• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Var mi ??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben cuma günü yaptım asilamayi canım benim baya zordu ya rahim agzi darlığı var zor oldu biraz daha doğrusu ben çok zorlandim

Canım ben 3.kez asilama oldum çok şükür 3asilamamda tuttu.ilk düşük oldu 2.sinden 3 yaşında oğlum var şimdi şuanda 3.asilamami oldum daha yeni hamile olduğumu öğrendim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yaa çok sevdindim senin adina canım sağlıkli doğsun inşallah 🤲

Benim çok zordu ya rahim agzi darlığında çok aci çekiyorum asilama sirasinda bu seferde olmasa baya ara vermem lazım ruhen iyice psikolojim bozuldu
Cok zoe bi süreç gerçekten allah hepimizin yardımcısı olsun olur inşallah bi daha gerek kalmaz ayni acıları cekmene bende olmazsa bi dahaki kışa kadar ara vermeyi düşünüyorum hayırlısı hakkımızda

Inşallah ikimizinde bebisleri olur kısa zamanda allah nasip etsin gerçekten çok zor allah kimsenin kucagini boş bırakmasın 🤲

Hayırlı olsun canım ne güzel hepsi tutmuş sağlıkla kucağına al inşallah🤲🏼
Belirtilerin neydi kaçıncı gün öğrendin?
Sağol canım Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benim 3 asilamamda da hiç belirtim olmadi canım catlatma iğnesi olunca onun etkisi ile bile belirtim olmuyor şimdi 4 haftalık gebeyim hala bi belirti yok suanlik

Hayırlı olsun canım ne güzel hepsi tutmuş sağlıkla kucağına al inşallah🤲🏼
Belirtilerin neydi kaçıncı gün öğrendin?
Aşılamanın 11.gunu ve 14.gunu evde test yaptım 2 çizgi vardı 15.gunde kan verdim 154.80 cıktı değerim canım

Aşılamanın 11.gunu ve 14.gunu evde test yaptım 2 çizgi vardı 15.gunde kan verdim 154.80 cıktı değerim canım
Çok güzel değeriniz maşallah, hapla mı iğneyle mi oldu tedaviniz. Bende 3.5 yıldır bekliyorum 1.5 sene önce doğal yoldan boş gebelik yaşadım. Eşimin morfoloji %2. Mikrocipli aşılama denedik 9.günüm

Çok güzel değeriniz maşallah, hapla mı iğneyle mi oldu tedaviniz. Bende 3.5 yıldır bekliyorum 1.5 sene önce doğal yoldan boş gebelik yaşadım. Eşimin morfoloji %2. Mikrocipli aşılama denedik 9.günüm
Normalde bana haplar fayda etmedi 2 asıla mada onlarda gonal f kullandım ama bu seferki asilamamda letu diye bi ilaç kullandım 5 gün 2 yumurtam gelişti 29mm ve 18mm boyutlarında

Normalde bana haplar fayda etmedi 2 asıla mada onlarda gonal f kullandım ama bu seferki asilamamda letu diye bi ilaç kullandım 5 gün 2 yumurtam gelişti 29mm ve 18mm boyutlarında
Benimde hep 1 yumurtam gelişirdi normalde de klomenlede. Bu sefer gonal f kullandim ilk defa 3 yumurtam gelişti ama doktor bana boyutları söylemedi iki tanesi iyi üçüncüde sonradan gelişir dedi o kadar

Benimde hep 1 yumurtam gelişirdi normalde de klomenlede. Bu sefer gonal f kullandim ilk defa 3 yumurtam gelişti ama doktor bana boyutları söylemedi iki tanesi iyi üçüncüde sonradan gelişir dedi o kadar
Anladım canım inşallah tutar rabbim hakkınızda hayırlısını versin

Benim çok zordu ya rahim agzi darlığında çok aci çekiyorum asilama sirasinda bu seferde olmasa baya ara vermem lazım ruhen iyice psikolojim bozuldu
Merhaba bu rahim ağzı darlığı için size bişey uygulamadılar mı acaba ben bugün hsg çektirdim doktorum rahim ağzı dar ilacı 3.de ancak verebildik içeriye genişlettim rahim ağzını biraz dedi de acaba o şekilde genişletilebiliyormu kafama takıldı yoksa hala sıkıntı devam edermi

Merhaba. Hiçbişey yapmadılar sadece asilama yapıldığı anda rahim agzi darligini soylediler açtik dedi çok ağrım oldu o anda 5 şubatta 2. Asilama yapıldı ama maalesef yine olmadi sorun olmasa olur diye düşünüyorum çünkü doktorum ilk aşılamadan bu ikinciisi daha iyi dedi ama adet gördüm yapicak bisey yok demekki hayırlısı değilmiş çocuk filan şuan düşünmüyorum zamanı değil

Back
X