• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

kremsokola kremsokola merhaba boylarımız aynı, 61 kiloymuşsunuz yüzünüz Nasıl çökmüş durmuyor değil mi? Teşekkürler
Selam, yok simdiye kadar hic oyle bir yorum almadim ya da kendimi oyle gormedim. Hedef kilom 55, daha once o kilodayken de yuzumun cokuk durdugunu zannetmiyorum=)

Kizlar cok yogunum, okulun kariyer gunleri basladi. Buyuk firmalarla mulakatlarim var, yaz staji ve doktora sonrasi full-time is icin. O nedenle pek giremiyorum kusura bakmayin. Hemen menu paylasayim:

Cumartesi
Sabah: 2 parca fume et, 2 yumurta, badem unlu 2 pankek, 3 kk peynir, domates, sutlu kahve
Aksam: Tavuklu peynirli salata, 3-4 parca patates kizartmasi, 2 bira

Pazar
Sabah: 2 parca fume et, 2 yumurta, badem unlu 2 pankek, 3 kk peynir, domates, sade kahve
Aksam: 2 parca kuzu pirzola, mantarli brokoli, 1 kucuk domates sogus

Bu aksam bi is yemegi var, orda ne servis edilirse onu yiyecegim. Ama fazla bisey yiyebilecegimi zannetmiyorum, cunku Turkiye'den 3 sene once aldigim etegi giyicem ve kendisi 36 beden. Icinde nefes alabilmem bile bi mucize=))

Iyi geceler herkesee.

Menumu vereyim.

Sabah
1 peynirli sucuklu tost
Domates
Salatalik
Zeytin
Cay
1 tane minik cikolata

Aksam
1,5 kase mercimek corbasi (unsuz yapiyorum ben)
Salata
Yogurt

Su 1 litre :olamaz:

Sporum yine yok. Bugun tekrar biseyler yaptim dizime. Ne oldugunu da anlamiyorum. Doktora gidecegim galiba:KK43:

Geçmiş olsun canım spor yaparken çok fazla yüklenme dizine bende ilk zamanlar acemice spor yapıyordum her tarafım ağrıyordu. Mutlaka ısınma ve soğuma hareketleri de yap :)) menün güzel ama çikolata olmamış. Minnacık olması ve sabah yemiş olman hafifletiyr yine de :)))

Maalesef canım ishal iştahsızlık arada ateş tam gaz. Üzerine bugün kızım da çıkardı ve ishal iştahsızlık halsizlik başladı. Resmen depresyona girdim moralim çöktü :KK43:

Teşekkür ederim canım yarın doktor a gitmeyi düşünüyorum sorarım inşallah canim.

Bizim kız yumurtayı yine zorla yemiş Kıyamam sana :) afiyet olsun canım menun çok güzel yine.

Bebisin üzerine kızım da eklendi aynı belirtilerle, üzerine kaymak oldu. Birde okul un açılmasına nasıl denk geldi. Rabbim tüm hastalara şifa versin

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah.

Ben ilk yıldonumumuzde pasta almıştım, masayı kuru gul yapraklarıyla süslemiştim. Yemek yapmıştım işte. Ama benim bebiş vardı ondan böyle oldu. Bebiş yoksa yada bırakabileceğin yer varsa bi yemek ayarla, bi de kullanabileceği bişey mesela saat, merakı varsa tesbih gibi bişey al bence. Erkekler resimmiş şeymiş çok ilgilenmiyor yani ilgilense bile eve asıyorsun kendine yapmış gibi oluyor bence.
saatı falan da var kuzum ya yemek hadı kolay ıs de

Iyi geceler herkesee.

Menumu vereyim.

Sabah
1 peynirli sucuklu tost
Domates
Salatalik
Zeytin
Cay
1 tane minik cikolata

Aksam
1,5 kase mercimek corbasi (unsuz yapiyorum ben)
Salata
Yogurt

Su 1 litre :olamaz:

Sporum yine yok. Bugun tekrar biseyler yaptim dizime. Ne oldugunu da anlamiyorum. Doktora gidecegim galiba:KK43:
Afiyet olsun Canım bugün mutlaka çık doktora umarım önemli birşey yoktur

Vilma 37 Vilma 37 canım nasılsın tatil Nasıl gecti

Bayramın ikinci günü kulaklarını çınlattım.
1 dlm baklava yedim, ondan sonra iflah olmadım.
Başım ağrıdı , uykum geldi ,öğleden sonra 3 saat uyudum, iştahım kabardı, tutamdım deli gibi yedim :(

vücut tatlıya tepki vermeye başladı :)

Back
X