Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şubatta doğum yaptım canım 90 kiloyla şimdi 80.5 kiloyum sen kaç kilo sunKac kilosun canim benimde boyum 162 bende artik bu yükleri tasimak.istemiyorum![]()
ALLAH bağışlasin canimBen şubatta doğum yaptım canım 90 kiloyla şimdi 80.5 kiloyum sen kaç kilo sun
Sağol canımcım süper inşallah çabuk çabuk gider kilolar:))çok gencim daha 27 me yeni girdim.fitte değil fipfit olcam çok kararlıyım.Eşimde arada takılıyor kilolarıma emzirdiğim için bişey diyemiyor ama zayıf ve bakımlı olmamı istediğini biliyorum.Önce kendim için sonra eşim için kilo vercem inşallahALLAH bağışlasin canim
Bende 93le basladim 87.4 um suan
Canım bence akşamları menü paylaşımı yapalım gün boyu yediklerimizi yazalım.haftada bir kilo bildirimi olsun.çok katı fazla kurala ihtiyacımız yok bence her akşam menü bildirimine yapılan sporda eklensin.mazeretsiz düzenli bildirimde bulunmayanı listeden çıkarırız falan.zamanla sistem oturur bence"))ay çok çok güzel olcak hissediyorum :)))Kizlar aklınıza gelen fikirleri soyleyin spor / topik kurallari babinda ne dusunuyorsaniz fikrinizi alayim not alacagim carsamba gunune takim kurallarımızı olusturalim.. yeterli sayıya ulaşırsak ikili takimlarda olusturabiliriz.
Bende 26 yasindayim kuzum vericez daha gencecigiz niye bu yükü tasiyoruzkiSağol canımcım süper inşallah çabuk çabuk gider kilolar:))çok gencim daha 27 me yeni girdim.fitte değil fipfit olcam çok kararlıyım.Eşimde arada takılıyor kilolarıma emzirdiğim için bişey diyemiyor ama zayıf ve bakımlı olmamı istediğini biliyorum.Önce kendim için sonra eşim için kilo vercem inşallah
Katliyorum zaten insanlar uyum icinde olursa kurala bile gerek yok hepimiz bu ilk heyecanla kalabilelim ve aktif olalim yeterCanım bence akşamları menü paylaşımı yapalım gün boyu yediklerimizi yazalım.haftada bir kilo bildirimi olsun.çok katı fazla kurala ihtiyacımız yok bence her akşam menü bildirimine yapılan sporda eklensin.mazeretsiz düzenli bildirimde bulunmayanı listeden çıkarırız falan.zamanla sistem oturur bence"))ay çok çok güzel olcak hissediyorum :)))
Bende gebelik düşünüyorum ve şunu söylüyorum sen şimdi böyle hamile kalırsan yüz kiloyla doğuma gidersin :)Bende burdan guzel bi enerji aldım bide basligin hosuma gitti canim benim fitt anne olmak INŞALLAH kilo verip anne olmak istiyorum canim![]()
Suanda kac kilosun?Bende gebelik düşünüyorum ve şunu söylüyorum sen şimdi böyle hamile kalırsan yüz kiloyla doğuma gidersin :)
Korkutmak lazm kendimizi. Zayıflayıp incecik gitmek istiyorum doğuma :)
Hayırlısı bakalım
Aynen:))yalnız o kadar gazA geldim ki inşallah bu gazla gider zayıf layaba kadar :)Bende 26 yasindayim kuzum vericez daha gencecigiz niye bu yükü tasiyoruzkiaynen kuzum bizde zayiflicaz artik yağlaru saklicam diye ugrasmicam
![]()
Bende bugun pizzayi reddetimmmbütün pizzayi esim yediii hemde sahurda
![]()
Canım bence akşamları menü paylaşımı yapalım gün boyu yediklerimizi yazalım.haftada bir kilo bildirimi olsun.çok katı fazla kurala ihtiyacımız yok bence her akşam menü bildirimine yapılan sporda eklensin.mazeretsiz düzenli bildirimde bulunmayanı listeden çıkarırız falan.zamanla sistem oturur bence"))ay çok çok güzel olcak hissediyorum :)))
Bende katilmak istiyorum arkadaslar. Bende 85.8 geldim bugün. Allah izin verirse azmedip 60lara kdr düsmek istiyorm. Bende yaglarimdan sikayetciyim. Biktim artik kilolu olmaktan. Kara kara ne giyecegimi düsünmek istemiyorum artk. Hemsireyim ve servisteki en kilolu insanda ben olmak istemiyorum. Böyle yani benim olayimda:)
Arkadaşlar günaydınnnn :)
Çok mutlu oldum böyle pozitif arkadaşlar gördüğüme
05.06.2016 da 98 kg idim. Şuan 93 kg yum.
Benim de hedefim 55 kg olmak . 1,68 boyum,29 yaşındayım.
Bu gece sahura kalkamadım. İftar menüm belli olsun yazarım hemen![]()
76,2 yim canmSuanda kac kilosun?
Arkadasim menu guzel ama once bi tanissak mi? Sen varim mi diyorsun simdi bana:))