Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahatsızlığım yok ama kan şekerim kısa sürede düşüyor, uzun süre tok tutacak ürünler araştırıyorum ben de. doğal yöntemler de bi süre sonra biraz sıkıyo malum. Seçenekleri arttıtarak devamlılığı sağlamak istiyorum
Lütfen şu dükkan ismini silinmeyvenin kabuğundan yapıyolarmış, baya bi bilgi almış arkadaşım. Araştırdım ben de glisemik indeksi düşük ekmekler, tarçınlı falan, farklı değişik ekmekler var. Adı da sağlıklı ekmek merkezi olunca, ayrı bi güven verdi :)
hayır yeni girdim henüz, bilgim yoktu hemen siliyorum
Bundan önceki mesajdaki dükkan ismini silin dediğim gibi bizim bilğimiz yok başka bir yerde araştırınrahatsızlığım yok ama kan şekerim kısa sürede düşüyor, uzun süre tok tutacak ürünler araştırıyorum ben de. doğal yöntemler de bi süre sonra biraz sıkıyo malum. Seçenekleri arttıtarak devamlılığı sağlamak istiyorum
nasıl silebilirim, düzenleme ksımından mıBundan önceki mesajdaki dükkan ismini silin dediğim gibi bizim bileğimiz yok başka bir yerde araştırın
Tamam burada yasak dükkan ismi marka vermekhayır yeni girdim henüz, bilgim yoktu hemen siliyorum
Silinmemiş düzenleme kısmından siliniyornasıl silebilirim, düzenleme ksımından mı
Düzenleme kısmından siliniyormeyvenin kabuğundan yapıyolarmış, baya bi bilgi almış arkadaşım. Araştırdım ben de glisemik indeksi düşük ekmekler, tarçınlı falan, farklı değişik ekmekler var. Adı da sağlıklı ekmek merkezi olunca, ayrı bi güven verdi :)
tamam hallettim sanırımSilinmemiş düzenleme kısmından siliniyor
Afiyet olsun Canım çok güzel hafif beslenmişsinSelam herkesee.
Gecmisi okuyamiyorum su an.
Dunku menumu yazayim.
Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
SalatalikSalatalik
1 dilim ekmek
Aksam
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 dilim ekmek
Su 1.2 litre
İnşallah, yürüyüş koşu falan düşünüyorum sabah, umarım hedefe ulaşabilirimSağlıklı beslen kahvaltını mutlaka yap birde 30 dk hareket edersen verirsin merak etme
Yanında birde ağırlık yap sarkman olmasınİnşallah, yürüyüş koşu falan düşünüyorum sabah, umarım hedefe ulaşabilirim
Gec uyandim uyanuncada hemen yapmam gereken islerimi yaptim mesaiye gec basladim :)
Cisim bile gelse kimse gormez derkenBen ilk gün yerim sonra koşu yolunda koşarım Nasıl olsa kimse olmaz çişim bile gelse kimseler görmez 5 km bir yol zaten![]()

Bende ayni durumu yasadim dunDun akşam dogum gününde hamurislerini yedim ben malesef aslinda biraz da bilincli yedim cunku bayramda bozmama karari aldım. Ama sonrasında bi fena oldum anlatamam ayaklarımin altı sisti uyustum basima agrilar girdi ve farkettim ki eskisi gibi sinirsiz yiyemiyorm tikaniyorum.
Sabah kalktim hic birsey olmamış gibi karatay kahvaltimi yaptim kacamaksiz yoluma devam edecegim artık bayram seyran bahanesi olmadan![]()
Sagol canim Aynen hafif yaşamak varken çöp kutusu gibi gezmenin anlami yok:)