Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Insallah cnm insallah
Seninle boylarımız aynı fakat başlangıç kilon senin bana göre düşük ben 98 kg dan indim 77 kg birde bende insülin direnci var çok zor kilo veriliyor onunla belki biliyorsundur sen benden çok daha fazla verirsin emin ol kararlı ol gerisi gelir birde kendine asla bahane uydurma

Seninle boylarımız aynı fakat başlangıç kilon senin bana göre düşük ben 98 kg dan indim 77 kg birde bende insülin direnci var çok zor kilo veriliyor onunla belki biliyorsundur sen benden çok daha fazla verirsin emin ol kararlı ol gerisi gelir birde kendine asla bahane uydurma
Bahane derken cnm bahane uyrdurmuyorum suan .sana masallah cnm baya vermissin bende seker cikmadi ama sanki seker varmis gibi kilo vermem cok zor benimde bende 87ile basladim bu seruvene aslinda sadece topige 82ile girdim .insallah veririm .cok dikkat ediyorum cunki yagli unlu yememeye

Emziriyorsan bol bol meyve sebze tüketip bol bol su icmelisin cnm. Bebegin doymuyor olabilr yada gazi olabilr bu yüzden uyumuyor olabilr. Kac aylik bilmiyorm ama diste cikartiyor olabilir. Rahat ederse uyur.
5 aylık canım gazı var ondan uyutmuyor dişte etkiliyor 3.5 aylıkken başladı diş ağrılarıda

Afiyet olsun Canım bende zayıflayıp hamile kalmak istiyorum inşallah hep birlikte burada başaracagız onu yanlız senin tatlıya düşkünlüğün var galiba bir şekerini ölçütür istersen dikkatimi çekti:eek:eger kızmazsan
Yok btnem neden kızayım kızmadım :) genelde tatlı isteğim şekerim düşünce oluyo baya düşüyo tatlı yemezsem. Bütün gün aç kaldığım için canm tatlı istiyor. Allahtan yüksek değil düşüyor :)
Ama regl oldum bugün onun isteğide var tabi :)

Günaydın canlar ;) ben bugun hayata gec döndüm ruhum hala yatakta:)

Bende zayıf hamiş olmak isteyenlerdenim :)
Anca girebildim. Bugün çok yoruldm.
Bugün 75,8 gördüm kızlar. Bayrama kadar 75 görücem diyodum. Gördüm çok şükür.
Daha yol uzun 8-10 kilo var daha.
İftarda;
İki kaşık mercimek çorbası
4-5 kaşık patlıcan oturtma
3-4 kaşık tavuk sote
İftardan sonra ;
Yarım irmik tatlısı( çikolata soslu)
1 kçk dilim mozaik pasta
Bi küçük kase dondurma

Ödül yaptm kendime bugün aama ondan oldu böle :)

Hedefine ulaştığın icin tebrik ederim ama ödül için uzuldum tatlim niye acele ettin verdigin kilo bi otursaydi önce bayramda zaten bi serbest gun yapacaktik. Olan olmus insallah arti olarak dönmez

3 kaşık puding yedim burnumdan getirdiniz :)))

Benim sizden çekeceğim var :))

Bizden çek kilolardan cekmekten kurtul bebisim;)

merhaba arkadaşlar bende varım 94 kiloyum benide alın listeye nolurrrrrrrrrrrr

Hosgeldin cabim cok kararli gördüm seni masallah bir sonraki tarti günü listeyi duzenliyorum o zaman ekleyebiliyorum canim sen boy/kilo /yas /hedefi bana ozelden mesaj atar mısın arada kaynamasin.
Rabbim hayirli hamilelik hayirli evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere

Cnm telden mi sayfadan mi bilmiorum carsambadan beri giris sayfasina yonlendiriliyordum hata alip gec yaziyorum kusura bakma farti sobucumu soleyiyim mi?

Bir sonraki tarti gunu alayim artik canım. Bende seni soracagim biliyorum aktiftin tam soracağım birine cevap veriyorum unutuyorum geldigine sevindim canim:)

Lotus çiçeği çayı içinde bir kaç bitki daha var ama karışık çay.
Bu arada dün gelemedim ani misafir çıktı akşam için temizlik ve yemek hazırlığı olunca akşam da misafir ağırladık o yüzden yoktum :)
Bugün buralardayım tabi bir kaç saat işlerim var perdeler yıkanıyor onları asacağım falan akşama doğru da spor yapıcam :)

Ben vazgectin sanmistim sevindim canim;)

_
-Lavinia -Lavinia canım bir diyet programi oluşturmanı oneririm dusun neler listenden cikmali neler sinirli olmali madde madde belirle ve bunlara uy. Sonrası kilolar kendiliginden gidecek tatlım sıkma kendini

Hedefine ulaştığın icin tebrik ederim ama ödül için uzuldum tatlim niye acele ettin verdigin kilo bi otursaydi önce bayramda zaten bi serbest gun yapacaktik. Olan olmus insallah arti olarak dönmez

Bizden çek kilolardan cekmekten kurtul bebisim:KK66:
Canım adet oldm bugün onun tatlı isteği vardı - de görünce yiyim dedm ama çok cıvıtmadm. 1100 kaloriyi geçmedim.. Bugün regl oldum. Nasıl besleneyim kararsızım

Yumurta hemen hemen her sabsh yiyorum canım @puantiyeli_kelebek im duymasın azcık kaçamak yaptım:KK19::21:

2016-06-27-21-18-58--1165170792.webp

:sinirli::sinirli::sinirli:

Canım adet oldm bugün onun tatlı isteği vardı - de görünce yiyim dedm ama çok cıvıtmadm. 1100 kaloriyi geçmedim.. Bugün regl oldum. Nasıl besleneyim kararsızım

Bende regl olunca bocaladim insan nasil beslenecegini şaşırıyor haklisin ben oglen saatlerinde paylaştığım gibi saglam bi kahvalti yapiyordum ondan iftara kadar acikirsam belki bi sütlü kahve yada ayran tok tutuyordu iftara kadar sende oyle yapabilir misin

Bir sonraki tarti gunu alayim artik canım. Bende seni soracagim biliyorum aktiftin tam soracağım birine cevap veriyorum unutuyorum geldigine sevindim canim:)
Zor oldu ama geldim cnm bu arada aldim yulaf kepegini 2 paket
Birde iki kutu bi arada yaninda bardak hediyeli kayisili form cay aldim icinde (sinemaki yapragi,bogurtlrn yapragi,biberiye,rezene,kiraz sapi,funda otu,tatli bogurtlen yapragi,mate yapragi,huş agaci yapragi,maydanoz,stevya,açai suyu konsantresi ve kayisi varmis) super bi cay kokusu tadi beni mest etti valla kiloyua bi sonraki tarti gunu veririm ozmn

Back
X