• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Iyi geceler hanimlar

Gecmisi okudum ama cok fazla alinti yapamadim malesef.

Kilo verenleri tebrik ediyorum. Veremeyenlerden olarak darisi basimiza diyorum bize de :)

Beni bu yil donumu seysi mahvetti malesef. Tam o gune nobet kitlediler esime biz de oyle olunca hem haftasonu hem bi sonraki.gunu degerlendirdik kendimizce:KK48:
Haftasonu zaten disarda yedik. Sali gun de gec yedik biraz. Zaten buraya yazamiyordum iyice kotu oldu benim icin. Artik burdayim insallah. Bayram oncesi cok kararliydim acayip bi motivasyon vardi bende ama araya bayram girdi biraz bosladim sanirim sonrasnda da :KK43:

Menumu yazayim.

Sabah
1 peynirli sebzeli tost
Domates
Salatalik
Zwytin
Sekersiz cay

Ara
Soda

Aksam
Mercimek corbasi (unsuz)
Sebzeli et sote
Cok az pirinc pilavi
Salata

Aksamdan sonra
1avuc patlamis misir:KK43: cok guzel koktu :olamaz:

SuCok az:KK43:
Afiyet olsun canım dizin Nasıl oldu spor yapmıyorsun sporla süper olur

Aksam ki pilav olmasada olurmuş canım ama sporla kalmamıştır zaten yakıt olmuştur sana :KK66: afiyet olsun.
teşekkür ederim canım. ekmek yemedim yerine yedim pilavı yoksa doymuyor gibi hissediyorum

Merak etme ben kulkedisi30 kulkedisi30 sukuiast kurarım 2 çikolata markası söyle:cool:yok değişik tatlı tarifi ver hangisi güzel tadı Nasıl dediğim :KK70:an o hemen yer yada kısır dersem bunlar kilit kelimeler :KK69:ben seni birinci :sampiyon:yaparım sıkıntı yok :KK59:sen yeter ki iste istersen :ıslık: Commadante- Commadante- yengen yedin mi değişi varmış derim Onuda artıya çeviririm :KK70:

Seni artıya çevirmek için elimden geleni yapıcam kork benden :KK53:ni ha ha.

Olmuş olmuş kız ben seni birinci yapıcam boşver yesin :işsiz:azıcık hainlik yap :KK12:
Miyav_su Miyav_su sol tarafından mı kalktın bugün:KK70:
+ya çeviremessin en fazla yerimde sayarım yavrum sen böyle yaptıkça ben dahada azim yapıyorum haberin olsun:KK70:

Kızlar daha fazla dayanamadım mide bulantısına bu sabah evime yakın özel bir klinik var orada iğne yaptırdım şuan rahatladım üşümem de geçti umarım bu etkili olur olmazsa tekrar gideceğim akşam
geçmiş olsun kızımda sabah boğazım ağrıyor diye uyandı :KK43::KK43:

geçmiş olsun kızımda sabah boğazım ağrıyor diye uyandı :KK43::KK43:
Of deme adaçayı Boğaz Ağrı'sına iyi gelir canım dal şeklinde al kullan of burada havalar şuan sıcak mahvetti bizi Nasıl giyeneceğim şaşırdım bende bugün iğne yaptırdım 3 karışık iğne iyim biraz daha ölücektim mide bulantısından

Back
X