• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Herkese merhabaaa :) Ben anne değilim ama ben de fit olmaya varım :)
1.65

Üniversiteye hazırlanırken 69.8 kiloya kadar çıkmıştım. Kilo aldığımı farkediyordum ama tartıya çıkmaya korkuyordum.. Ve tartıya çıktığımda da beynimden vurulmuşa döndüm. Ömrü hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım. 70 i görmeden kendimce diyete başlamıştım baktım olmuyor deli cesareti dukan diyetine başladım ufak değişiklikler yaparak uyguladım kaç ayda olduğunu çok da bilmiyorum 54 kiloya kadar düştüm. Ve dukanın üzerinden 3 yıl geçti ben hiçbir koruma evresi vs uygulamamış olmama rağmen bu verdiğim 15 kilodan sadece 7 kilosunu aldım ve açıkçası tatlı börek çörek çok kaçırdım.

Şimdi ise kpss hazırlanıyorum baktım 61.5 olmuşum tekrar tartıda beni şok edecek bir rakam görmeden kendimde diyet ya da diyet uygun değil sağlıklı yaşam gibi bir şey uyguluyorum ne yediğime kendim karar veriyorum normalde tuketmedigim gıdalarla olacak diyetleri devam ettiremem kilo alırım diye düşündüm veee bir buçuk ayda 56 ya kadar düştüm. Boyum 1.65 ve hedefim 50 :) Kalan 6 kiloyu da beraber motivasyonla vermek istiyorum. :)

Ben de ilk defa denedim. Hem sağlıklı,hem pratik,hem de lezzetli. Aslında kızartmayla yapılıyor ama ben kızartmadım sadece haşladım.haşladıktan sonra kaşıkla hafif küçüktüm çiçeklerini.Ama büyük de olur isteğe göre.Sarımsaklı yoğurtla karıştırıp üzerine tereyağı ve zeytinyağıyla kıymalı salçalı Sos yaptım.tavsiye ederim.

Sarımsaklı yoğurt neye girse güzelleştiryor.
ilk fırsatta deneyeceğim.

Günaydın Kızlar ben yine grip olmuşum ya :KK43: bir aydır bu ikinci gribim geçen sene bir kere bile hasta olmamıştım. ondan önceki sene yine hep hastaydım. Demekki ben bir sene nadasa çekiliyorum :) Neyse nasılsınız ne var ne yok Miyav_su Miyav_su orucunu sağlıklı bir şekilde bitirmene sevindim canım.

Geçmiş olsun.
Havalardan birden soğudu , tam grip havası.

oğlum iyileşemedi öğleden sonra izin alıcam müdür verirse. doktora götürücem tekrardan sanırım penisilin olmadan geçmiycek. şimdi işlerimi bitireyim. yarın için çok umutsuzum bu arada. iki gündür uykusuzluktan ödem mi oluştu vucudumda yoksa gerçek kilommu bilmiyorum ama hiç hoşuma gitmedi tartıdaki rakam:olamaz:

Geçmiş olsun canım.

Fıstık olma yolundasın canım ne yaşlısı

Ben yarışırım valla Vilma 37 Vilma 37 haftada 500 gr veriyor hatun emin adımlarla solluyor hepimizi benim hedefim Vilma 37 Vilma 37 seni geçmek kuzu:)

Yok canım 40 dk dan sonra pilim bitiyor aslında daha çok sıkılıyorum malesef .. Misafirden geçit olmuyor ki canım cici kayınvalifenin yakınları gelip gidiyor şimdide

3 gün den başla 36 saatten 10 güne geçmek zor olur

İnşallah mahçup etmem sizi de bende sizden beklentilşyim söyliyim

Benimde kafam karıştı yoğunluktan aslında ponçiklerdesin sen kuzum öyle yazdım da takım ismini yanlış yazdım karşı yanımdasın yani @külkedisi30 takımı kendi takımımın ismini bilmiyorum daha tüü bana :)

Tabi canım 40 dklık sporumla karşımda kim durabilir ki yerim onun kariyerini :))

:KK200::KK200::KK200:

Back
X