Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum 6 ay önce dogum yaptim 101 kilo ile doguma gittim 2 hafta önce 94.5 şimdi 91.3 boy 175 hedefim 75 kg tartılma günleri vb bilgilendirebilirmisiniz

Hosgeldin canım
Yeni gelenleri artik bir haftalik deneme surecinden sonra listeye alıyorum bu surede katılımın aktifligine göre listeye girebilirsin tarti gunlerimiz carsamba günleridir. Günlük menü ve spor yazip mümkün olduguncada menu yorumu yapıyoruz. Bu kadar canım var mısın bizimle;)

Bende burdayım @puantiyeli_kelebek :)
Mesajları okudum yine birikmiş :)
Bugün hem misafirim vaar, hem regl olacak gibiyim regl günüm. Şişkinlik, sinirlilik, gerginlik var fazlaca :(

Sahurda da çok yiyemedim.
Eşim simit almış, 1 lokma simit yedim tadımlık. 1,5 kabuklu salatalık
2-3 parça karpuz bu kadar

Bugünki menüm;
Sabah;sabah tam buğday ekmeğinde peynirli tost
1 tane haşlanmış patates
Çay

Öğlen,
Sebze yemeği
1 avuç kuru yemiş

Akşam,
Kuzu incik
Salata
Ayran

Tatlim gulum bidenem tam bugday unlu ekmekle tost güzel 1 patates de guzel bir secenek emmmeeee ikisi neden birarada sekerim ikisi ayri seceneklerdir birarada tuketme:)

Sahurda da çok yiyemedim.
Eşim simit almış, 1 lokma simit yedim tadımlık. 1,5 kabuklu salatalık
2-3 parça karpuz bu kadar

Havalar sıcak ondan mi yiyemiyorsun canim yarim yiyip yaninda 1 parca peynir bardak süt ne doyurucu olurdu oyhh canim cekti galiba :KK45:

Tatlim gulum bidenem tam bugday unlu ekmekle tost güzel 1 patates de guzel bir secenek emmmeeee ikisi neden birarada sekerim ikisi ayri seceneklerdir birarada tuketme:)
Ay gece çok yorucuydu benim için inan o kadar enerjisiz kaldım ki karbonhidrat almalıydım yoksa fıstıklı kadayıfa gömülcektim.Bir komşum var pastahaneci sağolsun çok zayıfmışım gibi envai çeşit pasta tatlı getirir.getirme dedikçe getirir.ama tuttum kendimi

Havalar sıcak ondan mi yiyemiyorsun canim yarim yiyip yaninda 1 parca peynir bardak süt ne doyurucu olurdu oyhh canim cekti galiba :KK45:
Aaa peynir dedinde peynirde yedim 1 dilim unutmuşum onu. Yok eşim çok ısrar etti ama yiyemedim midem almadı. Dün gece halsizdim çok yermden kıpırdayamıyodum. Ondan sanırım keyfim yoktu yiyemedim..

Ay gece çok yorucuydu benim için inan o kadar enerjisiz kaldım ki karbonhidrat almalıydım yoksa fıstıklı kadayıfa gömülcektim.Bir komşum var pastahaneci sağolsun çok zayıfmışım gibi envai çeşit pasta tatlı getirir.getirme dedikçe getirir.ama tuttum kendimi

Allahim fistikli kadayif demeyin banaaa:))) cok severim Komşun sen zayiflama istiyor galiba sende evde oguten senden baska biri yoksa baska bir komsuna ver hangisi zayiflamasin istiyorsan ona ver daka bi yana cidden evde durmasin gidip gelip gözün ona takılır bi anda midede bulursun ;)

Dukanda böyle oluyor çok mutlu oluyor insan hergün gram gram eksildiğini görünce:)

Böyle devam eder insallah ama bazen günler biyunca sabit kalip biranda 1 kilo verenler var o gunler gelince moralim bozulur benim :( o yüzden haftada 1 tartilmaya gayret etmeliyim

Allahim fistikli kadayif demeyin banaaa:))) cok severim Komşun sen zayiflama istiyor galiba sende evde oguten senden baska biri yoksa baska bir komsuna ver hangisi zayiflamasin istiyorsan ona ver daka bi yana cidden evde durmasin gidip gelip gözün ona takılır bi anda midede bulursun :KK66:
Ki ben aşırı derecede tatlı düşkünüyüm hamileliğimiide bu kiloların sebebide tatlıdır.27 kilo aldım 5.ayıma kadar 2 kilo almıştım multivit versi bana nir iştahımı açtı 6.ayın sonunda 12 kilo almıştım.devamı geldi zaten.tatlıyı hamurişini kestiğim an zayıflıyorum kendimi de biliyorum ama tatlı yok mu böyle harrt diye ısırınca ağzında rio karnavalı oluyor sanki.kimse şişmanlamasın herkea zayıf olsun şişman olmasını istediğim kimse yok .eşimin abisine gönderiyorum ben canım yiyipte kilo almayan şişmanların sevmediği xins insanlardan kendisi:)

Böyle devam eder insallah ama bazen günler biyunca sabit kalip biranda 1 kilo verenler var o gunler gelince moralim bozulur benim :KK43: o yüzden haftada 1 tartilmaya gayret etmeliyim
Duraklamaya girdiğinde hiç sıkma canını ben de girmiştim.1 hafta sürdü biraz daha fazla hareket et suyunu artır sonra devam ediyor yine.su çok önemli canım protein diyetleri böbreği çok yoruyor yeterli su içmezsen

Ki ben aşırı derecede tatlı düşkünüyüm hamileliğimiide bu kiloların sebebide tatlıdır.27 kilo aldım 5.ayıma kadar 2 kilo almıştım multivit versi bana nir iştahımı açtı 6.ayın sonunda 12 kilo almıştım.devamı geldi zaten.tatlıyı hamurişini kestiğim an zayıflıyorum kendimi de biliyorum ama tatlı yok mu böyle harrt diye ısırınca ağzında rio karnavalı oluyor sanki.kimse şişmanlamasın herkea zayıf olsun şişman olmasını istediğim kimse yok .eşimin abisine gönderiyorum ben canım yiyipte kilo almayan şişmanların sevmediği xins insanlardan kendisi:)

O yiyip de kilo.almayan insanlar genelde cok yemiyor emin ol bir yönden dengeliyorlar kimisi milletin icinde yer evinde yemek bile yapmaz kimisi yemeğin alasini yapar sadece en guzelinden tadimlik yer istahli yediginden herkes cok yiyor sanir kimisi aksam yemegini sevmez rahatsiz olur zayif olur kjki kahvalti yapmaz kahve ile geçirir vs vs ben kimi incelediysem illa böyle bi avantaji.oluyor. o tatliyi nasil bir anlatma seklidir yarabbim damagimda hissettim resmen:)))

Duraklamaya girdiğinde hiç sıkma canını ben de girmiştim.1 hafta sürdü biraz daha fazla hareket et suyunu artır sonra devam ediyor yine.su çok önemli canım protein diyetleri böbreği çok yoruyor yeterli su içmezsen

Gunde 3 lt ye yakın su içiyorum canim 2 yesil cay siyah cay bizim ailede urik asit rahatsizligi da var tedbirli olmak lazim. Ama tavsiyen cok iyi hareketi ve suyu arttiririm tatlimm cok sagol

Back
X