- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
@puantiyeli_kelebek xanım ben senden daha yaşlıyım o Zaman yaşım 32

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy estağfurullah 30 un neresi yaşlııı çok gençsin dahaZaten asıl olması gereken haftada 1
İnşallah vericez hep birlikte
![]()
Bamya hic sevmem ama yemegin harika gorunuyor
Bilmiyorum canım ama olmaz diye düşünüyorumZaten yaz tatilindeyim öncelikli amacım sıkılaşmak eylüle kadar o yüzden biraz daha disiplinli olmak istiyorum
![]()
Bakalim sitesinde ne diyormus urunle ilgili:Merhaba , bende zayıflama yolunda ilerliyorum. Dukan diyeti ile yoluma devam ediyorum. Fakat bu aralar FITPACK diye bir ürün duydum.Çok etkili olduğu söyleniyor. Whey proteini içeriyormuş ve sıkılaşarak zayıflatıyormuş. Deneyen varsa bilgi verebilir mi?
Bakalim sitesinde ne diyormus urunle ilgili:
"Fitpack toz formundadır. Yarım yağlı süt ile karıştırılarak içilir. İlk 2 gün 3’er saat arayla FITPACK tüketilir, başka katı gıda alınmaz. Kalorisiz içeceklerin tüketilmesinde herhangi bir kısıtlama yoktur. Bu süreçte en az 2,5 - 3 LT su tüketilmelidir. 2. günden sonra, 2 ana öğün yerine FITPACK (tercihen sabah ve akşam) kullanılır, bu öğünlerde başka bir katı gıda alınmaz. Diğer ana öğünde ise 500 kaloriyi aşmayacak şekilde sağlıklı yemek (tercihen öğlen) tüketilir.
Bu öğünler arasında her biri 100 kaloriyi geçmeyecek şekilde 3 ara öğün kullanılır. Diyet içerisinde günlük 2,5 - 3 litre su içilmesi gereklidir."
Yani kisaca diyor ki, siz kilo vermek icin gereken herseyi yapin, hatta bi de kendinizi ac birakin (gunde 500 kaloriyi asmayacak sekilde saglikli yemek!!), parayi da biz kazanalim. Sacmalik...
Ben çok severim özellikle ekşili bamya yemeğiniBamya hic sevmem ama yemegin harika gorunuyor![]()
Merhabalar hanimlar
Defalarca kez kilo verip tekrar almis yada dur durak bilmeden başını alıp giden kilolardan artık sıkılmış ve bu gidişata bir durdemek isteyen var mi aranızda?
Ben 2 hafta once diyete basladigimda 108 kiloydum. suan 104.2 kiloyum. Nisan 2017'de 70 kilo olmayı planliyorum. Daha erken varmak icin elimden geleni yapacagim bu uzun vadeyi ayagim yere saglam bassin hayal kırıklığına ugramayayim diye belirliyorum.
☆Diyet metodu tamamen size kalmış. Sagliksiz diyetler olmasin yeterkilo verelim evet ama canimizdan kiymetli degil.
☆Kararli hanimları bekliyorum. Surcebilir düşebiliriz ama yolumuzdan asla sapmayalim.
☆ Menu ve faaileyetler hergun yazilacaktir. Mumkun oldugunca herkes diger menuleri okuyup yorum yapacaktır.
☆Aktif olup hergun yazacagiz ki burasi bizim motivasyon kaynagimiz olsun.
☆tercihen 80 kilo ustu arkadaşlar katilsin istiyorum ki benim yolum uzun.. benimle uzun sure devam edebilecek kisiler olsun.
☆ Carsambaya kadar aramiza katilanlar direk listeye girebilecek sonrasında katilanlar 1 haftalik deneme suresinden sonra listeye girebilecek. Böylece gercekten istikrarlı kararli olan arkadaslarla yola devam edecegiz..
☆Tarti gunlerimiz Çarşamba gunleridir.
☆ 1 hafta mazaret olmaksizin yazmayanlar listeden cikarilacaktir. Gucenmesin kimse
☆ Bundan böyle hedef kiloya ulasincaya kadar benim en onemli islerimden biri bu topiktir. Ben bu kadar ciddiye aliyorsam herkes onemsemeli ki hedefimize cabucak varip fit kadın/Anneler olalım.. Bir söz verdik sözümuz havada kalmasin dimi..
Eveettt simdilik boyleBana katilmak ister misiniz ?
Eki Görüntüle 1853789
Deneme surecindeki Katılımcı(lar)
@Mor Vampir 21 y/1.56boy/ 63.7kg/ hdf55
Afiyet olsun tatlı fazla değil mi hem dondurma hem pudingİftar = Yarım porsiyon taze fasulye, 5 kaşık erişte yoğurtlu sebze salatası
Ara = 2 top dondurma, 3 kaşık puding
Sahur belli değil, ilerleyen saatlerde yazacağım.
Katılıyorum tamamen para tuzağıBakalim sitesinde ne diyormus urunle ilgili:
"Fitpack toz formundadır. Yarım yağlı süt ile karıştırılarak içilir. İlk 2 gün 3’er saat arayla FITPACK tüketilir, başka katı gıda alınmaz. Kalorisiz içeceklerin tüketilmesinde herhangi bir kısıtlama yoktur. Bu süreçte en az 2,5 - 3 LT su tüketilmelidir. 2. günden sonra, 2 ana öğün yerine FITPACK (tercihen sabah ve akşam) kullanılır, bu öğünlerde başka bir katı gıda alınmaz. Diğer ana öğünde ise 500 kaloriyi aşmayacak şekilde sağlıklı yemek (tercihen öğlen) tüketilir.
Bu öğünler arasında her biri 100 kaloriyi geçmeyecek şekilde 3 ara öğün kullanılır. Diyet içerisinde günlük 2,5 - 3 litre su içilmesi gereklidir."
Yani kisaca diyor ki, siz kilo vermek icin gereken herseyi yapin, hatta bi de kendinizi ac birakin (gunde 500 kaloriyi asmayacak sekilde saglikli yemek!!), parayi da biz kazanalim. Sacmalik...
Yahu 27 gr toz koydugunuz 250 ml sut sizi ne kadar tok tutabilir?? Kirin 3 yumurta yiyin, 210 kalori 6 gr protein 5 gr yag sifir karbonhidrat sifir katki maddesi sifir para tuzagiHaklı olabilirsin ama sonuçlar mükemmel duruyor. Ve fitpack 4 saate kadar tok tutarak diyete destek oluyormuş bilemedim ki![]()
@puantiyeli_kelebek xanım ben senden daha yaşlıyım o Zaman yaşım 32![]()
Kızlar bugün ki menümü yazayım eve gidince yazamaya bilirim çünkü şuan sporda çok yoruluyorum birde sabah saat 6 da grup gelicekmiş o yüzden molada yazıyorum kahvaltım 1 haşlanmış yumurta çok zor yedimdomates-salatalık ,avuç içi kadar peynir, 1 çay bardağı karışık kuruyemiş 2 adet erik ,şekersiz çay, duble sade Türk kahvesi ,3 litre yakın su ,1 adet sade maden suyu saat 3 gibi açıktım 1 avuç leblebi yedim akşam ise tereyağlı mercimek çorbası,mantar sote,semizotlu yogurt 1 saat Kardio ,1 saat ağırlık yaptım akşam eşimi ikna edersem 1 saat yürümem lazım en çünkü leblebi ve erik yedim
![]()