Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 2. Kez denemeyi düşünüyorum canim sen nezamn yapicaksik2 kere aşılama yapip tutan var mı aranizda
Canım ben 3.kez asilama oldum çok şükür 3asilamamda tuttu.ilk düşük oldu 2.sinden 3 yaşında oğlum var şimdi şuanda 3.asilamami oldum daha yeni hamile olduğumu öğrendim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin2 kere aşılama yapip tutan var mı aranizda
Ben 2. Asilamami oldum bugun 9. Günüm bende beklemedeyim2 kere aşılama yapip tutan var mı aranizda
Yaa çok sevdindim senin adina canım sağlıkli doğsun inşallahCanım ben 3.kez asilama oldum çok şükür 3asilamamda tuttu.ilk düşük oldu 2.sinden 3 yaşında oğlum var şimdi şuanda 3.asilamami oldum daha yeni hamile olduğumu öğrendim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim çok zordu ya rahim agzi darlığında çok aci çekiyorum asilama sirasinda bu seferde olmasa baya ara vermem lazım ruhen iyice psikolojim bozulduBen 2. Asilamami oldum bugun 9. Günüm bende beklemedeyim
Cok zoe bi süreç gerçekten allah hepimizin yardımcısı olsun olur inşallah bi daha gerek kalmaz ayni acıları cekmene bende olmazsa bi dahaki kışa kadar ara vermeyi düşünüyorum hayırlısı hakkımızdaBenim çok zordu ya rahim agzi darlığında çok aci çekiyorum asilama sirasinda bu seferde olmasa baya ara vermem lazım ruhen iyice psikolojim bozuldu
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese versin inşallah sizlerinkide tutarYaa çok sevdindim senin adina canım sağlıkli doğsun inşallah![]()
Hayırlı olsun canım ne güzel hepsi tutmuş sağlıkla kucağına al inşallahAmin inşallah canım rabbim isteyen herkese versin inşallah sizlerinkide tutar
Sağol canım Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benim 3 asilamamda da hiç belirtim olmadi canım catlatma iğnesi olunca onun etkisi ile bile belirtim olmuyor şimdi 4 haftalık gebeyim hala bi belirti yok suanlikHayırlı olsun canım ne güzel hepsi tutmuş sağlıkla kucağına al inşallah
Belirtilerin neydi kaçıncı gün öğrendin?
Aşılamanın 11.gunu ve 14.gunu evde test yaptım 2 çizgi vardı 15.gunde kan verdim 154.80 cıktı değerim canımHayırlı olsun canım ne güzel hepsi tutmuş sağlıkla kucağına al inşallah
Belirtilerin neydi kaçıncı gün öğrendin?
Çok güzel değeriniz maşallah, hapla mı iğneyle mi oldu tedaviniz. Bende 3.5 yıldır bekliyorum 1.5 sene önce doğal yoldan boş gebelik yaşadım. Eşimin morfoloji %2. Mikrocipli aşılama denedik 9.günümAşılamanın 11.gunu ve 14.gunu evde test yaptım 2 çizgi vardı 15.gunde kan verdim 154.80 cıktı değerim canım
Normalde bana haplar fayda etmedi 2 asıla mada onlarda gonal f kullandım ama bu seferki asilamamda letu diye bi ilaç kullandım 5 gün 2 yumurtam gelişti 29mm ve 18mm boyutlarındaÇok güzel değeriniz maşallah, hapla mı iğneyle mi oldu tedaviniz. Bende 3.5 yıldır bekliyorum 1.5 sene önce doğal yoldan boş gebelik yaşadım. Eşimin morfoloji %2. Mikrocipli aşılama denedik 9.günüm
Benimde hep 1 yumurtam gelişirdi normalde de klomenlede. Bu sefer gonal f kullandim ilk defa 3 yumurtam gelişti ama doktor bana boyutları söylemedi iki tanesi iyi üçüncüde sonradan gelişir dedi o kadarNormalde bana haplar fayda etmedi 2 asıla mada onlarda gonal f kullandım ama bu seferki asilamamda letu diye bi ilaç kullandım 5 gün 2 yumurtam gelişti 29mm ve 18mm boyutlarında
Anladım canım inşallah tutar rabbim hakkınızda hayırlısını versinBenimde hep 1 yumurtam gelişirdi normalde de klomenlede. Bu sefer gonal f kullandim ilk defa 3 yumurtam gelişti ama doktor bana boyutları söylemedi iki tanesi iyi üçüncüde sonradan gelişir dedi o kadar
Merhaba bu rahim ağzı darlığı için size bişey uygulamadılar mı acaba ben bugün hsg çektirdim doktorum rahim ağzı dar ilacı 3.de ancak verebildik içeriye genişlettim rahim ağzını biraz dedi de acaba o şekilde genişletilebiliyormu kafama takıldı yoksa hala sıkıntı devam edermiBenim çok zordu ya rahim agzi darlığında çok aci çekiyorum asilama sirasinda bu seferde olmasa baya ara vermem lazım ruhen iyice psikolojim bozuldu