- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım benim iyi olmana sevindim şükür iyiyim bende şu Bayram'ında güzel atlatırsam çok Mutlu olucağımCok sükür bugün cok iyiyim sen nasilsin kuzum.
Afiyet olsun umarım içeceklerin asitli değildirBugünki iftar menüm
Yarim tabak izmir köfte
Yogurt
İftar sonrasi
1 dilim mozaik pasta
Ve ölümüne icecek :)
Ben asitli icecek icemem cnm. Limonata, şıra vs iciyorum.Afiyet olsun umarım içeceklerin asitli değildircanım
Çok iyi afiyet olsun CanımBen asitli icecek icemem cnm. Limonata, şıra vs iciyorum.
Alerjim yokta cnm midemi cok rahatsiz ediyor. Sagliksiz oldugunuda bildigim icin icmiyorum.Çok iyi afiyet olsun Canımyoksa seninde benim gibi asitli içeceklere alerjin mi var benim varda en son yarım bardak içtim
20 tane sabah akşam iğne vuruldum
![]()
Asiri aciktim ve susadim iftari zor bekliyorumÇok iyi afiyet olsun Canımyoksa seninde benim gibi asitli içeceklere alerjin mi var benim varda en son yarım bardak içtim
20 tane sabah akşam iğne vuruldum
![]()
Çok iyi Canım geçmiş olsunAlerjim yokta cnm midemi cok rahatsiz ediyor. Sagliksiz oldugunuda bildigim icin icmiyorum.
Buraya yağmur yağdı ve serinledi rabbim bu son günde oruç Tutanların yardımcısı olsunAsiri aciktim ve susadim iftari zor bekliyorum![]()
Çok şükür oldum sayılır darısı başınızaMerhabalar hanimlar
Defalarca kez kilo verip tekrar almis yada dur durak bilmeden başını alıp giden kilolardan artık sıkılmış ve bu gidişata bir durdemek isteyen var mi aranızda?
Ben 2 hafta once diyete basladigimda 108 kiloydum. suan 104.2 kiloyum. Nisan 2017'de 70 kilo olmayı planliyorum. Daha erken varmak icin elimden geleni yapacagim bu uzun vadeyi ayagim yere saglam bassin hayal kırıklığına ugramayayim diye belirliyorum.
☆Diyet metodu tamamen size kalmış. Sagliksiz diyetler olmasin yeterkilo verelim evet ama canimizdan kiymetli degil.
☆Kararli hanimları bekliyorum. Surcebilir düşebiliriz ama yolumuzdan asla sapmayalim.
☆ Menu ve faaileyetler hergun yazilacaktir. Mumkun oldugunca herkes diger menuleri okuyup yorum yapacaktır.
☆Aktif olup hergun yazacagiz ki burasi bizim motivasyon kaynagimiz olsun.
☆tercihen 80 kilo ustu arkadaşlar katilsin istiyorum ki benim yolum uzun.. benimle uzun sure devam edebilecek kisiler olsun.
☆ Carsambaya kadar aramiza katilanlar direk listeye girebilecek sonrasında katilanlar 1 haftalik deneme suresinden sonra listeye girebilecek. Böylece gercekten istikrarlı kararli olan arkadaslarla yola devam edecegiz..
☆Tarti gunlerimiz Çarşamba gunleridir.
☆ 1 hafta mazaret olmaksizin yazmayanlar listeden cikarilacaktir. Gucenmesin kimse
☆ Bundan böyle hedef kiloya ulasincaya kadar benim en onemli islerimden biri bu topiktir. Ben bu kadar ciddiye aliyorsam herkes onemsemeli ki hedefimize cabucak varip fit kadın/Anneler olalım.. Bir söz verdik sözümuz havada kalmasin dimi..
Eveettt simdilik boyleBana katilmak ister misiniz ?
Eki Görüntüle 1853789
Deneme surecindeki Katılımcı(lar)
@Mor Vampir 21 y/1.56boy/ 63.7kg/ hdf55
@ASLIMOR 28y/1.59boy/94 kg
Masallah sana cnm neler yaptin nasil dustunÇok şükür oldum sayılır darısı başınıza
102 den 65 oldum 8-10 ay gibi bir sürede :)
Başarı hikayesi değil yeniden doğuş :) Adlı konum bile var
Çok iyi tatlım81 kilo cikti kizlar tartildim
Aksam biraz fazla kacirmistim iki arkadasim bendeydi uzun zamndir gorusmuoduk sohbet muhabbet kurabiyeler sekrrli kahveler derken bi baktim bugun tok halimle 81im :) cok sukur rabbime adetliyken 84u bile gordum ya korktum kendimden yine kilo alicam diye ben 87lerden 82ye dusmustum cunki
Rakibimsin cnm kiloma en yakin olan kisi simdilik sensin 83.1 ciktim bende bugün.81 kilo cikti kizlar tartildim
Aksam biraz fazla kacirmistim iki arkadasim bendeydi uzun zamndir gorusmuoduk sohbet muhabbet kurabiyeler sekrrli kahveler derken bi baktim bugun tok halimle 81im :) cok sukur rabbime adetliyken 84u bile gordum ya korktum kendimden yine kilo alicam diye ben 87lerden 82ye dusmustum cunki
Aynen kuzum ya regil sonrasi guzel oldu bu insallah ilk hedefimede inmeye baslicam :)Çok iyi tatlım
Oo rakibimmm :)Rakibimsin cnm kiloma en yakin olan kisi simdilik sensin 83.1 ciktim bende bugün.
Boyum 166 cnm. Seninki kacti?Oo rakibimmm :)
Saka bi yana rakibimdeilde yanimda ol beraber verelim insallah cok yakin kilodayiz cunki birde boyun kacti tatlim![]()
167 -168 cnm o civardaydi en sonBoyum 166 cnm. Seninki kacti?