Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Simdilik saglikli seyler ye yeterli canin ne istiyorsa acaba sağlıklı mi diye sor saglikli olduğunu düşünüyorsan ölçülü bir miktar ye planlari şimdiye degil ramazan dan sonra oluşturmaya calis canim sıkma kendini
Canım şu haftasonu iki gün dukan atak yapayım diyorum. Evde tavk eti var hazır.. Ondan bi yapaym bayrama 75 altı ile gireyim.

Oncelikle bayramdan sonraya kadar sadece dikkat et bayramdan sonrasi icinde eger atak yapacaksan soylim sonrasi normal beslenirim dersen pek faydasi olmaz boşuna vücut dengeni bozma derim.. dukan yapicam seyirden devam edecegim dersen zaten konuşur bir beslenme stili cikaririz ama sadece atak yapicam sonra normal beslenecegim dersen atak yapma yulafi da yiyeceklerinde kullanaram sadece karbonhidrattan uzak durmaya çalış derim.
Atak yapip seyire devam etmek istiyorum ama iste liste nasil olucak onu bilmiyorum benimde hedefim kalici kilo vermek buda dukanla mumkunmus tskrler yardimin icin bayramdan sonra konusalim evet

Bende Atak yapıcam iki üç gün canm. Ama sonra seyir devam etmicem düzenli kalori hesabı devam edicem. Ara ara böyle şok diyetler yapayım diyorum
Olabilir cnm ama atak ole iki uc gun yapayim birakayim tarzi bi diyet deil cnm onjn yerine sok diyetleri deneyebilirsin pirinc lapasida sasirtacak odem attirici bi diyet onuda yapabilirsin ataktan sonra seyir yapilmasi gerek birde atak icin dukan testi yapman lazm hani 2 3 gun atak yapayim dersen sana uymayabilir gunu benim icin 6 gun atak cikmisti mesela ona gore yani seyiri pek hatirlamiom onada bakicam tekrar

Olabilir cnm ama atak ole iki uc gun yapayim birakayim tarzi bi diyet deil cnm onjn yerine sok diyetleri deneyebilirsin pirinc lapasida sasirtacak odem attirici bi diyet onuda yapabilirsin ataktan sonra seyir yapilmasi gerek birde atak icin dukan testi yapman lazm hani 2 3 gun atak yapayim dersen sana uymayabilir gunu benim icin 6 gun atak cikmisti mesela ona gore yani seyiri pek hatirlamiom onada bakicam tekrar
Ben daha önce dukan yaptım Cnm, atakta yaptım. Bana 3 gün çıkmıştı. Ama ben kendimce yapacağım yani tekrar başlamak için değil hızlı kilo vermek için..

Bugunum sabah yok
Oglen :tavuk izgara yaninda salata bir bardak sekersiz erik suyu
Ara ogun :yulaf kepeginden yapilmis bir adet krep
Aksami:bilmiyorum salata yapip ole gecistirecem patlicanli heralde
Sporum :5dakika esneme
20 dakika tam sirali yoga
10 dakika kardiyo...
Onun haricinde tavaleti temizledim bastan asagi yani banyoyu
Daha sporm bitmedi bakalim ne olucak sonuc

Himmm anladim cnm ben fazla yorum yapamicam bilen birisi daha iyi yorum yapar tabiki insallah verirsin kiloyu
Pirinç lapası diyetini senden duydum,araştırdım canım onu yapaym dedm bari. Üç gün yaparım. 3 kg gidiyormuş hem kalorisi düşük hem herşey yenebilir. Sonra da protein ağırlıklı besleneym diyorm biraz. Şuan 76 desek üç kg 73 çok iyi :)

Kizlar diyet ve spora baslayali 2 hafta oldu neredeyse, dusuk karbonhidrat yuksek yag yuksek protein seklinde besleniyorum. Cok susuyorum gun icinde de 4 litre civari su iciyorum. Selulitlerimin 2 haftada ne kadar azaldigini gozunuzle gorseniz inanmazsiniz resmen. Keske onceki halinin fotografini cekseydim, kiyaslardim=(

İftar;
Bi kaşık pilav
5-6 kaşık patlıcan oturtma kıymalı
4 hurma

Bugün tolere faZla yaptım ben:(
Mozaik pastadan yedm dayanamadım 2 dilim falan
Birazcıcık ta kızartma yedim :(

@puantiyeli_kelebek canim bu arada yarin ben de tatile cikiyorum, 6 temmuzda bomba gibi donucem umarim=) bugun icin planladigim menum de su sekilde:
oglen: donerli salata (biliyorum sacma biraz ama burdaki yunan restoranlarindaki populer bi tercih=))
aksam: peynirli salata
Bugun spor yapmayacagim, dinlenme gunum olsun. Yemekler de biraz hafif kaldi ama belki arada ceviz atistiririm. Herkese simdiden iyi tatiller=)

Kizlar diyet ve spora baslayali 2 hafta oldu neredeyse, dusuk karbonhidrat yuksek yag yuksek protein seklinde besleniyorum. Cok susuyorum gun icinde de 4 litre civari su iciyorum. Selulitlerimin 2 haftada ne kadar azaldigini gozunuzle gorseniz inanmazsiniz resmen. Keske onceki halinin fotografini cekseydim, kiyaslardim=(
Yüksek yağ mı düşük yazacaktın herhalde :KK57:

İyi geceler hayırlı Kandil'ler herkese bugün ki menüm: Kahvaltıda :menemen avuç içi ,peynir, şekersiz çay Akşam :zeytinyağlı kabak çintmesi,turşu, Menemen 3litre su şekersiz çay ve sade türk kahvesi
Öğlen neden yemedin miyavv :)

Back
X