- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
Amin inşallahİnşallah bana uğur getirir :) Teşekkür ederim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahİnşallah bana uğur getirir :) Teşekkür ederim :)
Sağol tatlım inşallah birgün beraber olur.Afiyet olsun Canım bugün ki menün harika olmuşbayıldım
![]()
Ben cok cok acikirsam basim agrir cnmBen acıkınca başım ağrır hemen![]()
Insallah verebilirim cnmepeyce zaman varmış daha sporla desteklersen neden olmasın :)
Supersin aynen cnm bitmiyo benim ertesi gune kaliodu pirincÖğlen bi çay bardağı prinçten lapa ve biraz yoğurt
Arada bi tane kabuklu salatalık
Akşamda bi çay bardağı pirinç ve biraz yoğurt.
Aşırı doyurucu bitiremiyor bile insan..
Nasil yaptin ve ne kdr zmnda verdin cnmCanım ben tarçınlı yoğurtla 3 kilo vermiştim aklında bulunsun
Menun super cnm heleki aksam yemegin super cnm afiyet olsun :)Bugün ki menüm kahvaltıda :1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık avuç içi kadar peynir,1 çay bardağı kuruyemiş ,şekersiz çay , sade Türk kahvesi ,4 litreye yakın su , ögle yemeği yiyemedim 3 erik yedim, akşam ise 1,5 adana dürüm ,turşu suyu,turşu ve salata yedim
Yulafli yogurt yiyosun genelde ogun dayanabiliomusun iftara kadar cnm afiyet olsun bu arada :)İftar = Yarım kase yayla çorbası, 4 köfte 2 çatal patates, 1 küçük biber dolması, 3 kaşık yoğurtlu amerikan salata
Ara = 3 top dondurma
Sahur = yulaflı yoğurt
Benimde üç öğün yemem.gerekirken 2 yedim. 1 öğünüm yarına kaldı.Supersin aynen cnm bitmiyo benim ertesi gune kaliodu pirinc
Teşekkürler CanımMenun super cnm heleki aksam yemegin super cnm afiyet olsun :)
Afiyet olsun Canımİftar = Yarım kase yayla çorbası, 4 köfte 2 çatal patates, 1 küçük biber dolması, 3 kaşık yoğurtlu amerikan salata
Ara = 3 top dondurma
Sahur = yulaflı yoğurt
Amin inşallah bitanemSağol tatlım inşallah birgün beraber olur.![]()
Onu bende duydum hiç deneme fırsatım olmadıCanım ben tarçınlı yoğurtla 3 kilo vermiştim aklında bulunsun
Yaramaz mı Canım birde kayla birisi var bbg proğramı deneyipte faydasını göreni çok gördüm tavsiye ederimBu sabah tartildim 83.2
Ve kaçamak yapmış olmama rağmen. Sanırım leslie gerçekten ise yarıyor
Sagol caniminiciiiiHayırlı yolculuklar Canım iyi Bayram'lar![]()
INŞALLAH canim benimİnşallah bu kilolu olarak son geçirdiğimiz Ramazan olur Canım seni çok iyi anlıyorum![]()
Benim yerimide gez malum ben bayram boyunca çalışıyorum kızlar![]()