Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Tarti gunu konusunda sıkıntım yok hergun tartilabilirim. Ama carsamba gunu tam hafta ortasi daha net belli olur kilo durumu haftasonu hafif kacamak yapan olursa diye tercih ettim. Arkadaslarda fikrini söylesin ona gore kararlastiralim. Her halukarda senin pazar günkü kilonu baz alırız canim sıkıntı yok:KK66:
Cok tesekkur ederim kuzum ;)

Bende katılabilir miyiimm :))
Ramazanın başında 80 kg ile başladım, boy 175 cm 18 günde 3,8 kg verdim. Güncel kilom 76,2 bayramda en az 75 olmayı planlıyorum vermem gereken şuanda 9-10 kilom var hedef 65-67 arası.
Ekmek yemiyorum, pilav makarna yok. Tatlı çok canım isterse çok az tadıyorum. Günlük 1000 kalori aşağısı besleniyorum 1000 i geçtiği çok nadir oluyor. Canım çok ekmek isteyince yulAf kepeği karışımından ekmek yapıyorum onu yiyorum.. Şimdilik böyle 3_4 gün sonra regl olacağım büyük ihtimalle onun ödemi ve şişliği var şuan. Bikaç gündür - göremiyorum ama göreceğim inşallah :)

Hosgeldin canim ramazanda vücut pek kalori yakamaz ona rağmen cok guzel vermissin tebrikler bayramda hedefine ulaşacaksın eminim

Rica ederim tatlım katilan tum arkadaslardan pozitif enerji aldim ne yalan soyleyeyim cok iyi gelecek bu topik hepimize böyle hissediyorum hadi hayirlisi:)
Bende burdan guzel bi enerji aldım bide basligin hosuma gitti canim benim fitt anne olmak INŞALLAH kilo verip anne olmak istiyorum canim :KK36:

Ben neyazikki bebegim düşük nedeniylr kaybettim cok zor gunlerdi:KK43: 10 aylik evliyim zayfilayip anne olmak istiyorum canim benim:KK36:

ALLAH bağışlasin canim :KK66:

Aa cok pardon ben orda ki kilo verip anne olmak istiyorum cumlesini kilo verip fit bi anne olmak istiyorum diye anladim.. cok gecmis olsun rabbim hayirli saglikli bir bebek nasip eder en kisa zamanda insallah

Aa cok pardon ben orda ki kilo verip anne olmak istiyorum cumlesini kilo verip fit bi anne olmak istiyorum diye anladim.. cok gecmis olsun rabbim hayirli saglikli bir bebek nasip eder en kisa zamanda insallah
INSALLAH canim tüm isteyenlere nasip olsun:KK36: ben sagligima kavusayimki bebegimde saglikli olsun oyüzden kilo vermem gerek canim kararliyim gucluyum yaglar korksun benden:cool:

Her gun menuleirmizi yazicakmiyiz tatlım bide liste yapilcak mi? Liste azim katar:p

Menu ve faaliyet yazilacak hergun canim gerekirse menu saatimiz bile olacak. Ben bugun yazdim bile :)
Listeye carsamba gunune kadar katilanlar alinacak sonrasında gelenlerin 1 haftalik deneme sureci olacak hemen listeye almayacagim. İstikrarli olanlarla devam edecegiz insallah

INSALLAH canim tüm isteyenlere nasip olsun:KK36: ben sagligima kavusayimki bebegimde saglikli olsun oyüzden kilo vermem gerek canim kararliyim gucluyum yaglar korksun benden:cool:

Biz kadınlar doğamiz geregi gucluyuz zaten canim. bu gücümüzü kullanip kilo verme sürecini de basariyla atlatacagiz :KK19:

Menu ve faaliyet yazilacak hergun canim gerekirse menu saatimiz bile olacak. Ben bugun yazdim bile :)
Listeye carsamba gunune kadar katilanlar alinacak sonrasında gelenlerin 1 haftalik deneme sureci olacak hemen listeye almayacagim. İstikrarli olanlarla devam edecegiz insallah
Aynen canım aktiflik önemli azimle istikrarli olursak süper olur katılıyorum sana:21:

Bugün harika geçti yemediklerim

Etli sebze dolması
Çiğ köfte
Salata
Meyve
Poğaça
Pide

Süperim protein gunune eksiksiz uyuldu bu saate kadar birsey yememis olmamda buyuk başarı

Hosgeldin evlilik teklifi benzetmen cok hos oldu:KK48: evlilik kadar olmasada ciddi ve disiplinli bir yola çıkacağımiz icin sorun yok :)
10 kilodan kurtulmussun bile ne güzel. Tabiki istikrarli olup kurtuluruz kilolarimizdan inşallah..
Ay inşallah ben hiç bu kadar topik tombalak bişey olmadım boyumda 162 cm. Taşıyamıyorum fazlalıklarımı vallahi ağır geliyor. 20 kilo vermeliyim Geçen markette margarinlere baktım 250 gramdan 80 margarini bir arada düşündüm 20 kiloya denk geliyor o kadar çok ki.Haftada iki margarin eksiltmeye çalışıcam inşallah:))ee margarin sağlığa ne kadar zararlı biliyoruz:))

Ay inşallah ben hiç bu kadar topik tombalak bişey olmadım boyumda 162 cm. Taşıyamıyorum fazlalıklarımı vallahi ağır geliyor. 20 kilo vermeliyim Geçen markette margarinlere baktım 250 gramdan 80 margarini bir arada düşündüm 20 kiloya denk geliyor o kadar çok ki.Haftada iki margarin eksiltmeye çalışıcam inşallah:))ee margarin sağlığa ne kadar zararlı biliyoruz:))
Kac kilosun canim benimde boyum 162 bende artik bu yükleri tasimak.istemiyorum :(

Back
X