- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
Evet canm yaa göbeğim normalde düm düzdü karnım öyle bi şişti ki göbekliymişim gibi duruyormEvet malesef regli Zaman'ı şişiyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canm yaa göbeğim normalde düm düzdü karnım öyle bi şişti ki göbekliymişim gibi duruyormEvet malesef regli Zaman'ı şişiyoruz
Benim ev satılıyor Allah nasip ederse ptesi belli olucak kızlar umarım bende bayramda eşyalarımı toplar yeni evimi bulur taşınırımburayı fazla aksatmak istemiyorum
Hayırdır Canım moralini kim bozduDün aksamki iftardan sahura kdr olan menüm 3 bardak meyve suyu kizlar. Cok moralim bozuktu hicbirsey yiyemedim.
Sagol bitanem en güzelleri sizlerinde olsun rabbim herkesin yardımcısı olsun evet hem iş hem ev toplamak zor olucak benim sadece iş malzemelerim var Can'ım fazla olan bu evim 76 metrekare zaten taşınacağım evim 50-60 metrekare olucak en fazlaHayırlısı olsun canim Allah daha guzel evler nasip etsin.. bayram bayram baya yorulacaksin canım ya kolay gelsin
Ama adet bittikten sonra düşer mi ki kilo?? 3 gün yapaym diyorm ben.
Dün aksamki iftardan sahura kdr olan menüm 3 bardak meyve suyu kizlar. Cok moralim bozuktu hicbirsey yiyemedim.
Sagol bitanem en güzelleri sizlerinde olsun rabbim herkesin yardımcısı olsun evet hem iş hem ev toplamak zor olucak benim sadece iş malzemelerim var Can'ım fazla olan bu evim 76 metrekare zaten taşınacağım evim 50-60 metrekare olucak en fazla![]()
Evet Canım yakıt-enerji ve yol parası tasarrufu etmeliyiz eşimle seneye bu Zaman'larda 2. Evimi almak istiyorum Allah nasip ederse dükkanda işlerim iyi giderse bir bomba patlamazsa inşallah malesef bu işin dışında alternatifimiz yok ben turizm ve otelcilik bölümü mezunuyum 4 yıllık,2 dilim var eşimde heykeltraş ve turistik mağazalarda çalıştı hem yapıyoruz hem satıyoruz anlayacağın1+1 mi olacak canim?
Sagol Can'ım ne bulduysam koydumAfiyet olsun cok iştah açıcı duruyor
Evet Canım yakıt-enerji ve yol parası tasarrufu etmeliyiz eşimle seneye bu Zaman'larda 2. Evimi almak istiyorum Allah nasip ederse dükkanda işlerim iyi giderse bir bomba patlamazsa inşallah malesef bu işin dışında alternatifimiz yok ben turizm ve otelcilik bölümü mezunuyum 4 yıllık,2 dilim var eşimde heykeltraş ve turistik mağazalarda çalıştı hem yapıyoruz hem satıyoruz anlayacağın
Amin inşallah Canım benimIyi düşünelim iyi olsun canım insallah milletimiz icin vatanımız icin güzel bir yaz olur![]()
Afiyet olsun kuzum oluyp arada oleEki Görüntüle 1855142 artık yumurtadan bıktım kızlar kahvaltıda bunları yedim
Teşekkürler bitanemAfiyet olsun kuzum oluyp arada ole
Bu aralar bende öyleyim sanırım havalardan tatlım afiyet olsun tam yaz yemeğiSabah :bir adet tuysuz seftali
Oglen bir kase patates salatasi icinde domates salatalik marul patates var patatesi az koydum nar eksisi ve limonla sosladim bir cay kasigida zeytinyagi koydum
Canim hic bisi istemio kizlar ya hele sabahlari iki gundur yiyecek bisi bulamiorum kendime . Aksamda muhtemelen bisey yemiycem yada corba ile gecistirecem
Havalardan mi psikolojiden mi bilmiom kuzum dun bitsin diye beklerken sokuldum resmen ..saol kuzum aynen yaz yemeyi 2 aydan fazladir yemiyorum dukan a baslicamya bayramdan sonra muhtemelen birdaha yiyemiycrm seyiri bitirene kadr oyuzden yiyeyim dedimBu aralar bende öyleyim sanırım havalardan tatlım afiyet olsun tam yaz yemeği
Evet daha iyi olur öyle yapalım :)Bayram sonrasina kadar diyelim mi tatlim herkes o zaman daha aktif olacak zaten:)
İyi yapmışsın afiyet olsun bende Karatay yapıyorum bizde de yasak patates ,bezelye nişastalı olduğu içinHavalardan mi psikolojiden mi bilmiom kuzum dun bitsin diye beklerken sokuldum resmen ..saol kuzum aynen yaz yemeyi 2 aydan fazladir yemiyorum dukan a baslicamya bayramdan sonra muhtemelen birdaha yiyemiycrm seyiri bitirene kadr oyuzden yiyeyim dedim
Glisemik indeks diyetinde yenilio ama buz dolabinda bekletilip yenioozmn indeksi dusuyormus bende ona gore yaptim dolap ta bekletipnyedim ..saol cnm bnmİyi yapmışsın afiyet olsun bende Karatay yapıyorum bizde de yasak patates ,bezelye nişastalı olduğu için