- 29 Haziran 2025
- 66
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi ndndjskejeifbejdksj
Ben cumartesi aşılama olur diye dün ilişki yaşamadık bu sabah catlatma iğnesini yaptim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah erken iğneyi yaptığım için mesai bitiminde yarın aşılama olacak bu perhiz olayı beni çok suphelendirdi bugün ilişki olmasa yarın direk örnek verirse geç olmazmi acaba çünkü Pazar gününden beri ilişki olmadıNe yani çatlatma iğnesi nin ertesi günü mü gelin dedi
Evetİlk asilamada tuttu mu?
Evet, bir çok ilaç kullandım ama faydasını gördüğüm 2 ilaç vardı Longawin ve beristaKullandığınız ek bir takviye varmıydi acaba aşılama öncesi veya hemn sonrasi takviyelerdr çok önemliymiş
Doktor mu verdi acabaEvet, bir çok ilaç kullandım ama faydasını gördüğüm 2 ilaç vardı Longawin ve berista
Doktor mu verdi acaba
Evet doktorum önerdi ve birçok takviye önerdi ama düzenli olarak sadece ikisini ve gliforu kullandımDoktor mu verdi acaba
Aminnnn . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınRabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bizlerede nasip olur
Hacamat yaptirmistim sülükte yaptırayım.tesekkur ederimRahim sülüğü deneyim derim güvenilir ellerde çok faydasını gören tanıdığım var. Rahim deki kist polip kan pıhtılaşması ne varsa temizliyormuş
Yaa bende herhangi birsey vermedi. Klomen ve ovitrelle kullandım. Igneyi zaten şehir dışına gidip aldık. Nasip olmadıEvet doktorum önerdi ve birçok
Evet doktorum önerdi ve birçok takviye önerdi ama düzenli olarak sadece ikisini ve gliforu kullandım
Onlar yumurta kalitesi arttırıcı ben çok faydasını gördümYaa bende herhangi birsey vermedi. Klomen ve ovitrelle kullandım. Igneyi zaten şehir dışına gidip aldık. Nasip olmadı![]()
Özelde mi yaptırdınız acaba?Onlar yumurta kalitesi arttırıcı ben çok faydasını gördüm
Özelde mi yaptırdınız acaba?
Egitim araştırmada yaptırdım doktor sadece muayene yapti bazen yoktu yani çokta anlayamadım. Birebir ilgilenen olmadı.Onlar yumurta kalitesi arttırıcı ben çok faydasını gördüm
Ya şu iğneler beni mahfetti o kadar çok duygusal değişimi yaşadım ki inşallah düzelir sağlıkşı sıhhatli bir çocuk nasib eder rabbimYaa bende herhangi birsey vermedi. Klomen ve ovitrelle kullandım. Igneyi zaten şehir dışına gidip aldık. Nasip olmadı![]()
Amin AminnYa şu iğneler beni mahfetti o kadar çok duygusal değişimi yaşadım ki inşallah düzelir sağlıkşı sıhhatli bir çocuk nasib eder rabbim
Şunu baştan söylesene yahuuOnlar yumurta kalitesi arttırıcı ben çok faydasını gördüm
Berista ne işe yarıyor çok bilgi bulamadım.Evet, bir çok ilaç kullandım ama faydasını gördüğüm 2 ilaç vardı Longawin ve berista