Var mı mutsuz olan?

yildizderin

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
19
9
16
Selam Arkadaşlar,

Mutsuzum evet!
Acaba mutlu olmak sadece doğru kişiyi bulup onunla hayatını birleştirmek ve çocuk sahibi olmak mı?
Benim şu an hayatımda eksik olan bu ve sanıyorum ki sahip olunca başka derdim kalmayacak. Böyle boş boş yaşamak da ağırıma gitmiyor değil hani..

Evli ve çocuklu olanlar mutlu musunuz??

neden bos yasadigini düsünüyosunki?
evlenip cocuk yapmak amac degil. mutlu olmak icin amaclarina ulasman gerekir. ben evliyim cocukluyum, cocuk harika bisey bu yüzden en üzüntülü halinle bile ona bakip 'iyi ki' deyip mutlu olabilirsin. Ama hayatin gayesi bu degil. Hic evlenmeyip cocugu olmayipta gayet mutlu mesut yasayanlar var.

muhakkak var ben de onları dinlemek istiyorum. Bir de evli olup da her şeyin evlilik ve çocuk olmadığına dair örnekleri. anlattıkça ve paylaştıkça dertler azalır diye düşünüyorum. teşekkürler yorum için

Emin ol öyle bitmiyor bir kere mutsuzsan sunu yapicam duzelicem demekle olmuyor illaki yine birşeyler çıkıyor ve doyumsuz oluyorsunuz kendimden biliyorum yani

mutluyum ama mutluluğumu hayatımda bir erkeğe ,evliliğe borçlu değilim,,,,

sadece kendime borçluyum

Mutluluk,
Sevgilide, evlilikte, çocukta veya herhangi birşeyde değildir ki!
Sen, seni mutlu eden şeyin ne olduğunu bulmalısın.

Hayat mesela beni mutlu ediyor.
Evliliğimde de sorunlar yaşayıp mutsuz hissettiğim anlar oldu, çocuğumdada sorunlar yaşayıp mutsuz olduğum anlar oldu. Ona keza başka şeylerde de.
Evlenip çocuk sahibi olunca şıp diye mutlu olup ilelebet öyle devam etmiyor malesef.

Hayatının her safhasında problemler olacak, seni mutsuzluğa iten şeyler olacak.
Önemli olan senin hayattan beklentinin ne olduğu? Hedeflerinin ne olduğu?

Sosyal bir çevren var mı?
Çalışıyor musun?
Kendine zaman ayırdığında neler yapıyorsun?
Gezer misin? Okur musun? Dinler misin? Ne yaparsın da kendini iyi hissedersin?
Bunlar ufak detaylar. Fakat önemli detaylar.

Hayatının her evresinde seni meşgul ve mutlu hissettirecek bir detay olmak zorunda.
Bu bazen bir fincan kahve ve kafa dinleme zamanı olabilir, bazen de çok uç noktada yurtdışı seyahati olur... Herşey olabilir yani...
Bilmem anlatabildim mi?

Sırf mutlu olacağım tek isteğim bu diyerek evlenmek olmaz.
Veya sırf mutlu olmak için çocuk sahibi olunmaz.

O kadar güzel yorumlamışsınız ki..
Bazen işte böyle güzelliklerin farkında olmadan isyankar olabiliyoruz..
Az mutsuzlukla geçirmek dileğiyle diyelim..

O kadar güzel yorumlamışsınız ki..
Bazen işte böyle güzelliklerin farkında olmadan isyankar olabiliyoruz..
Az mutsuzlukla geçirmek dileğiyle diyelim..

Umarım, seni mutlu eden şeylere odaklanmalısın.
Veya seni ne mutlu ediyorsa, o şekilde hareket etmelisin.
O zaman sıkıntıların bir nebze hafifler diye düşünüyorum.

Yoksa mutsuz olmayan, dört dörtlük hayat yaşayan kimse yok inan bana.
Bu mümkün değil zaten.
İnsanız, doyumsuzuz ve her zaman daha fazlasını bekleriz.
Fıtratımız böyle.

Valla ben duygusal anlamda sevdiğim biri hayatımda olunca cok daha mutlu oluyorum. Diğerleri de pastanın yanındaki atistirmaliklardan sayılıyor maalesef. Benim için böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…