• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Miyav_su Miyav_su canım nasıl oldun daha iyimisin?
sabah o bol çikolatalı pastayı görünce kendimden geçtim iplerim koptu haberin olsun . dün kendimi tuttum a101de ananas kurusu varmış içinde 3 tane çıktı :KK70::KK70: ikisini yedim birini arkadaş yedi. ama bugün beni hiçbişey tatmin edemez sabah 9da akşama kadar erisin diye bir caramio yedim:KK23:
İyim biraz daha canım sağol akşama kaplıca var ya burada oraya gitmeyi planlıyordum çünkü terlemeden geçmeyecek ama annemler geliyor akşam yemeğinide kalırlar neyse ciddi misin sana bir daha öyle pasta atmam gerçekten etkileneceğini tahmin etmiyordum özür dilerim bak üzüldüm teşvik etmiş gibi oldum ya

İyim biraz daha canım sağol akşama kaplıca var ya burada oraya gitmeyi planlıyordum çünkü terlemeden geçmeyecek ama annemler geliyor akşam yemeğinide kalırlar neyse ciddi misin sana bir daha öyle pasta atmam gerçekten etkileneceğini tahmin etmiyordum özür dilerim bak üzüldüm teşvik etmiş gibi oldum ya
Ne pastası :KK53::KK53:

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah geç kalmıştım okulda kantinden bir açma yedim
ara elma 2 dilim ananas kurusu
öğle izmir köfte yoğurt
akşam yemek yemeyi unuttum. :KK70::KK70: sanırım aç hissetmiyordum. eşime mücver yaparken bir dilim yedim 6-7 kadarda siyah çekirdekli üzüm yedim. yatacağımda karnım acıkmaya başladı bir avuç kadarda kabuklu badem yedim
su 2 litreye yakın
leptinin 5buçuk saat

Himmm sabah acma hamurusi olmus ogle izmir köfte kizartma olmuş aksam Mücver kizartma ise kötü fırında ise guzel ama gece yemen iyi olmamis ayran icseydin yada süt toz tarcin ekerdin icine

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah geç kalmıştım okulda kantinden bir açma yedim
ara elma 2 dilim ananas kurusu
öğle izmir köfte yoğurt
akşam yemek yemeyi unuttum. :KK70::KK70: sanırım aç hissetmiyordum. eşime mücver yaparken bir dilim yedim 6-7 kadarda siyah çekirdekli üzüm yedim. yatacağımda karnım acıkmaya başladı bir avuç kadarda kabuklu badem yedim
su 2 litreye yakın
leptinin 5buçuk saat
Kız ne yaptın sen :KK12::KK12::KK12:

Back
X