- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Hayir kendini düsünmüstü tabiki deSeni terk eden adam seni düşünmüş müydü?
E dünyanın kanunu bu canım napcanHayir kendini düsünmüstü tabiki de
Birini bulmak kolay degil ki:) Nerden bulcamAyrılmadan başkasını bulun
Kendimi taniyorum hassasim zorlancagimi biliyorum ama öldürmeyecegini de biliyorumBu tür konular o kadar kişisel ki.... Herkesin durumu o kadar farklı ki... Psikologlara tonlarca para veriliyor bu yüzden! Kendi yolun önemli; kendini tanıyorsan yolunu da bulabilirsin... Şunu söyleyebilirim sadece kendine güven, gerisi gelir
Ayrılmadan başkasını bulun
Ben almanya da yasiyorum. Giitigim ortamlar belli. Oturdugun yerde de olmuyor ki. Nasil olcakayrılıp başkasını bulsun o da bir seçenek.
Bu da mantıklı. Ama aşk acısı çekmek istemiyorayrılıp başkasını bulsun o da bir seçenek.
Bu da mantıklı. Ama aşk acısı çekmek istemiyor
Bende espiri yapmıştım zati aldatmaya karşıyımiyi de sizin verdiğiniz öneri aldatmak oluyor. bunu yapan erkeklere kızmayalım o zaman.
seyahat edebilir, kafasını dağıtmak için kariyerine odaklanabilir, ne bileyin ailesinin yanına gidebilir vs.
Bende espiri yapmıştım zati aldatmaya karşıyım
Boşta kalma korkusundan mı ayrılmakta zorlanıyorsunuz?Ben almanya da yasiyorum. Giitigim ortamlar belli. Oturdugun yerde de olmuyor ki. Nasil olcak(
aynen bosta kalma korkusu, belirsizlik,yalniz kalmak..KORKUYORUMBoşta kalma korkusundan mı ayrılmakta zorlanıyorsunuz?
Ayrılığımı 3 sene geciktiren biri olarak söylüyorum yara bandını çeker gibi birden bitirin, zamana yayınca daha zor atlatılıyor.
Onla düzenligi yaptigim aktiviteler var, dans kursu, koroya gitmek, arkadaslar.. Düsününce bile bunaldim simdi yine off yaBoşta kalma korkusundan mı ayrılmakta zorlanıyorsunuz?
Ayrılığımı 3 sene geciktiren biri olarak söylüyorum yara bandını çeker gibi birden bitirin, zamana yayınca daha zor atlatılıyor.
onu mu daha çok seviyorsun, kendinimi, cevaba göre karar ver...Iyi aksamlar herkese. Ayriligin kolay bir yolu var mi? Önceden yasayip uzun süre acisini cektigim icin, nasil bir sey oldugunu bildigim icin ayrilamiyorum. Ama iliskinin sonunun olmadigini da görüyorum. Böyle bir durumu kolay atlasmis olanlariniz var mi? Sevgim de var hala ya da aliskanlik bilmiyorum. Kararsizlik icinde kivraniyorum resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?