Melokka Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2021 821 850 53 13 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sineemmw #21 Sineemmw .!.: Ovulasyon testi kullanıp hamile kalan var mi? Genişletmek için tıkla... Ben iki kere ovulasyonla hamile kaldım. Biri kimyasaldı diğeri boş gebelik kısmet işte. Düşünüyorsanız mutlaka deneyin bence
Sineemmw .!.: Ovulasyon testi kullanıp hamile kalan var mi? Genişletmek için tıkla... Ben iki kere ovulasyonla hamile kaldım. Biri kimyasaldı diğeri boş gebelik kısmet işte. Düşünüyorsanız mutlaka deneyin bence
S Sineemmw Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2021 68 13 3 26 14 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sineemmw #22 xxmaxx .!.: Mutlaka ovülasyonla takip etmeni öneririm. Bir sorun yoksa 6 7 ay içinde mutlaka oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl kullanmam lazım
xxmaxx .!.: Mutlaka ovülasyonla takip etmeni öneririm. Bir sorun yoksa 6 7 ay içinde mutlaka oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl kullanmam lazım
S Sineemmw Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2021 68 13 3 26 14 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sineemmw #23 Melo K .!.: Ben iki kere ovulasyonla hamile kaldım. Biri kimyasaldı diğeri boş gebelik kısmet işte. Düşünüyorsanız mutlaka deneyin bence Genişletmek için tıkla... Bugün aldım bakalım hayırlısı artık isteyen herkese nasip etsin Allah'm
Melo K .!.: Ben iki kere ovulasyonla hamile kaldım. Biri kimyasaldı diğeri boş gebelik kısmet işte. Düşünüyorsanız mutlaka deneyin bence Genişletmek için tıkla... Bugün aldım bakalım hayırlısı artık isteyen herkese nasip etsin Allah'm