• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bugünkü menum sabah iki dilim k.ekmegi karisik tost yaptım yağsız onu yedim ikindi gibi 1 parça haşlanmış derisiz tavuk göğsü 1 1 salata 1 domates ara 1 mandalina akşam yemiyor um günü kapadim belki yarım tane nar yerim su iki litre 3 kupa Yeşilçay 10 dk karın bacak egzersizleri
Güzel menü afiyet olsun 3 bardak Yeşilçay çarpmasın

Menü iyi ancak hareket yok :KK43:
Bağırsaklarımda çalışmıyor 3 gündür.
Bu sabah artıdaydım :KK43:
Geceden 1 bardak suda bekletilmis 2-3 kayisiyi hersabah ac karnina icmeni oneririm diyetisyen onermisti nedense diyette cok oluyomus bu kabizlik ne kadar su icsende

Bugün ki menüm kahvaltıda :nar suyu,1 küçük elma ,2 küçük mandalina öğlen yiyemedim onun yerine çiğ kuruyemiş akşam menüm zeytinyağlı karnabahar yemeği , közlenmiş soğan ,ev yapımı turşu ve çiğ kuruyemiş :kk77::kk77::kk77:
Menun cok guzel spor yapabiliyomusun peki?

Bugünkü menum sabah iki dilim k.ekmegi karisik tost yaptım yağsız onu yedim ikindi gibi 1 parça haşlanmış derisiz tavuk göğsü 1 1 salata 1 domates ara 1 mandalina akşam yemiyor um günü kapadim belki yarım tane nar yerim su iki litre 3 kupa Yeşilçay 10 dk karın bacak egzersizleri
Masallah...Aksam yok birde aslinda en guzeli afiyet olsun

Back
X