- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
Ok tatlımMesajda sadece menüyü paylaştığın icin kolay oldu anlamam canim afiyet olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ok tatlımMesajda sadece menüyü paylaştığın icin kolay oldu anlamam canim afiyet olsun
Olsun cnm hgeldin bende aksam yoktum ebi topla salata ye spor yap sonra esim geldi disari cikalim ben kiyafet bakicam kendime dedi ciktik baya gezdik ya onceden olsa hemen yorulurdum merdiven cikarken zorlanirdim simdi kendimi daha hafif his ediyorum yorulmuyorum kolay kolay ..:) eee napiosun bakalim planlar neGünaydın kızlar dun kandilden dolayi yazamadim aklimdaydiniz ama hic vaktim olmadi
Ataktan once bi sok yapmasan tatlim bayramdan sonra basladiginda faydasi olsun simdilik normal beslen benceBende iki gun meyve suyu detoksu yapayim diyorum bakalim yapabilirsem
Adetin son gunundeyim cnm sok deilde kotu enerjiden toksinlerimden arinayim dedim oyuzden cnmAtaktan once bi sok yapmasan tatlim bayramdan sonra basladiginda faydasi olsun simdilik normal beslen bence
Masallah bak ilerleme var demek ki cok sevindim rahatlamana bende kandil programina yuruyerek gittim eve gelince biraz hareketli olmaya calistim ben yururken zorlanmiyorum da evde sürekli yorulup arada oturma arasi veriyorum bu beni uzuyor eskiden yorulmak nedir bilmezdim yaOlsun cnm hgeldin bende aksam yoktum ebi topla salata ye spor yap sonra esim geldi disari cikalim ben kiyafet bakicam kendime dedi ciktik baya gezdik ya onceden olsa hemen yorulurdum merdiven cikarken zorlanirdim simdi kendimi daha hafif his ediyorum yorulmuyorum kolay kolay ..:) eee napiosun bakalim planlar ne![]()
Vaz geçtim canım ondan, şuan pirinç lapası diyeti yapıyorum çokta iyi gidiyoor. Çok doyurucu :)Dukan bunu pek önermiyor canim. Devam etmeyecekseniz baslamayin deniyor. ama protein ağırlıklı iki gunluk bir diyet programi da seni ayni sonuca ulaştırır.
Adetin son gunundeyim cnm sok deilde kotu enerjiden toksinlerimden arinayim dedim oyuzden cnm
Hayırlı olsun inşallah ise yarar canim gelismeleri sık sık yaz bize gerci ben yapamam ama belki yapmak isteyn olur:)Vaz geçtim canım ondan, şuan pirinç lapası diyeti yapıyorum çokta iyi gidiyoor. Çok doyurucu :)
Bende ev islerini yaparken yoruluyorum ama dun baya bi sporumu astim yapamam dedigim 1 saati astim resmen 45 dakika evde spor uarim saatte yuruyus muhtemsem bi tempoda ilerledjm gelgelelim evdeki isler gozumde buyuyo benim :) dun anca bonyoyu temizledim . Bugun mutfak vardi gozumde ama onu yarin yapicam hugun dineleneyim kendimi yormuyayim .bitki caylari falan gecistircem bugunu bunyem bitkin dusmesin diye ...valla eskiden cok zayiftim bende buyuzden gecmisi ozluyorum :) insallah bulursun cnmMasallah bak ilerleme var demek ki cok sevindim rahatlamana bende kandil programina yuruyerek gittim eve gelince biraz hareketli olmaya calistim ben yururken zorlanmiyorum da evde sürekli yorulup arada oturma arasi veriyorum bu beni uzuyor eskiden yorulmak nedir bilmezdim yabugun sp gunum aksamada yemege davetliyiz uygun biseyler bulurum inşallah. O zamana kadar temizlik namına be yapabilirsem yapayım artik:)
Neden canım çok kolay bi diyet hem yanında sebze yemekte serbest :) çoktandır pirinç yemiyorum çok iyi geldi bana :)Hayırlı olsun inşallah ise yarar canim gelismeleri sık sık yaz bize gerci ben yapamam ama belki yapmak isteyn olur:)
Meyve yerim belki cnm dukanda meyve yok evet bu konuyu gordum bi kac ay meyve yemeden olmem heralde :) bol su zaten artik hayatimin parcasi oldu ne yesem derdindeyim suan :)Bol su icsen daha iyi olur canim sen zaten ekmek sevmiyorsun biraz sebze meyve ağırlıklı git dukanda meyve yasak sebze sınırlı o yüzden tadini cikar bence:))
Iyi bi diyet evet cnm sebze serbet bi kasik yogurt lada yiyebiliorsun yada bi kasiktan yapilmis ayranlada yenebiliyor ben tam uygulamadim malesef :)Neden canım çok kolay bi diyet hem yanında sebze yemekte serbest :) çoktandır pirinç yemiyorum çok iyi geldi bana :)
Bi kaşık yazmıyodu canım yaa bende bi kase yedim valla yemese miydim şmdi hata mı ettim bütün gün yemeyim bn bidaha yoğurt mademIyi bi diyet evet cnm sebze serbet bi kasik yogurt lada yiyebiliorsun yada bi kasiktan yapilmis ayranlada yenebiliyor ben tam uygulamadim malesef :)
Sorun olmaz cnm bi kasede yiyeblirsin ama asil amac pirinc cnmBi kaşık yazmıyodu canım yaa bende bi kase yedim valla yemese miydim şmdi hata mı ettim bütün gün yemeyim bn bidaha yoğurt madem
Ben patates diyeti yaptm ramazana başlamadan önce çok iğrendim ben ikinci günü tam uygulamadım ble ama iki günde 2 kg verdm. Bdahada geri almadm. Bunuda yapaym şaşırtaym bari :)
Teşekkür ederim kelebeğim bikinili fit kızlara bakıp daha kararlı döncemIyi tatiller canım cok ozletme kendini![]()
İyiymiş madem kuzum o :)Sorun olmaz cnm bi kasede yiyeblirsin ama asil amac pirinc cnm
Ben fazla yogurt yemiyorum ondan bi kasik dedim :)İyiymiş madem kuzum o :)
Ayyy kuzucum bende korktum yaa fazla mı yedim acaba diye gerçi.yoğurt zararlı bişi değil sonuçta kalsiyuma da ihtiyaç var :)Ben fazla yogurt yemiyorum ondan bi kasik dedim :)
Aynen oyle cnm fazla degil :)Ayyy kuzucum bende korktum yaa fazla mı yedim acaba diye gerçi.yoğurt zararlı bişi değil sonuçta kalsiyuma da ihtiyaç var :)