Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ye canim protein ye bol bol onun disindakileri kisitla yeter. Et yedirsin sana bol bol :)))
Hahhahha, beni baliklarla bifteklerle besle diyim=)) saka bi yana zaten deniz kiyisina gidiyoruz bol bol deniz urunu yerim cok sorun olmaz diye umit ediyorum, bi de yuzme giricek tabi isin icine
Bugün ki menüm kahvaltıda domates-salatalık avuç içi kadar peynir, yumurta Can'ım istemedi 1 çay bardağı ceviz ,sade Türk kahvesi,Ramazan olduğu için öğle yemeği çıkmıyor akşam ise 1 küçük kase tarhana çorbası,1 karnıyarık ,1 kase yoğurt,1 kase bol yeşillikli salata regli olduğum için uzun zamandır tatlı yemiyordum 1 çatal güllaç yedim kızlar gün boyunca 3 litre su içtim ve şekersiz çay herkese afiyet iftardan sonra eşimle yürüyüş yapıcaz
Bence super menu:halay:

Kızlar daha fazla beklemek istemedim listeyi yayınladım sitede aktif olduğu halde topikte olmayanlari cikarmak icin bir sonraki tarti gününe kadar bekleyecegim. 1 hafta boyunca mazeretsiz yazmayan listeden çıkacak biraz ozen göstererek bu kiloları atacagiz hep beraber :KK19:
Evet gerçekten disiplin şart yoksa :kızgın::kızgın::kızgın:

Bugün ki menüm kahvaltıda domates-salatalık avuç içi kadar peynir, yumurta Can'ım istemedi 1 çay bardağı ceviz ,sade Türk kahvesi,Ramazan olduğu için öğle yemeği çıkmıyor akşam ise 1 küçük kase tarhana çorbası,1 karnıyarık ,1 kase yoğurt,1 kase bol yeşillikli salata regli olduğum için uzun zamandır tatlı yemiyordum 1 çatal güllaç yedim kızlar gün boyunca 3 litre su içtim ve şekersiz çay herkese afiyet olsun iftardan sonra eşimle yürüyüş yapıcaz

Harika iftara davetli oldugun halde böyle afiyet olsun balım
Bayılırım et - balık :kk77::kk77::kk77:

Dukan tam senlik desene:))

Ben geldimm tekrar kızlar ben bugün bi çay içmeye başladım ve ormalde kabızlık sorunu olan biriyim 2-3 günde bir anca cıkarım bugün cıkmama rağmen bağırsaklarım aşırı hareketli sanırım bu çay yapıyo bunu.
Kilo vermeye yardımcı olsun diye aldım bakalım etkisi olacak mı böyle :KK58:

Bugunku menum:
Sabah: yarim muz, bir yumurta, 1 tatli kasigi yulaf kepegi ve 1 tatli kasigi protein tozuyla krep
Oglen: tavuklu avokadolu salata
Aksam: brokolili peynirli tavuk, lahana salatasi

Oglen yemegini yedim, aksam yemegi planim da bu sekilde. Yaklasik 1200 kalorilik bi menu. Aksama da pilates yapma planim var.

Kardiyo daha cok kalori yaktirir plates daha ince gösterir.. karar senin bitanem :)
Son sporumda plates oldu cnm ama su basen calistiran kisim basen incelten kismi yaptim ogretmenim gostermisti lisedeyken o platese giriomus biraz top ustunde yaptim sonra indim onu yaptim 25 le baslayin demisti ilk 30 la basladkm ben gecen gun. Bugunde 50ye cikardim 40tan sonra zorlansamda acisada canim aciyidir :)

Ben geldimm tekrar kızlar ben bugün bi çay içmeye başladım ve ormalde kabızlık sorunu olan biriyim 2-3 günde bir anca cıkarım bugün cıkmama rağmen bağırsaklarım aşırı hareketli sanırım bu çay yapıyo bunu.
Kilo vermeye yardımcı olsun diye aldım bakalım etkisi olacak mı böyle :KK58:

Cayin adı ne canim?

Bugunku menum:
Sabah: yarim muz, bir yumurta, 1 tatli kasigi yulaf kepegi ve 1 tatli kasigi protein tozuyla krep

Oglen yemegini yedim, aksam yemegi planim da bu sekilde. Yaklasik 1200 kalorilik bi menu. Aksama da pilates yapma planim var.

Super bir menü afiyet olsun

Son sporumda plates oldu cnm ama su basen calistiran kisim basen incelten kismi yaptim ogretmenim gostermisti lisedeyken o platese giriomus biraz top ustunde yaptim sonra indim onu yaptim 25 le baslayin demisti ilk 30 la basladkm ben gecen gun. Bugunde 50ye cikardim 40tan sonra zorlansamda acisada canim aciyidir :)

Masallah sana canım hadi bakalım gitsin yağlar

Bugunku menum:

Afiyet olsun Canım sen tavuğu çok mu seviyorsun ben 20 senedir yemem maşallah sana:nazar::nazar::nazar:

Back
X