• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menum
Sabah bir bardak süt bir saç boregi
Ara bir elma
Öğlen ton balıklı salata
Aksam tavuk sote salata 2 kaşık pirinç pilavı
Su 2 litre
Spor 15 dk lesli 20dk jillian
Leptinin 6 saat
Aksam ki pilav olmasada olurmuş canım ama sporla kalmamıştır zaten yakıt olmuştur sana ;) afiyet olsun.

Iyi geceler hanimlar

Gecmisi okudum ama cok fazla alinti yapamadim malesef.

Kilo verenleri tebrik ediyorum. Veremeyenlerden olarak darisi basimiza diyorum bize de :)

Beni bu yil donumu seysi mahvetti malesef. Tam o gune nobet kitlediler esime biz de oyle olunca hem haftasonu hem bi sonraki.gunu degerlendirdik kendimizce:KK48:
Haftasonu zaten disarda yedik. Sali gun de gec yedik biraz. Zaten buraya yazamiyordum iyice kotu oldu benim icin. Artik burdayim insallah. Bayram oncesi cok kararliydim acayip bi motivasyon vardi bende ama araya bayram girdi biraz bosladim sanirim sonrasnda da :KK43:

Menumu yazayim.

Sabah
1 peynirli sebzeli tost
Domates
Salatalik
Zwytin
Sekersiz cay

Ara
Soda

Aksam
Mercimek corbasi (unsuz)
Sebzeli et sote
Cok az pirinc pilavi
Salata

Aksamdan sonra
1avuc patlamis misir:KK43: cok guzel koktu :olamaz:

SuCok az:KK43:

Yıldönümünün marifeti mi canim:)) nice yillara
Evet malesef onun marifeti. Toparlayacagim ama.
Cok tesekkur ederim canim size de nice yillar :)
@puantiyeli_kelebek canım hazır konuya gelmişken ctesi-pazar eşim gelecek malum zaten onunla ilgilenmeyip buraya yazarsam bozuk atar çünkü KISKANIYOR sizleri anlatamam zaten dedi telefonunu elinden alıcam diye bana izin verir nmisin mümkün müdür o gidince gelirim
Deme valla benimki de soruyor burda.oldugumu gordukce kafasni uzatip bakiyor ne yazdigima falan:KK48:
Tebrikler canım

Tebrikler canım

Canım nie böyle oluyor ben geldiğimde 95 idin ben geleli 2 ay oldu biseyleri yanlış mı yapıyorsun.. doktora git ve bütün testleri ni yaptım bence çünkü o kadar da köyü menülerin yok

Tebrikler canım

Tebrikler canım

bu hafta veremeyenler çok daha iyi verecek 1+bekliyorum kendimden ve sizlerden

Tebrikler 100 gr da olsa gitmiş

Yarına gider canım
Insallah canim:spor:
Bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum böyle devam kızlar :KK66:
Veremeyen arkadaşlar da üzülmek yok haftaya güzel bildirimler sizi bekliyor @Vilma 37 @puantiyeli_kelebek Commadante- Commadante- @kitap_asigi :KK76:
Insallah toparlariz :spor:

Desene harika bir yarış olacak bu :KK70::KK70:
Yalnız aramızda 1 kilo fark var :KK34::işsiz:
Ben onu yakalayana kadar sen hedefinde olursun zaten :hamarat:
Merak etme ben kulkedisi30 kulkedisi30 sukuiast kurarım 2 çikolata markası söyle:cool:yok değişik tatlı tarifi ver hangisi güzel tadı Nasıl dediğim :KK70:an o hemen yer yada kısır dersem bunlar kilit kelimeler :KK69:ben seni birinci :sampiyon:yaparım sıkıntı yok :KK59:sen yeter ki iste istersen :ıslık: Commadante- Commadante- yengen yedin mi değişi varmış derim Onuda artıya çeviririm :KK70:

Back
X