- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
Canım imkanın varsa sabah 1 saat akşam 1 saat yürüyuruyusu artiracam yavas yavas 1 saat yapacam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım imkanın varsa sabah 1 saat akşam 1 saat yürüyuruyusu artiracam yavas yavas 1 saat yapacam![]()
Afiyet olsun Canım bende zayıflayıp hamile kalmak istiyorum inşallah hep birlikte burada başaracagız onu yanlız senin tatlıya düşkünlüğün var galiba bir şekerini ölçütür istersen dikkatimi çektiBende zayıf hamiş olmak isteyenlerdenim :)
Anca girebildim. Bugün çok yoruldm.
Bugün 75,8 gördüm kızlar. Bayrama kadar 75 görücem diyodum. Gördüm çok şükür.
Daha yol uzun 8-10 kilo var daha.
İftarda;
İki kaşık mercimek çorbası
4-5 kaşık patlıcan oturtma
3-4 kaşık tavuk sote
İftardan sonra ;
Yarım irmik tatlısı( çikolata soslu)
1 kçk dilim mozaik pasta
Bi küçük kase dondurma
Ödül yaptm kendime bugün aama ondan oldu böle :)
3 kaşık puding yedim burnumdan getirdiniz :)))
Benim sizden çekeceğim var :))
Hoşgeldin Canım ilk bir hafta deneme süresince yazarsan grubumuza giriyorsun zaten@puantiyeli_kelebek bende zayıflayıp hamile kalmak istiyorum ilk hedefim 10 kg olsun ama hamile kalmak istediğim kilo 75 olsa süper olur![]()
Günaydın Canım yumurta ve kuruyemiş ye onlar enerji veriyorGün aydın olmuş o kadar uykusuzum ki bebiş 2gecedir uyutmuyor ne yesem de enerji toplasam acaba![]()
Lotus çiçeği çayı içinde bir kaç bitki daha var ama karışık çay.Cayin adı ne canim?
Süpersin Canım bende çok seviyorum spor yapmayıHahaha tesekkur ederim=) aslinda kisin acik havada kosuyodum hep, cok memnundum halimden ama yaz sicaklarinda spor salonuna mahkum oldum. hamster gibi hissediyorum makinelerin ustundeyken=)) ama eliptigi seviyorum ben de, ustunde video izliyorum oyun oynuyorum bi bakmisim 30-40 dk olmus 200-300 kalori yakmisim=) agirlik calismayi da seviyorum aslinda, gecen sene body beast diye bi program yapmistim coooook tatmin ediciydi, 50 kiloyla squat yapiyodumama iste sonra yedim yedim oturdum popomun ustune boyle oldum=))
Afiyet olsun Canım kıyafet bulmanada sevindim malum kilolu olunca insan malesef aradığı gibi bir kıyafet bulamıyorDunki menum:sabah sutlu icecek
Oglen yok
Aksam firinda kofteli patates bir kepce corba biraz salata
Dun bayram ve dugun alisverisine ciktik kiyafet baktik baya yoruldum o sicakta gezerken giy cikar goy cikar kiyafet buldum cok sukur .ylaf kepegimi de aldim burde kayisili cay aldim migrostan
Zaten tartı günümüz Çarşamba değil miKizlar ben dunden beri regl modundayim siskinim yani tartilmasam olmazmi tartilirsam kilolu cikicam;(
Carsam ba ben bildiremedim cnm ya hata aliodum surekli oyuzden carsamba tartilicamizida goremedim anca bugun gordumZaten tartı günümüz Çarşamba değil mibugünde mi tartılıyoruz kafam karıştı
![]()
Bayılırım temizlik yapmayaLotus çiçeği çayı içinde bir kaç bitki daha var ama karışık çay.
Bu arada dün gelemedim ani misafir çıktı akşam için temizlik ve yemek hazırlığı olunca akşam da misafir ağırladık o yüzden yoktum :)
Bugün buralardayım tabi bir kaç saat işlerim var perdeler yıkanıyor onları asacağım falan akşama doğru da spor yapıcam :)
Anladım Canım @puantiyeli_kelebek bir sor istersenCarsam ba ben bildiremedim cnm ya hata aliodum surekli oyuzden carsamba tartilicamizida goremedim anca bugun gordum
Vericeksin Canım sağlıklı beslenerek ve spor yaparak bunun başka bir yolu yok sonrada hep böyle devam edeceğizBen nasil kilo vericem suan kendimi sisman hisediyorum cabaliyorum sanki kilo veremiyorum
Kolay gelsin sana da :) Dolapta cheese cake var misafirlere yapmıştım içim gidiyor yiyemiyorum çok fenayımBayılırım temizlik yapmayabirazdan bende yapacağım bugün dükkana gitmedin temizlik için
sonrada yürüyüş yapacağım
kolay gelsin Canım
Kesin çözümü söyleyeyim sana çöpe atKolay gelsin sana da :) Dolapta cheese cake var misafirlere yapmıştım içim gidiyor yiyemiyorum çok fenayım![]()
Insallah cnm insallahVericeksin Canım sağlıklı beslenerek ve spor yaparak bunun başka bir yolu yok sonrada hep böyle devam edeceğiz
İnanmıyorum yaa yok ben hayatımdan tatlıyı çıkartamam çünkü bunu istemiyorum az da olsa yerim ama sık sık değil tabi :) Bir de atamam ben ya yazık yemek dökme huyum yoktur hiç benim dışımda yiyenler var bir de :)Kesin çözümü söyleyeyim sana çöpe atbende çok tatlıya düşkündüm eşim yastığımın altına jelibonlar saklardı
onları yemeden uyuyamazdım yada baklavasınız tatlısız
önce onları çöpe attım eşim eve getirince karşımda yedi irademe sahip çıktım 3 senedir ağzıma tatlı girmedi gecen iftar yemeğinde 1 çatal güllaç yedim oda adetliydim birden yedim sonra midem bulandı
Bende sevmem ama kurtulmak için ilk Başlarda öyle yapmıştım şimdi eşim evde yer karşımda yer hiç Can'ım istemez bırakmak istiyorsan öyle yap küçük bir tavsiye yada başkalarına yedir kendin yemeİnanmıyorum yaa yok ben hayatımdan tatlıyı çıkartamam çünkü bunu istemiyorum az da olsa yerim ama sık sık değil tabi :) Bir de atamam ben ya yazık yemek dökme huyum yoktur hiç benim dışımda yiyenler var bir de :)