Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bakalim sitesinde ne diyormus urunle ilgili:

"Fitpack toz formundadır. Yarım yağlı süt ile karıştırılarak içilir. İlk 2 gün 3’er saat arayla FITPACK tüketilir, başka katı gıda alınmaz. Kalorisiz içeceklerin tüketilmesinde herhangi bir kısıtlama yoktur. Bu süreçte en az 2,5 - 3 LT su tüketilmelidir. 2. günden sonra, 2 ana öğün yerine FITPACK (tercihen sabah ve akşam) kullanılır, bu öğünlerde başka bir katı gıda alınmaz. Diğer ana öğünde ise 500 kaloriyi aşmayacak şekilde sağlıklı yemek (tercihen öğlen) tüketilir.
Bu öğünler arasında her biri 100 kaloriyi geçmeyecek şekilde 3 ara öğün kullanılır. Diyet içerisinde günlük 2,5 - 3 litre su içilmesi gereklidir."

Yani kisaca diyor ki, siz kilo vermek icin gereken herseyi yapin, hatta bi de kendinizi ac birakin (gunde 500 kaloriyi asmayacak sekilde saglikli yemek!!), parayi da biz kazanalim. Sacmalik...

Reklam kokuyordu mesaj tatlim zaten ban yemis :))

İftar = Yarım porsiyon taze fasulye, 5 kaşık erişte yoğurtlu sebze salatası

Ara = 2 top dondurma, 3 kaşık puding

Sahur belli değil, ilerleyen saatlerde yazacağım.

Iftar güzel dondurman da güzel ama ondan sonra dur da guzelim:)) afiyet olsun canım

Bizim topiğin amacıda boyle hayırlı olsun canım bızde kılo verıp sağlıklı anne olmayı hedefliyoruz bızım topıgede yaz ara sıra kilolarımızda aynıymıs :) inşallah hayırlısyla hedefimize ulaşırız

Merhaba canim. Evet kilolarimiz ayniymis sizin gurup hangisi? Takipleselim canim bakalim kim önce hedefe varıyor gel yarışalim dicem ama gurup arkadaşlarini birakmazsan anlarim;)

Sana mi yazmışım ben o mesajı? Senin devam ettiğini biliyorum tatlim hergun katilimin var:KK66:
bana yazmissin canimmmmm...bugun 2 yumurta domates sal;atalik yedimkahvaltida oglen arasi yesil cay iftara kisir yedim bol malzemeli yaninda domates salatalik yine.. daha da yemedimm yogurt yiyecem,,,emziren anneler icin dukan diyeti var onu yapmaya calisiyorum...yesilllll kahve zamani:halay::halay: 45 dakika tempolu yuruyus ve 40 mekik cektimmm:spor::spor::spor::spor:

bana yazmissin canimmmmm...bugun 2 yumurta domates sal;atalik yedimkahvaltida oglen arasi yesil cay iftara kisir yedim bol malzemeli yaninda domates salatalik yine.. daha da yemedimm yogurt yiyecem,,,emziren anneler icin dukan diyeti var onu yapmaya calisiyorum...yesilllll kahve zamani:halay::halay: 45 dakika tempolu yuruyus ve 40 mekik cektimmm:spor::spor::spor::spor:
AFiyet olsun dukandasim.. galiba yanlis kisi sandım tatlim.

Merhaba canim. Evet kilolarimiz ayniymis sizin gurup hangisi? Takipleselim canim bakalim kim önce hedefe varıyor gel yarışalim dicem ama gurup arkadaşlarini birakmazsan anlarim:KK66:
bizde yarısıyoruz gerçi ramazanda çok dıkkat edemedım spor yapamadm ama 4 gun sonra ramazan bıtıyor ben uğrarım burayada ama sende yazabılırsın oraya cok tatlı ordakı kızlarda :) evliliğim için 35 kilo konu ismi bizde ayıflayp anne olmak ıstıyoruz inşallah...

Bende zayıf hamiş olmak isteyenlerdenim :)
Anca girebildim. Bugün çok yoruldm.
Bugün 75,8 gördüm kızlar. Bayrama kadar 75 görücem diyodum. Gördüm çok şükür.
Daha yol uzun 8-10 kilo var daha.
İftarda;
İki kaşık mercimek çorbası
4-5 kaşık patlıcan oturtma
3-4 kaşık tavuk sote
İftardan sonra ;
Yarım irmik tatlısı( çikolata soslu)
1 kçk dilim mozaik pasta
Bi küçük kase dondurma

Ödül yaptm kendime bugün aama ondan oldu böle :)

Back
X