• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

F Fitfitfit sana tavsiyem rahatsızlığın var mu bilmiyorum ama glisemik indeksi göre beslenmen 0-50 arası limitsiz tüket
rahatsızlığım yok ama kan şekerim kısa sürede düşüyor, uzun süre tok tutacak ürünler araştırıyorum ben de. doğal yöntemler de bi süre sonra biraz sıkıyo malum. Seçenekleri arttıtarak devamlılığı sağlamak istiyorum

meyvenin kabuğundan yapıyolarmış, baya bi bilgi almış arkadaşım. Araştırdım ben de glisemik indeksi düşük ekmekler, tarçınlı falan, farklı değişik ekmekler var. Adı da sağlıklı ekmek merkezi olunca, ayrı bi güven verdi :)
Lütfen şu dükkan ismini silin

rahatsızlığım yok ama kan şekerim kısa sürede düşüyor, uzun süre tok tutacak ürünler araştırıyorum ben de. doğal yöntemler de bi süre sonra biraz sıkıyo malum. Seçenekleri arttıtarak devamlılığı sağlamak istiyorum
Bundan önceki mesajdaki dükkan ismini silin dediğim gibi bizim bilğimiz yok başka bir yerde araştırın

meyvenin kabuğundan yapıyolarmış, baya bi bilgi almış arkadaşım. Araştırdım ben de glisemik indeksi düşük ekmekler, tarçınlı falan, farklı değişik ekmekler var. Adı da sağlıklı ekmek merkezi olunca, ayrı bi güven verdi :)
Düzenleme kısmından siliniyor

Selam herkesee.

Gecmisi okuyamiyorum su an.

Dunku menumu yazayim.

Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
SalatalikSalatalik
1 dilim ekmek

Aksam
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 dilim ekmek

Su 1.2 litre

Commadante- Commadante- çok mu yoğundun fıstık hiç sesin çıkmadı :mapus:
Gec uyandim uyanuncada hemen yapmam gereken islerimi yaptim mesaiye gec basladim :)

Ben ilk gün yerim sonra koşu yolunda koşarım Nasıl olsa kimse olmaz çişim bile gelse kimseler görmez 5 km bir yol zaten:KK70::KK70::KK70:
Cisim bile gelse kimse gormez derken:KK70:
Napacaksin agac kenarina mi sey yapacaksin kiz yoksa:ıslık::KK70::KK70:

Dun akşam dogum gününde hamurislerini yedim ben malesef aslinda biraz da bilincli yedim cunku bayramda bozmama karari aldım. Ama sonrasında bi fena oldum anlatamam ayaklarımin altı sisti uyustum basima agrilar girdi ve farkettim ki eskisi gibi sinirsiz yiyemiyorm tikaniyorum.
Sabah kalktim hic birsey olmamış gibi karatay kahvaltimi yaptim kacamaksiz yoluma devam edecegim artık bayram seyran bahanesi olmadan :KK66:
Bende ayni durumu yasadim dun
Bayramdaki kacamagi planladik diye psikolojik olarak olumsuz mu etkilendik acaba . beklemeden hemen yaptik:KK20: neyse ha bugun ha yarin. Yaptik gitti daha yapmayiz boyle fazla kacamak:KK3:

Sagol canim Aynen hafif yaşamak varken çöp kutusu gibi gezmenin anlami yok:)
:KK9::KK9::KK9:

Miyav_su Miyav_su . Geldim geldim.onceden de gelmistim de gecmisi okudum bi ara islerime dondum tekrar okudum:confused:

Back
X