var mi bunun kolay bir yolu

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Iyi aksamlar herkese. Ayriligin kolay bir yolu var mi? Önceden yasayip uzun süre acisini cektigim icin, nasil bir sey oldugunu bildigim icin ayrilamiyorum. Ama iliskinin sonunun olmadigini da görüyorum. Böyle bir durumu kolay atlasmis olanlariniz var mi? Sevgim de var hala ya da aliskanlik bilmiyorum. Kararsizlik icinde kivraniyorum resmen..

Bu tür konular o kadar kişisel ki.... Herkesin durumu o kadar farklı ki... Psikologlara tonlarca para veriliyor bu yüzden! Kendi yolun önemli; kendini tanıyorsan yolunu da bulabilirsin... Şunu söyleyebilirim sadece kendine güven, gerisi gelir🙏

Bu tür konular o kadar kişisel ki.... Herkesin durumu o kadar farklı ki... Psikologlara tonlarca para veriliyor bu yüzden! Kendi yolun önemli; kendini tanıyorsan yolunu da bulabilirsin... Şunu söyleyebilirim sadece kendine güven, gerisi gelir🙏
Kendimi taniyorum hassasim zorlancagimi biliyorum ama öldürmeyecegini de biliyorum

Ben almanya da yasiyorum. Giitigim ortamlar belli. Oturdugun yerde de olmuyor ki. Nasil olcak:KK43:(
Boşta kalma korkusundan mı ayrılmakta zorlanıyorsunuz?

Ayrılığımı 3 sene geciktiren biri olarak söylüyorum yara bandını çeker gibi birden bitirin, zamana yayınca daha zor atlatılıyor.

Boşta kalma korkusundan mı ayrılmakta zorlanıyorsunuz?

Ayrılığımı 3 sene geciktiren biri olarak söylüyorum yara bandını çeker gibi birden bitirin, zamana yayınca daha zor atlatılıyor.
Onla düzenligi yaptigim aktiviteler var, dans kursu, koroya gitmek, arkadaslar.. Düsününce bile bunaldim simdi yine off ya:((

Devam edersen evleneceksin,evlenince problemlerin devam edecek , belki çocugun olacak ayrılman daha zor olacak, yaşanmışlık emek var diyeceksin hiç bitiremeyeceksin ..

Belki seni mutlu edecek değer verecek bi insan çıkacak karsina ama ayrılık zor geliyor diye su anda ayrilmayip omur boyu sonunu goremedigin iliskiye devam edeceksin.

Bence yolun basinda bu cok daha kolay. Kangrenli parmağını kesmeye kıyamazsan vücuduna yayılır.

Ayrılığı düşünen sensin anlamadim neden sonunun olmadığı biri icin istemedigin bir için uzulecegini düşünüyorsun..?
Önceki ilişkinde belliki seven taraf senmissin, suan dur farkli bitiren sen isen üzülecegini düşünmen saçma değilmi... :KK69:

Iyi aksamlar herkese. Ayriligin kolay bir yolu var mi? Önceden yasayip uzun süre acisini cektigim icin, nasil bir sey oldugunu bildigim icin ayrilamiyorum. Ama iliskinin sonunun olmadigini da görüyorum. Böyle bir durumu kolay atlasmis olanlariniz var mi? Sevgim de var hala ya da aliskanlik bilmiyorum. Kararsizlik icinde kivraniyorum resmen..
onu mu daha çok seviyorsun, kendinimi, cevaba göre karar ver...

Back
X