Hafta sonları marketlerde tadım aktiviteleri yapabılırsın her hafta sonu iş var yardımcı olurum istersen..
Evinin yakınındaki markete veriliyor genellikle..
Allah yardımcın olsun.. Kaçıncı sınıftasın..? Masraf elbet cıkıyor fakat masrafları minimuma indirebilirsin belki ...
İnşAllah hakkında hayırlı olcak, derslerini aksatmadan çalışabileceğin, güzel bir iş bulursun..
saol cnım 1. sıınıfım ben
Özel ders veremem öle bir bölümde değilim. Mağaza,market o tarz işleri düşündüm aslında... :/
canım çok duygulandım yazdıklarını okurken,ben de geçen sene mezun oldum üniversite hayatım boyunca hep çalıştım,marketlerde,bazarlarda,kafelerde hepsinde çalıştım,en çok parayı marketlerden almıştım,tanıtım elemanı olarak,günlük 30-50 lira falan alıyordum,bu dediğim işlerin hepsinde çalışabilirsin,iyice bi araştır,mesala evine ya da okula yakın kafeleri tek tek gez,bazarlara da bakabilirsin,internetten bulmak daha zor,market işini netten bulabilirsin,hiç sıkma içini,ben derslere bile gidemiyordum doğru düzgün,ama 4 yılda bitirdim okulu,allah yardımcın olsun..umarım en kısa zamanda iyi bir iş bulursun,bize de haber verirsin :)
Ben şuan öğrenciyim. Fakat babam çalışmıyor üniversite okumak da kolay değil bu devirde ve paraya ihtiyacım oluyor sürekli. Ne yapıcamı bilmiyorum çalışmak istiyorum ama iş nasıl bulucamhaftaiçi 3 gün part-time calısabilirim ancak birde haftasonları . Cv filan doldurdum internetten ama sonuc yok :/// Başım ağrıdan çatlıyor şuan ouf düşün düşün nereye kadar kendimi çaresiz hissettim
Ben şuan öğrenciyim. Fakat babam çalışmıyor üniversite okumak da kolay değil bu devirde ve paraya ihtiyacım oluyor sürekli. Ne yapıcamı bilmiyorum çalışmak istiyorum ama iş nasıl bulucamhaftaiçi 3 gün part-time calısabilirim ancak birde haftasonları . Cv filan doldurdum internetten ama sonuc yok :/// Başım ağrıdan çatlıyor şuan ouf düşün düşün nereye kadar kendimi çaresiz hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?