- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
Yulaf ,kepek ,Müsli ,kahvaltı gevrekler zararlı birde Canan Karatay şunu dedi yulaf için siz at mısınız atlar tüketir onu diyePeki sizce sade yulaf ezmesi nasıl sagliklimi ondanda yarım kilo aldiydimda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yulaf ,kepek ,Müsli ,kahvaltı gevrekler zararlı birde Canan Karatay şunu dedi yulaf için siz at mısınız atlar tüketir onu diyePeki sizce sade yulaf ezmesi nasıl sagliklimi ondanda yarım kilo aldiydimda![]()
Daha neler varda yazmadım Sana kalbine inerdi yoksaCiddimisin canım evet bende arastirdim glukoz falan varmış vucuda çok zararliymis ya ..saol canım sayende yemem artık .. hem 1 haftadır diyetteyim tartıda eksi göremedim demekki gerçekten iyi degil![]()
Kiz at gibi olsak daha neYulaf ,kepek ,Müsli ,kahvaltı gevrekler zararlı birde Canan Karatay şunu dedi yulaf için siz at mısınız atlar tüketir onu diye
Merakla bekliyorum kuzumİki peynir mi kız ben avuç içim kadar peynir yiyorumbir gün tabağımın resmini Atıcam buraya şok olursunuz
çok yiyorum ben kaşık hesabı yapmıyorum bana ters doyunca kalkıyorum
![]()
Ayy arkadaşlar bana 77 kiloykene at gibi hatunsun diyorlardıKiz at gibi olsak daha ne![]()
Sen evli miydin canımDigidik digidik![]()
Siz daha yatmadınız mı kızlar bende sporsan sonra uyudum uykum filan yok yarın pazara gideceğim neler alayım onu düşünüyorum birde eşim daha gelmedi buzdolabını mı temizlesem onu düşünüyorumSen evli miydin canımdigidik digidik derken
![]()
kuzularım benı ızınlı mı yazarsınız ne yapalım :) @puantiyeli_kelebek ve @koza16
Başkan da geldiTamam canim izinli yazarim seniiyi tatiller
Valla uykum var aslında ama.. niye böyleyim ben yaaaSiz daha yatmadınız mı kızlar bende sporsan sonra uyudum uykum filan yok yarın pazara gideceğim neler alayım onu düşünüyorum birde eşim daha gelmedi buzdolabını mı temizlesem onu düşünüyorum![]()
Ben onu alamam canım boyun fıtığım var imkansız spor salonu hocamda dedi şaka ile karışık ortak bir işletme ama ben ortak işten dilim yandı imkansız bakalım şu belgeyi alayımda bakalım hayırlısı Hakkı'mızda
evet oluşsun canım sen çekirdekli al kendin evde çekersin olmaz mı
Doğru diyorsun sizin orada çekirdekte yoktur orada Tuğba kuruyemiş yada Tchibo var mı avmlerdeEvet cekebilirim ogutucu alirim ama kahve cekirdegini bulmak sorun
Bende şu okuduğum yazıyı bulamadım sinir oldumValla uykum var aslında ama.. niye böyleyim ben yaaaoğlum köründe kalkıyor aslında kızım da.. yat zibar di mi
![]()
Doğru diyorsun sizin orada çekirdekte yoktur orada Tuğba kuruyemiş yada Tchibo var mı avmlerde
Topik sahibimiz @puantiyeli_kelebek canımBen arada fasulye yardımcıyım
Ama izinli yazılman gerekir heralde @puantiyeli_kelebek ayarlar
![]()
Afiyet olsun canim musli haftaya bitecek bizde rahat nefes alacagiz inşallah :))Menüm gelsin sabah 1 kase Muslim öğle 4 kaşık kısır ve salata akşam 5 yaprak sarma 1 kase cacık
Oda mı yokAvm derken canim
![]()