• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Sabah erken iğneyi yaptığım için mesai bitiminde yarın aşılama olacak bu perhiz olayı beni çok suphelendirdi bugün ilişki olmasa yarın direk örnek verirse geç olmazmi acaba çünkü Pazar gününden beri ilişki olmadı
Çatlama iğnesinden sonra beraberlik olması lazımdı hemen değilse bile o gün içerisinde mutlaka olmalıydı, sperm kalitesi uzun süre boşalmayınca da düşüyor çünkü.

Daha bugün igne yaptım asilamam yarın olacagi için korkuyorum birliktelik olursa sperm sayısında azalma olursa
Benim doktorum 1 ya da 2 günlük perhiz istiyordu ama internette 2-5 gün diyor, sıkmayın canınızı ulaşabilirseniz doktorunuza sorun içiniz rahat etsin.

Hadi ya üzüldüm sağlıklı değilmiş demekki olanda bir hayır varsa olmayanda bin hayır ara demiş mevlana anlamını geç öğrendim ama öğrendikten sonra olmayan herşeyin arkasından bu sözü düşünür biraz olsun ferahlarım. Femara ne oluyor bu arada iğne mi o ovitrelle iğneyi bulmak ne kadar zor ağız birliği yapmışlar resmen reçete olmadan kimse sipariş girmiyor.
Aynen öyle vardır Rabbimin bir hikmeti muhakkak. Femara hap oluyor, ovitrelle çok zor buluyorum bende maalesef. Gelecek ay aşılama yaparsam nasıl bulacağım onu düşünüyorum şimdiden. Ama bugün sol tarafımda sancı hissettim ara ara, yerleşme mi acaba yaa

Aynen öyle vardır Rabbimin bir hikmeti muhakkak. Femara hap oluyor, ovitrelle çok zor buluyorum bende maalesef. Gelecek ay aşılama yaparsam nasıl bulacağım onu düşünüyorum şimdiden. Ama bugün sol tarafımda sancı hissettim ara ara, yerleşme mi acaba yaa
İnşallah yerleşmedir bu iğne niye zor bulunuyor ya reçeteyi önceden çıkartıp verseler de eczaneye sipariş ettirsek bir iğne daha var o da etkili ymiş adını unuttum

Hemen hemen her eczane sormanız lazım varmı diye bazıları stok yapmis bu iğneyi ben birkactane eczane gezdikten sonra buldum batmandayim ben

Back
X