• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ya valla aslında bakarsan ben de bayağ oldu yani şöyleki ilk oğlumu doğduktan sonra görmedim oda şuan 5 buçuk yaşında yani benimde bir altı senedir görmediğim doğrudur. İnşallah sende görüverirsin senin boyun kaçtı benim boyumda kısa 1,62-1,63 filan anca

Benim daha da kısa 1.58 :)

Ben de Karnabahar pişirecem. Öğlen biraz haşladım. çünkü iftara yetişmez beşte çıkınca da soğan havuç salça bırakcam içine de haşladığım karnıbaharı yoğurtla yicem. Ama turşum yok ya henüz olmadı turşum onun için yanına karalahana salatası yapacam

Afiyet olsun, çok güzel bir akşam yemeği....

Benim daha da kısa 1.58 :)
Hym ya sana bişi diyim mi ben de çok uğraştım ya her seferinde diyet yap, spor yap bir türlü seksenin altına inemiyordum. Ama işte oldu demekki ya tam istemiyordum ya da vücudumu tanımıyordum. şimdi herşey yiyorum ama abartmadan ve öğün olarak tercih ediyorum böyle olunca verdim şükür inşallah sende verirsin ya

Hym ya sana bişi diyim mi ben de çok uğraştım ya her seferinde diyet yap, spor yap bir türlü seksenin altına inemiyordum. Ama işte oldu demekki ya tam istemiyordum ya da vücudumu tanımıyordum. şimdi herşey yiyorum ama abartmadan ve öğün olarak tercih ediyorum böyle olunca verdim şükür inşallah sende verirsin ya

İnşallah :dua::dua::dua:

Tebrikler canım :KK9::KK9::KK9:
teşekkür ederim canım

Tebrikler canım

Gündüz canım herseyi istiyor du ben de vücudumu dinledim herseyden azcık yedim ekmek 1 dlm yiyecektim yarım dilim de bıraktım pudingi de 1 tatlı kaşığı alıp bıraktım

Tebrikler canim

Tebrikler canım

Iyi şanslar canım

Tebrikler canım

Kızlar Süpersiniz herkes ekli de maşallah bize :nazar::nazar::nazar:
teşekkür ederim canım

Geçen hafta 82.0
Bu hafta 82.8
+800
@puantiyeli_kelebek

Kızlar bugün reglin 2.günü ve inanın diyet namına ,dikkat etmek namına birşey yok.:duduk:
Bugün yavaş yavaş toparlamaya başlayacağım eski duzenim icin.

Hepinizi çok özledim. Ben izni bırakıyorum ki daha disiplinli devam edeyim canlar:KK200:
Eski düzenine geri dön tatlım biraz fazla almışsın bu hafta haftaya daha iyi rakamlar bekliyorum
Istikrarlisin kuzum tebrik ederim :KK66:

Hem de cookkkk :KK43:

Tebrikler canım :KK66:

68 e 1 adım tebrik ederim :)

Çok güzel gidiyorsun canım Tebrikler :KK66:
teşekkür ederim canım

Kilo bildirimim
Gecen hafta 66.5
Bu hafta 66.4
Fark _100 :110:
Eki Görüntüle 1896592
@puantiyeli_kelebek
tebrikelr cNIM
Tebrikler canim:nazar:

Tebrikler cok guzel gitmis valla:nazar:

Insallah istedigin sonucu alirsin canim hayirlisiyla.

Tebrikler :nazar:

Iyi olur aslinda. Menu bildirimine hizli mi yedik yavas mi yedik diye belirtebiliriz de. :)

Burdan uzaklasinca dikkat edilmiyor canim malesef. Geri gel artilari gonder:KK200:

Teşekkür ederim canım

Ben de kilomu bildireyim.

Eki Görüntüle 1896601

Gecen hafta 71.6
Bu hafta 71.2
-400 gram
@puantiyeli_kelebek
tebrikler canım

Saat 10 da tartildim bildirimi unutmuşum evi temizledim kızların kahvaltısıni yaptırdım şimdi bildirim zamanı
Gecen hafta 65.8
Bu hafta 64.6

Aslında küsürat da yoktu ama orucluyken coştum neyse bugün bi tık daha iyi menu çıkaracağım
tebrik ederim canım
Selam kızlar bende anca fırsat buldum bu hafta çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı -200 geçen hafta 73.400 düm
tebrikler canım

Sesiniz çıkmıyor kızlar. Akşama ne yemek yapacaksınız. Ben orucum diye aklımdan ne yemekler geçiyor
yeşil mercimek yapmayı düşünüyorum yanında turşu soğan ve salata ile

teşekkür ederim canım

teşekkür ederim canım

Eski düzenine geri dön tatlım biraz fazla almışsın bu hafta haftaya daha iyi rakamlar bekliyorum

teşekkür ederim canım

tebrikelr cNIM

Teşekkür ederim canım

tebrikler canım

tebrik ederim canım

tebrikler canım

yeşil mercimek yapmayı düşünüyorum yanında turşu soğan ve salata ile
Ohh miss turşum daha olmadı ya canım istiyor ağzım yarayken eşim kütür kütür yiyordu ya bitti :(

Hadi bakalım bende şu direnci kırmam Lazım artık sıkıldım
Kırılır canım 5 Dr dimi senin ki L2 in altına dusmen gerekiyor
Bu gönderdiğim video kızlar 2 saatlik yürüyüşten çok daha iyi yağ yaktırıyor bende yapıcam pazar günleri artık 20 dk bu egzersiz bana katılmak isteyen varsa pazar günleri menü ile birlikte yazsın
Bende yapayım kuzum birlikte yapalim
Süpersin canım tebrik ederim ama puantiyeli etiketlememissin tekrar yap
Evet unutmuşum etiket yapayım
Tebrikler canım :KK9::KK9::KK9:
Teşekkürler canım
Selam kızlar bende anca fırsat buldum bu hafta çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı -200 geçen hafta 73.400 düm
Tebrikler canim

Bugünkü menum sabah kalik kavurması yogurdun kaymagi biraz peynir sonra 1 sütlü kahve ve şimdi yine 1 tabak kalikle sarimsakli yoğurt ve 3 saat çarşıda gezdim (kalik ne derseniz kuru patlıcan ve biberi hasliyorum sonra çok az yağ soğan ve Salçayi kavurup biber patlıcan i atıp karistiriyoum sora afiyetle yiyorum:kk77::kk77:

Bugünkü menum sabah kalik kavurması yogurdun kaymagi biraz peynir sonra 1 sütlü kahve ve şimdi yine 1 tabak kalikle sarimsakli yoğurt ve 3 saat çarşıda gezdim (kalik ne derseniz kuru patlıcan ve biberi hasliyorum sonra çok az yağ soğan ve Salçayi kavurup biber patlıcan i atıp karistiriyoum sora afiyetle yiyorum:kk77::kk77:
Afiyet olsun canım

Bende çamaşırları yıkatıp yarının kahvaltısını hazırlayıp yatıyorum kızlar bugün çok erken uyandım saat 04.00 acayip uykum var:uykucu:iyi geceler herkese
Iyi geceler canım bide bi kusuru yoksa çok merak ettiğim biseyi sorayim:D:D esin niye sürekli farklı bi şehirde zor olmuyomu boyle:110:

Back
X