• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Normalde perşembe gece çatlatma iğnesi yarım saat sonra beraberlik cuma tatil perhiz cmt aşılama olması lazım. Spermlerin kendi toparlaması için bu perhiz hızına olumlu etki eder diye bekletiyorlar

Ne yani çatlatma iğnesi nin ertesi günü mü gelin dedi
Sabah erken iğneyi yaptığım için mesai bitiminde yarın aşılama olacak bu perhiz olayı beni çok suphelendirdi bugün ilişki olmasa yarın direk örnek verirse geç olmazmi acaba çünkü Pazar gününden beri ilişki olmadı

Evet doktorum önerdi ve birçok

Evet doktorum önerdi ve birçok takviye önerdi ama düzenli olarak sadece ikisini ve gliforu kullandım
Yaa bende herhangi birsey vermedi. Klomen ve ovitrelle kullandım. Igneyi zaten şehir dışına gidip aldık. Nasip olmadı:(

Yaa bende herhangi birsey vermedi. Klomen ve ovitrelle kullandım. Igneyi zaten şehir dışına gidip aldık. Nasip olmadı:(
Ya şu iğneler beni mahfetti o kadar çok duygusal değişimi yaşadım ki inşallah düzelir sağlıkşı sıhhatli bir çocuk nasib eder rabbim

Back
X