Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yok kız merak etmiştir seni sen yokken girdi ya takıma ondan sormuştur şu yazıyı bulamadım sinir oldum yalancı konumuna girdim :KK70::KK70::KK70:
A a yok ne yalanci durumu:ıslık:

Saka bi yana canim ekmek et sut gozlemledigim kadariyla benim vucudumda bu etkiyi gosteriyor. Ilerleyen zamanlarda sporu arttiracagim belki o zaman spor kası korursa ekmegi azaltieim bende:super: ama simdilik boyle devam edeyim

A a yok ne yalanci durumu:ıslık:

Saka bi yana canim ekmek et sut gozlemledigim kadariyla benim vucudumda bu etkiyi gosteriyor. Ilerleyen zamanlarda sporu arttiracagim belki o zaman spor kası korursa ekmegi azaltieim bende:super: ama simdilik boyle devam edeyim
Bir gün bulucam o makaleyi inşallah :KK70:tabi herkes kendini vücudunu tanır:KK69:

Benim baglantilari kopardiniz diye bu me sevinc kizlar:duduk:
Sizi elektrik akimina kaptiririp sok dalgasi yaparim haa:işsiz::işsiz: ama uykum var anca sabaha yaparim:işsiz:

Haydik size iyi geceler ben kactiim:KK200:

Başkan da geldi:KK200::KK200::KK200:
Estağfurullah :110: benimki uyuyunca geliyorum takintili adam malum:ukala::ukala:
kitap okudum ne kitap ama ogluma aldim once.ben okuyayim sonra senin olsun oglum dedim şok oldu cocukcegiz bu senin kitaplarından çok ince ama dedi çocukluğumdan merak ettigim kitap seker portakali:-)

Benim baglantilari kopardiniz diye bu me sevinc kizlar:duduk:
Sizi elektrik akimina kaptiririp sok dalgasi yaparim haa:işsiz::işsiz: ama uykum var anca sabaha yaparim:işsiz:

Haydik size iyi geceler ben kactiim:KK200:
Tehdit etme Öperim seni fıstık :KK74: ;) kac gündür de bu resim bana ne çağrıştırıyor diye düşünüyordum buldum oniii jaks parov okuduğum gibi yazdım valla :oha:

Back
X