimleri alıyorlar :)
gezerek daha iyi bulursun iş,eğer satış danışmanlığı flan istiyorsan allah yardımcın olsun

Hafta sonları marketlerde tadım aktiviteleri yapabılırsın her hafta sonu iş var yardımcı olurum istersen..
Evinin yakınındaki markete veriliyor genellikle..

Hafta sonları marketlerde tadım aktiviteleri yapabılırsın her hafta sonu iş var yardımcı olurum istersen..
Evinin yakınındaki markete veriliyor genellikle..

Canım yardımcı olursan gercekten çok sevinirim. Marketlerde tanıtım yapmayı istiyorum nasıl olucak peki ??

saol cnım 1. sıınıfım ben

Özel ders veremem öle bir bölümde değilim. Mağaza,market o tarz işleri düşündüm aslında... :/

canım çok duygulandım yazdıklarını okurken,ben de geçen sene mezun oldum üniversite hayatım boyunca hep çalıştım,marketlerde,bazarlarda,kafelerde hepsinde çalıştım,en çok parayı marketlerden almıştım,tanıtım elemanı olarak,günlük 30-50 lira falan alıyordum,bu dediğim işlerin hepsinde çalışabilirsin,iyice bi araştır,mesala evine ya da okula yakın kafeleri tek tek gez,bazarlara da bakabilirsin,internetten bulmak daha zor,market işini netten bulabilirsin,hiç sıkma içini,ben derslere bile gidemiyordum doğru düzgün,ama 4 yılda bitirdim okulu,allah yardımcın olsun..umarım en kısa zamanda iyi bir iş bulursun,bize de haber verirsin :)

Çok soal canım benim =)))

ay canım ya hayatta her insanın başına gelebilen bir olay takma kafana bende hem okudum hemde çalıştım zamanında babam iflas etmişti ozamanlar annem ev hanımı en büyükte benim eeeeeee sonuç olarakta gece okula gündüz işe rabbim yardım ediyor canım benim ya peki birinci öğretim misin ikinci öğretim mi?ikinci öğretimsen eğer çalışman daha kolay olur ama derslere bakman zor yok birinci öğretimsende part time iş bakman lazım canım arkadaşın dediği gibi marketlerde yada hani telefoncularda kart tanıtımı filan olabilir internetten bulman zor olur canım bence arkadaşlarına filan söyle yakın çevrendeki yerlere bak rabbim yardımcın olsun tatlımopuyorumnanaktan

marketlerde gördüğün stand elemanlarına sor yada ne bileyim market müdürleriyle kons en iisi stand elemanlığı ii para kazanılıyo elin rahatlar bazen 3 gün oluyo standlar günlük 50 tl olsa üç günde 150 alırsın idare edersen biraz daha ii iş bulana kadar yeterli olur sanırımöm

Marketlerdeki tadım aktiviteleri senin için çok mantıklı.

Haftasonları çalışsan o parayla bir hafta geçinebilirsin.

Bi onları araştır canım

benim okulum evime yakındı bunun ceremesini çok çektim keşke dışarıda olsaydıda çalışsaydım dedim hep. burslu okudum bursumla okul ihtiyaçlaırmı gideriyordum evden hiç destek yoktu. eve gittiğimde ise hep misafir hizmet etmek zorundayıdm hafta sonları temizlik yapmak zorundaydım bir günde senin dersin var çalış demediler. bana parası olmayan babam 2. senemde ev yaptı ve aylarca okul dışında inşaat tepesinde çalıştım erkek gibi. ama azmettim 3-4 saatlik uykuyla okuluma gittim ve birincilikle bitirdim bölümümü. şimdi memurum hayat güzel ama geçmişteki yorgunluklar çıkıyor. bu senelerde geçecek biraz sabretmelisin. allah yardımcın olsun

kucuk cocuklara ders vermeyi denediniz mi?
yani mesela matematikten falan anliyorsaniz ilkokul cocuklarina ders verip odevlerinde yardimci olarak para kazanabilirsiniz.
universitedeki bir arkadasim bu sekilde gecimini sagliyordu, ailesinden yardim almiyordu.

iki kardeşimde istnbulda..hem okuyup hem çalışıyorlar.
bu sene kotonda çalışıyorlar.çok aradılar part time iş;ama sonunda buldular.kardeşimin 48 yere basvuru yaptıgını biliyorum.ben elimden geldigince onlara yarım ediyorum.babam iflas etti malesef..
bu tarz işler yapabilirsiniz.özellikle zara çok iyi bu konuda..maaşı falan..
Allah yardım etsin bu durumda olanlara tatlım..

mahallenızın muhtarlığına bulundugunuz ilçelerin beledıyelerıne ve yaşadıgınız ilin valiliğine bırde Türkan Saylanın ve bu gıbı kuruluşların burslarına başvur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…